Téma: Šperk jménem Minicage
K tomuto webu, jsem se dostal prostřednictvím mé Paní. Čtení zde pro mne bylo poučné, někdy i inspirativní a proto jsem se rozhodl také trochu přispět svými dojmy a zkušenostmi po pořízení pásu cudnosti Minicage.
Když jsem se seznámil se svojí Paní, začal jsem používat pás cudnosti. Mým prvním pásem cudnosti byl typ Spiderwire2. O tomto pásu jsem zde již četl. Mé osobní zkušenosti jsou veskrze kladné. Občasné „skřípnutí“ předkožky mezi klec a spodní prádlo, o kterém jsem se dočetl a bylo hodně kritizované, beru pouze jako připomínku toho, že vše je tam kde má být, tedy můj penis v kleci. Jak mi má Paní předpověděla, na nošení pásu cudnosti jsem si zvykl a myslím, že poměrně brzy. Proč nosit pás cudnosti zde asi nemá smysl probírat. Krom jiného, pro mne je to taková stálá připomínka mé Paní, té moci, kterou nade mnou má. Mnou nošený pás cudnosti, jelikož penis nevyplnil klec bezezbytku, dovoloval určitý stupeň erekce. Postupně jsem došel k tomu, že bych si přál něco těsnějšího, aby pro mne byla připomínka mé Paní intenzivnější. Samozřejmě jsme to probrali i s Paní, společně vybírali a přišel rozkaz, pořídit Minicage. Takový rozkaz je zákonem a tak se i stalo.
První radost, objednaná zásilka byla vypravena a doručena velmi brzy.
Se svolením mé Paní, jsem Minicage ihned vyzkoušel. Kroužek jsem pořídil v průměru 50mm, zde nebyl žádný problém. Ten nastal až nasazení klícky, či spíše čepičky. Ale byl to problém, který jsem si „způsobil“ sám, neubránil jsem se erekci. Byl to trochu boj, ale dovedený do úspěšného konce. Penis je potřeba zatlačit a pak již jde zamknout. Mé následné pocity byly velmi vzrušující, neboť jsem Paní posílal dokumentaci uzamčení. A také pocit stálého tlaku na penisu se nedal v žádném případě vytěsnit. Bylo to, jako by se mnou stále byla má Paní.
Nošením jsem zjistil, že je Minicage na užívání velmi pohodlný. Často řídím vozidlo i delší dobu a nestalo se mi, že bych měl nějaké obtíže jako u používání předchozího typu pásu cudnosti, kdy jsem občas musel upravit polohu, aby se „nářadí“ nemačkalo. Vyzkoušel jsem Minicage i při běžném cvičení v posilovně a vše bylo v pořádku. Postupně jsem došel i k tomu, že potřísnění při močení se dá vyhnout povytažením předkožky okem čepičky, ale nikomu, kdo si ztěžuje na skřípnutí předkožky, bych to nedoporučil, je pak problém ji dostat zpět. Jednoznačně, odskočit si na malou pouze „na holčičku“. Vzhledem k velikosti čepičky, je hygiena složitější a má-li být dostatečná, určitě doporučím odemčení. A pak samozřejmě zpět pod čepec. Vzhledem k tomu, že při použití tohoto pásu cudnosti, je penis zatlačen do těla, může se stát, že dojde k namačkání volné pokožky mezi varlata a čepičku. I když je penis schovaný v těle, ta kůže zůstane, ale mě se to stalo pouze dvakrát, poprvé ze začátku užívání, když jsem si nedal pozor a podruhé, když jsem zamykal narychlo, takže ani s tímto není problém.
Pás cudnosti drží dostatečně i v případě erekce, ztuhne pouze kořen penisu a čepička nic více nedovolí. 
Používání Minicage není bolestivé. Shledal jsem jej také diskrétním, i pod prádlem či oblečením, pod kterým byl předchozí pás cudnosti viditelný, je Minicage nenápadný. 
Co vím, mé Paní se Minigage zamlouvá a jsme s tímto pásem cudnosti spokojení.