1

Téma: Rady pro novice

Ahoj Všem
Jelikož mě pás cudnosti vždy zajímal a toužil jsem ho nosit, odhodlal jsem se a v erotic city jsem jeden kovový koupil. Je to taková kovová klícka. Typ, či značku nevím. Hned po jeho koupi, jsem ho zkušebně nosil cca 10hodin. Vše úplně bez problémů. Večer jsem klícku sundal a úplně nový zámeček, jsem daroval ženě. Ta nečekaně byla spokojená a poručila nasadit klícku už na noc. Ale v noci jsem se budil bolestí a varlata mi docela natekli. Vydržel jsem celou noc. Manželka mě odemknula a mohl jsem se uvolnit a hned po hygieně zase zamknout. V práci pak vznikli problémy. Šourek mi natekl a pěkně to pálilo. Večer jsme museli klícku sundat. Teď jsem měl dva dny volno, ale zítra si ji mám opět vzít. Můžete mi poradit, co je špatně? Nejprve mi klícka nevadila a v noci už ano a vše mi nateklo. Je to jen o zvyk? Prosím poraďte. Díky moc

2

Re: Rady pro novice

Tady jsem našel ten stejný typ. Akorád to nemá náhradní kroužky.

http://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/alcatraz/

3

Vyzkoušejte vyměnit kroužky nesmí být moc volný ani těsný příliš. jinak ano muže to být jen o zvyku. Rozhodne ze začátku pomoci vatové tyčinky se snaž pokožku v kroužku a okolí mazat hydratačním krémem. A bolesti v noci s temi opatrně ikdyž pri erekcich se s tim neda nic moc delat nez se projit , dát si cigo (pokud jsi kurak) nebo si dát chladnou sprchu.

4

Děkuji, kde se dájí krožky objednat, nebo sehnat? V Erotic city je nemaj. Děkuji za rady. P

5

Na noční erekce většinou spolehlivě zabírá dojít si na WC. S kroužkama asi budeš mít problém, pokud je nemají tam, kde jsi koupil, tak nezbývá  než najít podobné v číně a nebo jestli tady někdo z fora nemá doma zbytečné..

S otokem těžkou soudit, mě v kovových klecích prakticky pokaždé oteče předkožka, ale po sundání je za pár hodin vše OK.

6

Děkuji, optám se. Mě vždy nteče šourek a docela to pálí

7

K Alcatrazu ti můžu nabídnout i samostatné kroužky, napiš mi na info@cudnost.cz.
Vojta

8

Děkuji , už jsem napsal.

9

Tak dnes jsem si díky Vojtovi objednal kroužek 50. Ten můj je 45, tak snad to bude sedět bez problému. Děkuji všem za rady. Petr

10

Ahoj,
ještě drobnost – volba správné velikosti kroužku je sice základ,
ale i se správnou velikostí si v důsledku noční erekce můžeš „užít peklo“… Erekcí se celá klícka posouvá dále dolů a táhne s sebou varlata a… AU!!!
Pokud tomu zabráníš, máš o problém méně.
Jak?
Třeba opravdu pevným prádlem, které nepovolí, nebo alespoň silně omezí posouvání klícky. Tedy například hodně přiléhavé plavky, malé slipy „adamky“ a podobně.
Vyzkoušeno…

11

A já k tomu musím říct, že třeba mě vadilo i to těsn prádlo. Většinou na usnutí ok, ale pak jsem se stejně budil a nebylo to nic moc.. Vystřídal jsem těch klecí spousty a zatím jedině s novým HT se vyspím, skoro jako mimino..

12

Chtěl bych poděkovat Vojtovi, za jeho pomoc při dodání kroužku. Hned jsem ho vyměnil a sedí super. Už se nebojím, vydržet přes noc.

13

K tomu těsnému prádlu z dřívějších příspěvků:  to oblečení  musí pořádně přitlačit PC k tělu a mezi hohy. Já přes PC (CB6000S v kovu i plastu nebo BON4) vždy navléknu plenkové kalhotky s punčocháči a navrch body. Tohle spolehlivě zajistí, že se tam moje chlouba drží pořádně mezi nohama, ani se nehne a cítí se jak ve vatě. Kromě letních měsíců je to v pohodě i venku, v létě si to beru aspoň na noc.

14

>> Pavel
Malou potřebu pak děláš do těch plenkových kalhotek, nebo je máš pouze jako pojistku? Ono rozepínat body, kalhotky, stahovat silonky apod. několikrát za den asi není žádná sranda. Já používám z hygienických důvodů pouze slipovou vložku a velice se mi to osvědčilo - prádlo stále čisté

15

Tak já teď problem nemám. Kroužky jsem vyměnil a cítím se super. Netlačí a ani netahá. Uvidím, jak dlouho vydržím.

16

ja sice s pasem moc nespim a s cbs to neslo ale s tim novym ht jsem nemel problem s tim ze by me budil a tahal, spis naopak kdyz jsem si vzal tesnejsi pradlo tak me krouzek tlacil

17

to Rx:
Když jdu z domova, tak mi přítelkyně dává přes PC silnější jednorázové plenkové kalhotky a přes ně pro jistotu ty igelitové. Pod stahujícím oblečením to není ani moc patrné.  Pokud mám možnost a čas  si ty vrstvy sundat, tak použiju WC, pokud to nestihnu, pustím to do plínek, ale za trest dostanu doma močovou cévku. Na doma dostávám přes PC  vždy látkové plenky, před ně lycrový nebo latexový catsuit, ve kterém jsem pořád bez možnosti vlastního rozepnutí, takže plenky použiju vždycky.

18

>> Pavel
Vidím, že to tvá Paní bere skutečně důkladně:)

19

Taky už nejsme žádní novicové, ale tohle jsou dlouholeté experimenty a zkušenosti tak, aby jsme si užili oba.

20

Pánové, prosím poraďte.
Od úterka mám pás, kromě hygieny neustále a to i v noci. A tady jsem narazil na tento problem: díky erekci se budím asi po jedné hodině. Bolest, kterou mám, asi nemusím popisovat. Pomůže jít se vyčurat a erekce ustoupí. A za hodinu znovu. Jde jen o zvyk, nebo to je pořád každou noc? Myslel jsem, že si tělo zvik ne na pás a noční erekce už nebudou. Máte někdo zkušenosti?

21

první dny jsou nejhorší, pak si tělo začne zvykat, já to mám tak že se dycky vzbudím kolem druhé ráno, odskočím si, a pak spím zas do těch šesti jak vstávám či tak nějak. Ale abych se budil po hodně tak to ne.

22

Já měl těch "prvních" dní tolik, že jsem radši vymenil PC.