1

Téma: Barva klícky a její význam

Ahoj, jsem v nošení klícky nováčkem, mám jednu kovovou (BON4), ale zvažuji i pořízení Holytraineru s integrovaným zámkem (zejména s ohledem na aktivnější pracovní dny), a také proto, že je barevná. Mají barvy nějaký všeobecný význam, nebo mají nějaký pro vás?

To, jak ve výsledku vypadá přirození s nasazenou klíckou mi přijde důležité, ovlivňuje to prožitky na obou stranách. Kombinace běloch + černá klícka je podle mě hodně sexy pro partnera i nositele, protože ten penis potom nevidí.

Doporučili byste černou klícku, nebo raději průhlednou?

2

Re: Barva klícky a její význam

výber barvy nech na partnerce jaká se jí bude víc libit. Avšak ja osobně i  s mou drahou máme radeji černé nebo kovové barvy ... jedna má kamarádka zas preferuje růžové z dovodu "většího" ponižení ... takže to asi vše co bych k tomu řek já.

3

Díky za názor, Ange. Nemám teď žádného partnera, používám EmlaLock, proto i ten dotaz sem do fóra - nemám s kým o tom mluvit. Černá je nicméně dle mého názoru velmi elegantní :-).

4

Jo černá je elegantní, sexi a neutralní. Nynější přítelkyně viděla prvně na mě černou a zalíbilo se jí to  a to ještě před tím když to bylo jen u slov a v ruce na ukázku měla zájem, ale menší odpor dokud to neviděla nasazené :-)

5

Mě zas bylo řečeno, že růžová je ideální barva pro čubičku.
Ale taky z důvodu jakoby většího ponížení mám růžový HT s vestavěným zámkem.