Re: Nový rok - nová změna
Tak jsem se ji ptal, co hledala na netu a ona mě řekla, že mě nic do toho není. Mám se teď zajímat hlavně o svůj první dáreček,co jsem dostal. Kontrolovala mě a dívala se, jak mi to sluší. Pak mě ho ošahala a zeptala se mě, jaký to je, když už vím, že si ho nikdy nebudu moct sám vyhonit, kdy už nebudu moct bez jejího dovolení nic dělat? Pak se na mě usmála a řekla mě, že se mám jít podívat do skříně. Tak jsem šel. V první polovině mě zmizeli všechny trička a nahradili mě je košile - od zítřka prý budu chodit už jen v košilích do práce. V druhé polovině jsem našel nějaké dámské oblečení. Ptala se mě, zda si to už nechci zkusit, já řekl, že určitě ne. Ona řekla - že nevadí, že časem budu o to sám žadonit. Šel jsem pak sám k sobě do a dívám se na něho. Pozoruji HT a musím uznat, že je dobře udělaný, že nepříjemný pocit mám jen proto,že na něj nejsem zvyknutý. Pozoruji a přemýšlím, jak bych si ho mohl případně jinak sundat. Zjišťuji, že to je nemožné. Tím, že zámeček je vnitřní, tak nejde klícka ani posunout. Drží jak přibytí. Musím říct, že moje žena( od teď paní....) vyhrála a asi mě má díky tomu v hrsti. Budu muset dělat vše co si přeje. Snažím se klícku držet v ruce a zkoumat co to se mnou dělá - nic. Je divné, vědět, že tam je můj penis a já se ho nemohu prostě dotknout. Já si chci udělat dobře a nejde to!!! Nejde! Já to nezvládnu. Nechci ji poslouchat. Nechci nosit košile...nechci nosit dámské oblečení.