Téma: BON4 - předkožka
Zdravím. Chci se zeptat, jestli má někdo neobřezaný zkušenosti s pásem BON4. Neskřípe se vám nějak předkožka o ty otvory? Vepředu vypadá dost úzký. Zvažuji že bych ho vyzkoušel, ale z tohoto mám trochu obavy.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » BON4 - předkožka
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím. Chci se zeptat, jestli má někdo neobřezaný zkušenosti s pásem BON4. Neskřípe se vám nějak předkožka o ty otvory? Vepředu vypadá dost úzký. Zvažuji že bych ho vyzkoušel, ale z tohoto mám trochu obavy.
Ahoj. Tento kousek nosím dlouhodobě, jsem neobřezaný a nemám žádný problém. Otvor na močení je tak akorát.
Ahoj, taky mám bon4,bez obrizky a žádný problém,ba naopak spokojenost.
V BON4 není problém. dokonce i když předkožku stáhnu, zůstane stáhnutá.
Potvrzuji, že při nošení BON4 není předkožka problém, pokud začne vylézat, dá se snadno posunout tak, aby to bylo pohodlné, vatovou tyčinkou. Nicméně doporučuji později, až si na tuhle klícku zvykneš. vyzkoušet nošení i se staženou předkožkou, díky jejímu tvaru a bočním otvorům je to paráda.
Pánové díky. Jediné co mě ještě napadlo je, že by mohl být problém s velikostí. Klasický dlouhý CB6000 je mi opravdu jenom tak tak a BON je přeci jen o dva centimetry kratší, ale snad se mi ho tam povede nějak nasoukat. Každopádně díky.
Rozumím tvojí obavě, ale u mě docela dobře funguje díky svému tvaru, nejen že skvěle vypadá, ale když už v ní si, nedovolí ti zbytečnou erekci a díky tomu je pohodlná a netlačí.
A řekl bych,že bon je o něco širší.
BON4 mi má v nejbližší době dorazit, a tak hltám každou informaci. Třeba zanedlouho budu o něco chytřejší sám a podělím se o vlastní zkušenosti. ;-)
rm71: S Bonem4 budeš rozhodně velmi spokojen. Zlato nemá obřízku a vůbec nemá potíže v pásu. Když kůžička vyleze, tak si jí zpět vrátí a pás nosí 24/7 a žádný problém.
Alhambra: Takže ti BONA4 můžu klidně a vřele doporučit.
BON4 mám na střídačku s jinými pásy (CB6000S, Holytrainer), u kterých někdy předkožka trochu povyleze oválným otvorem a trochu se skřípne. Jen u BON4 se mi to nikdy nestalo, tím kruhovým otvorem předkožka nevyleze. Takže doporučuji, ale nesmí vadit větší váha. Já to oceňuji.
Xena: Tak teď se na něj budu těšit ještě více. :-) Zatím zkouším steeltube. Překvapila mne lehkost a opravdu pohodové močení. Nevím, jak bude reagovat žalud na přední mřížku až naběhne... Mám ho na sobě několik hodin a zkusím si ho nechat přes noc.
rm71: tak napiš, docela jsem uvažoval že bych si Steeltube pořídil.
Martin B: Měl jsem strach, že mne bude ten kovový "pavouk" na žaludu nepříjemně tlačit, ale pohoda. Akorát jsem našel pod koulema za tři dny nošení otlačeninu a v noci mne to při 20-i dnech cudnosti (nejprve v CB 6000s) docela budilo. Ale s tím mám problém i v jiných pásech... :-/
Jinak mi ten BON4 nedorazil... :-/ Pošta si z neznámých důvodů "přehazovala" poslaný balíček z pošty 18 - kam patřím - na 17... Balíček dle tvrzení nebyl v ani v jedné a asi byl poslán zpět. :-/
Neuvěřitelné, co ta pošta umí! Požádám odesílatele o reklamaci, pokud tedy tu adresu nezblbl on...
rm71: aha, to zní dobře, takže asi už je vybráno co bude moje další klícka, až dostanu náladu na změnu.
Tak jsem zde opomněl napsat, že se mi podařilo balíček převzít v den odeslání zpět na "své" poště. Zaplať PánBůh! A už zkouším... Řeším však první problém s délkou a tedy volností uzamykatelné osy. Dal jsem tedy mezi oko klícky a díru pro zámek podložku, která konstrukci zpevnila a už nedocházelo k uvolnění obou postranních přídavných hřídelek a tedy k nežádoucím otáčivým momentům a především k bolestivým kontaktům s penisem. To je již minulostí, ale stejně nemohu klícku "bezbolestně" nosit déle, než 2 dny. Je tam velice nepříjemný tlak, který zatím nemohu upřesnit. Dám přestávku a budu zkoušet dál...
Martin B: Ten fakt mohu doporučit.
Ahoj,u bonu řeším hranatý kroužek, chtělo by to na něj něco navleknout nebo zbrousit hrany
Ano. Je tam na spodní straně takový "výběžek", který to negativum může způsobovat. Ale co s tím? Pilníkem je to na hodně dlouho a brusku mají u sebe údržbáři. Vysvětluj... :-/
Tak zbrouseno, nasazeno,pochvaleno.
Kup si jemný smirkový papír několika hrubostí a hrany si trošku sraž. Chir. ocel je měkká jde to snadno. A pak doleštit brusnou pastou. Ty hrany trošku zlobí ale když se hlídají (zlobí zejména po vyholení) tak zatím nej klícka;-)
Zdravim, mel jsem stejny problem s krouzkem...smirkovy papir nestacil..tak jsem to vzal pilnikem skoro dokulata (slo to dobre pro ty co nemaji brusku) a vyhladil smirkovym papirem+ brusnou pastou. U me byl dalsi problem s temi navadecimi trny. Vytahl jsem je pryc, prevrtal diry a nalisoval nove a kratsi. Mezeru mezi klickou a krouzkem mam ted 5mm. A jeste samozrejme zkratil tycinku pro zamek.
Za me nejlepsi klicka (mel jsem cb6000,holytrainer) , ale samozrejme kazdemu vyhovuje neco jineho.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » BON4 - předkožka
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB