1

Téma: CB6000s mi nedrží tak, jak by měl

Zdravím, chci se zeptat, používám cb6000 plast, ale mám trochu problémy s udržením pozice, ve které by měl pás být, máte nějaké tipy / triky a rady jak tomu zamezit ? při erekci se mi celá klícka odsune od břicha a odkloní, po opadnutí erekce není problém chloubu povytáhnout dozadu a vysadit ji ven, na varlatech kroužek pořád drží tak, že klícku celou nesundám, ale k čemu to, když není problém dostat penis ven nad klícku x) když mi poradíte jak postnout fotografii problému, zašlu smile

2

Re: CB6000s mi nedrží tak, jak by měl

Ddpoved na tvuj problem je jednoducha, vsechny pasy typu krouzek a klec se odtahuji pri erekci od tela, nektere mene, jine vice. Ale spravit se to neda.. Jem pasem typu T.

3

CB6000 je hračka pro malé děti. Koupil jsem jeden, do měsíce se rozpadl, koupil jsme druhý, do měsíce se rozpadl...  škoda pěněz

4

Tohle vy se nerozpadlo :-) a vyjde to na 300,- K: http://s.click.aliexpress.com/e/nE6IeIM

5

pokud u tebe dochazi rpi erekci ze ti to " rve a drtí " koule jak klicka tahne krouzek, zkus tad delsí tyčku s valečkem, případne na CB6000s jsi moc velky a zkus druhou verzi , CB6000. Měl jsem UCB8000 (velikostne stejne jako CB6000s a měl jsem podobný problem, zlepšilo se to o dost po koupi CB6000 a s tou jsem vydrzel dlouhobýt zamčený.

6

Ange - zajimave, ja to mel vzdy naopak. Cim vic mista v kleci, tim vetsi erekce a vetsi bolesti kouli. Takze za me klicku co nejkratsi.

7

IN - asi zalezi na velikosti vybavení ;-)