1

Téma: špatné zkušenosti silikonový CB6000s

Zdravím,
pořídili jsme si na zkoušku cb6000s. Pro pohodlí jsme chtěl silikonový model a bohužel jsme narazili na 2 problémy.

1. i ten největší kroužek, je moc malý. Nemluvím teď o příjemné těsnosti. Je problém vůbec kroužek zavřít a nebýt to silikon co jde toršku natáhnout, tak bych to asi nedokázal. Po chvilce zamčení sice nezačnu modrat, ale tmavší barva se dostaví určitě (a zůstává i delší dobu po opadnutí vzrušení).

2. zřejmě způsobený silikonem. Jakmile se dostaví vzrušení, tak klícka vyskakuje z vodících hrotů (i při použití nejkratšího spaceru). Počítali jsme s tím, že to bude spíše psychická zábrana, ale že bude klícka vyskakovat sama ne :-(

Druhému problému by měl podle všeho zamezit nový model s tyčkou i zespodu, ale nevím...
Má někdo podobné zkušenosti?

2

Re: špatné zkušenosti silikonový CB6000s

Zdravim, silonovy pc je totalni ulet a nesmysl. Z vlastni zkusenosti mohu potvrdit, ze je to jen a jen napodobenina cehosi, co pc pripomina. Spis na hrani, ale do zivota nic moc. Lepe zkusit CB6000s v kombinaci s kovovym krouzkem anebo se mi hodne osvedcil holytrainer, ted jde sundat jen ztezka. Tak vydrzet, zkouset a nevzdavat to!!

3 Naposledy upravil: cudnost (7.9.2015 16:47:50)

díky za odpověď, ale bojím se pořídit kovový kroužek. Pokud nesednul stejně veliký silikonový, tak s kovem předpokládám, že to bude pro jeho tvrdost ještě o něco horší.

Jinak chuť zkoušet to nás rozhodně neopustila smile Nesundavatelnost zatím není takový problém (uvidíme co budu říkat po delší době smile), jako spíš samovolné vyskakování. Zatím zkoušíme kratší spacer a to celkem pomohlo - vyskočil jenom jednou. Zbývá tedy ještě vyřešit těsnost kroužku...

4

Nepresne jsem se vyjadril, měl jsem na mysli plastovy CB6000s v kombinaci s kovovym krouzkem. Ne silikon a kovovy krouzek(to snad ani nejde zkombinovat). Měl jsem stejny problem, silikonovy krouzek skrtil a palil jal cert, stejny kovovy (on neni vnitrnim prumerem stejny, spis malicko vetsi)skoro bez problemu.uplne nej je ale krouzek u holytraineru, protoze to neni krouzek, ale specialne tvarovany, taze krasne sende a nic netlaci(mimo erekci samozrejme) tak asitakto moje poznatky. Nosim pc uz treti rok, takze si troufam rict, ze dokazu trosku chapat pocity zamceneho...

5

U holytraineru a podobných se bojím protažení varlat klíckou. Popřípadě nemožnosti protažení zpátky z důvodu otečení. Jsou to zbytečný starosti?

Jestli se můžu zeptat na zkušenosti s HT, máš verzi se zámečkem uvnitř, nebo visacím?

6

Mám s visacim zameckem, typ, ktery zde Vojta nabizi. Je cenove OK. Protazeni varlat se vubec neboj, protahnes jedno, potahnes ven sourek a druhe tam proklouzne samo. Chce to jen trosku cviku, pak uz to delas automaticky i potme. Ja to anbsolvuji temer kazdy den pri hygiene, kdy dostanu klicky lk dispozici. Prece jen hygiena je hodne dulezita, jedno lktery typ pc mas. A hlavne, zatimco u klasickych krouzku jsem musel tu a tam mazat, tady vubec ne! A taky nehrozi bolestive pootoceni pc prave diky tvarovani. Fakt dost dobry, aspon co se me tyce. Obcas si 'musim' vzit cb6000s a jak rad se pak vratim k HT. Ale jako vzdy, bude to individualni.

7

Díky, popřemýšlím, ale nejspíš do něj půjdeme, pokud se toto nějak nesrovná.

8 Naposledy upravil: anticum (7.9.2015 20:30:53)

U HT se mi líbí, že narozdíl od CB, nemá kroužek za klíckou, ale klícka přesahuje až za kroužek, což by mohlo více zamezovat erekci než CB, a díky toho pak netahat za varlata jako to dělá u CB, kde se zvětší penis před klíckou a tím odtlačí klícku i kroužek od těla a pak tahá za varlata (nepomáhá ani nejmenší distanční kolík). Už delší dobu hledám, ne něco co zamezuje jen udělání se, ale i erekci, úplné i částečné. Líbí se mi ten pocit, kdy se penis snaží zvětšit, ale nemá prostor a nemůže. Jak to máš ty s HT a erekcí? Ps: Nelíbí se mi jak má ht udělanou klícku oproti CB, je těžce přístupná při higieně. CB se dá propláchnout i nasazený, i když to není 100%, furt lepší než nic, když se člověk nemůže odemknout.

9

Erekce v cb 6000s probihala tak, ze mi penis odtahl sourek asi pul metru od tela(prehanim) a nebylo to nic prijemnyho. U HT'drzi' vse u sebe. Ale je to samozrejme citit. Hygienu delam odemknuty, mám to povolene. Pokud neni moje Pani pritomna a vime to dopredu, mám CB 6000,ktery je fakt na hygienu lepsi. Jinak mám smulu a musim se nejak vyhygienit i s HT. Podotykam, ze Pani je na cistotu jako pes.....

10

Takže říkáš, že erekce s HT je příjemnější než s CB?

11

rozhodne ti nic netrci 20 cm od tela a nema snahu ti utrhnout koule. Ale neboj, i u HT si erekci vychutnas a rozhodne ji neprehlidnes. Je to ale takove komfortnejsi.

12

HolyTrainer je jednoznačně nejlepší, aspoň teda podle mě, erekce jsou v něm v pohodě, a je pohodlný, a s tím mazáním musím souhlasit, buď skoro vůbec a nebo o hodně míň než s ostatními pásy když to tady tak čtu celkově.

13

I já nosím silokonový CB na střídačku s kovovým. I mě nepříjemně překvapilo samovolné otevírání (vypadávání z vodících hrotů). Přes den OK, ale ráno jsem byl "odemknutý". Snadno jsme to vyřešili náhradou krycího dílu kroužku (ten malý se třemi otvory, který se navléká jako poslední) za tvrdý plastový z klasického CB6000. Jednoduše řečeno, CB6000s je bez této úpravy nefunkční.
Silikonový kroužek mě osobně vyhovuje, neškrtí, ale občas "tahá" za kůži. Vždyť je to vlastně guma...
Také uvažuji o objednání kovového kroužku.
Dalším rozdílem, pro někoho nepříjemným, je možnost nepřímo se dotýkat penisu. Chybí klasický pocit uzamčení. Té klasické bezmoci a odevzdanosti. Vždyť to znáte.
Myslím, že vzrušivější jedinci by se mohli v této klícce udělat.

14

Já to vysouvání klícky z vodících tyčinek vyřešil gumičkou a drží to na svém místě smile

15

Pokud mohu doporučit tak rozhodně nejlepší je holytrainer. Já jsem vyzkoušel CB6000, CB6000s, spiderwire2 a holytrainer po menších úpravách nejlepší. Problém byl s umístěním otvoru pro močení, který jsem prodloužil a odstranil jsem výstupek na konci klícky, který při delším nošení a erekci dost tlačil. Ještě jsem trochu zvětšil mezeru pro varlata a teď ho nosím bez problémů i několik týdnů v kuse. Pro úpravu jsem použil obyčejný paspartovací odlamovací nůž.

16

Pokud ti CB6000s taha až drtí koule při erekci, tak zkus vetší klícku CB6000, tu mám ja a jediný co tak bolej koule trošku  při erekci hlevne tak prvni tyden bez odemceni pak se to usadi a je to lepší a pak a te ani ta rekce v noci nezbudi, nebo aspon ne tak casto. Mam presně plast klícku CB6000 + kovový krouzek 45mm ( a neni to krouzek ale je to spise ovalek ;-) )

17

Zdravim, mam takovy mensi problem. Mam holytrainer a mam ten nejvetsi krouzek, pres den v pohode jen odreny na varletech, al e v noci jak se dostavi erekce, tak mi vyjede penis z klece. Je problem v tom nejvetsim krouzku nebo v necem jinem dekuji za rady

18

Jasny, dej si menší kroužek....

19

a kdyz mam odreny varlata od toho krouzku tak ten mensi uz to delat nebude nebo t je u vsech velikosti

20

No chtelo by to zjistit, proč jsi odreny? Velikost to nevyresi. Normálně je kroužek hladky a nemel by to dělat. Pokud je tam nějaká spara po lisovani, tak si to zahlad jemným pilnikem. Každopádně ti doporucim použít nějakou mast na opruzeniny, to by melo pomoct.

21

a vy mate nejakou zkusenost s odreninami ?? no je to tam hladke ale hodne musim krouzek pretahovat jak je velky
a jakou mast mate na mysli davam si tam na modriny a otoky

22

Spis opruzeniny. Nejlepší je bepanthen

23

Určtě dej menší kroužek.