1

Téma: Vy určíte jak dlouho budu uzamčený

Ahoj. Vcera vecer jsem se uzamkl do noveho Holytraineru (kratsi verze). Je mi 22 a zamykam se zatim sam. Abych mel nejakou motivaci, tak vas poprosim o spolupraci. Kazdy mate moznost mi dat 1-24 hodin uzamceni. Pokud zde bude aspon 15 komentu, vezmu si kazdy sudy den analni kolik. Hodiny budu scitat do zitrejsi 21. hodiny, kdy uz budu 2 dny v kuse uzamceny a zacne bezet doba, kterou mi urcite. smile Predem diky za spolupraci. smile

2

Re: Vy určíte jak dlouho budu uzamčený

A co je tvoje motivace, tvoje touha? Jde ti o dobu zamčení? Nebo o odměnu na konci? Nebo o to být někým ovládán?

3

To jsi nám moc času na komenty nedal...

4

Anální kolík - proč každý sudý den? Vezmi si ho trvale. Nejlepší máš kroužek s anální kuličkou, kterou můžeš mít trvale s klíckou. http://www.cudnost.cz/anal-prostata/kro … -kulickou/

5

Tak já ti dávám 23h.abych nebyl úplně zlej nebo hodně?

6

Tak já ti přidávám 72 hodin = 3 dny wink

7

ovoce33:  To jsi trochu přehodnotil... Můžeš "jen" do 24 hodin.

8

A jelikož jsem "kamarád" a mohu to ještě ovlivnit, tak přidávám 16 hodin. ;-)

9

Ok tak 20 hod.

10

Přidám 23 hodin abych nebyl pozadu.

11

12h

12

Takže +24h, když nejde víc wink Pohrávám si s myšlenkou založení pár fiktivních profilů, aby jsi si trochu užil, ale budiž.. smile

13

Maximálně 24h? Tak je máš :-) Netřeba malých cílů.

14

Za mě taky 24h. Užij si je.

15

14 hodin, aby se to dobře počítalo

16

Tak ještě 24 ode mě:)

17

Vsem diky za spolupraci. Pokud jsem to dobre spocital, tak jsem od vas dostal 204 hodin. 38 hodiny bylo at po 21h, ale i tak si je zapocitam, kdyz uz jste se zapojili. Pocet komentu 15+ jste take zvladli takze ve ctvrtek to bude i s kamaradem v analu. smile
Muj osobak v CB6000s jsem mel jen tyden, takze nyni je cil o 2.5 dne navic, coz je docela hodne, na to ze mam HT poprve. Doufam, ze az si konecne koupim Carraru, tak na me budete napoprve mirnejsi. smile smile

18

Jsme přece přející, ne? ;-)  Tak si to hezky a cudně užij.:-P  Držím pěsti! :-) Asi se tímto přístupem nechám inspirovat. Bojím se však reakcí zdejší úpúuůace. Je asi stejně přející jako jsem já... :-D

19

Díky, užívám. Dnes i s análním kolíkem. smile

20

Držím pěsti a přeji Ti to. ;-) Mne čeká zítra uzamčení do Latowského a letos se z něj nedostanu...;-)

21

Diky.
Znas to - jak na Novy rok... smile
Ja jsem dne ode dne odhodlanejsi si koupit tu Carraru, abych mel poradny Y pas cudnosti. Takoveto "hracky" nejsou to prave. Letos uz to asi nestihnu big_smile ale myslim si ze v pristim roce uz neodolam a objednam si ji.

22

Já jsem prožil cestu do Mostu, Silvestr a vracím se domů samozřejmě v Latowském...
Jen se bojím toho: Jak na Nový rok...  To bych asi měl spočítané... ;-)
Zatím tedy "jen" 5 dní.