Re: 2. brněnský sraz a 6. narozeniny Cudnosti
Ahoj všem, možná přijdu, ale není to jisté. Mám nějaké plány a zákeží na tom, jak vyjdou. Kdyžtak vás všechny rád uvidím.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » 2. brněnský sraz a 6. narozeniny Cudnosti
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj všem, možná přijdu, ale není to jisté. Mám nějaké plány a zákeží na tom, jak vyjdou. Kdyžtak vás všechny rád uvidím.
Jejda, já na to zapomněl, že 11. je právě tato sobota... To mě štve, tak snad příště. Doufám, že se sraz dobře vyvedl.
Právě jsme se s Paní vrátili ze srazu a bylo to úžasné setkání. Moc všem děkujeme za nádhernou atmosféru.
Ps: dort byl luxusní.
Přidávám se ke snekovi. 6-ý sraz cudnosti bylo opravdu velice zajímavé a příjemné setkání. Nezbývá, než poděkovat Vojtovi i Janči za jeho zorganizování i výborný dort, tak jako i všem přítomným za hezký večer. Díky a už se těším na další setkání. :-)
Taky jsme se před chvíli vrátili z našeho brněnského výletu. Chtěl bych všem poděkovat za účast a za to, že jste byli součástí oslavy 6. narozenin Cudnosti. Bylo to s vámi super a moc rádi za vámi přijedeme zase příště. Cudnost má v Brně vážně skvělou partu.
Moc Vám všem děkujeme za milé setkání, za super pokec, poznání nových, pohodových lidí.
Vojto a Jančo, dort byl obzvláště vydařený, díky a moc si vážíme toho, že stále máte zájem srazy pořádat.
Těšíme se zase na příště.
S mírným zpožděním taktéž děkuji za sebe i svou paní za milý podvečer/večer strávený v příjemné společnosti.
Bylo fajn Vás zase všechny vidět ![]()
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » 2. brněnský sraz a 6. narozeniny Cudnosti
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB