1

Téma: Moje chyba

Zdravím. Tak včera jsem udělala fatální chybu. Můj miláček byl zamčený už víc jak 14 dní. Vše bylo super, poslouchal a dělal co jsem chtěla. Od jeho role ženy jsem zatím ustoupila, protože všechno doma klapalo. Včera byl moc hodný a tak jsem ho odemkla a dovolila jsem mu sex. Průšvih je v tom, že když jsem PC odložila bokem, tak náš psí miláček si vzal klícku a začal ji kousat. Když jsem večer přišla, že ho zase zamču, tak jsem našla klícku s odkousnutým vrškem, takže nejde teď klícku zamknout. Byla jsem dost naštvaná. Rozhodně ho nechci nechat odemčeného, protože to bylo super a on byl taky skvělý. Tak když přemýšlím o této nehodě, tak si říkám, zda by nebylo lepší pořídit mému miláčkovi kovový PC? Co byste doporučovali?

Siri.

2

Re: Moje chyba

Samosebou, měl mít kovový od začátku, ideálně BON4. Teď mě napadá, že je to ideální příležitost k pořádnému výprasku, měl si klícku lépe hlídat big_smile

3

Máš zkušenosti s BON4? Chtělo by to nějaký malý a hlavně nenápadný, aby nebylo slyšet cinkání zámečku. Proto měl ten plastový, ale teď když se to stalo musím prostě koupit kovový.

No jako trest bude mít nějaký nový a kovový a k tomu mu koupím anální kolík s kuličkou! S tím bude chodit do práce. Už jsem studovala, jak dělat masáž prostaty, takže už nebude mít výmluvy, že musí se udělat, aby upustil. Jsem fakt naštvaná. Bičík ještě nemám.

4

BONA4 rozhodně doporučují a co se týká zámečku a cinkání. Zlato na něm nosí malý magnet, takže zámek se ani nehne.

5

Nechtělo by to i závaží na varlata?

6

To není tvoje chyba, spíš jeho. Jak píše i NovaCzech.

7

Bon4- co higiena? Vše pohodě? Je možné v pohodě nosti klec i s anální kuličkou? Závaží na varlata zní dobře, ale v tomto bych měla strach o je ho zdraví a ještě funkci. Ještě někdy bych chtěla mít další děti, tak ho nemůžu úplně zničit. A jaký máte názor na ten Minicage? Nějaké zkušenosti?

Siri

8

Měl jsem Bon4 a musím uznat, že je nejbezpečnější a celkem snesitelný i na noc, ale nevyhovovaly mi otvory na klícce, kudy se ven dostávala předkožka, proto jsem se vrátil k Holytraineru. Jinak obecně jsou s ním zkušenosti velmi dobré.

S tím kolíkem do práce, nevím, zda zvládne, toto na mě Paní ještě netestovala big_smile

9

Bon 4 je na tom s hygienou perfektně, tam je víc otvorů než oceli

10

Ano musím potvrdit, Bon je fakt dobrej.
A ten kolík do práce - no zajímavý, moje Láska to na mě testovala mockrát a dobrý, máš se na co těšit.