Téma: Přeměna na poslušného manžela
Ahoj všem,
je možné, že se u nás doma zrovna děje moje přeměna na poslušného manžela, který pomalu, ale jistě ztrácí svůj orgasmus. A vzhledem k tomu, že jsem plný pocitů a potřebuji je ventilovat, zkusím vám o tom psát.
S manželkou se milujeme čistou láskou a nedokážem si představit, že bychom byli bez sebe.
JE mi 32 a manželce 30. 175 cm, 61 kg, sportovní postava, menší pevné kozičky, dole upravovaná. Zkrátka je nádherná, jsem z ní hotový jen když se na mě usměje.
S manželkou jsme 9 let, 3 roky jsme manželé. Náš intimní život probíhal jako každý jiný. Milovali jsme se prvních pár let několikrát týdně, někdy jsem chtěl víc já (většinou) a někdy ona (také se stávalo). Pak se ale spustil koloběh věcí, které začaly vše měnit.
Nejdříve jsem jí začal říkat a naznačovat, že mám submisivní sklony. Samozřejmě se nejdřív děsila, přišel jsem jí divnej, ale postupně si leckteré věci přijala za své a dnes to už bez nich nejde. Našla v sobě dominantní sklony. Třeba miluje, když mě fackuje, když mě plácá po varlatech, ráda mě úkoluje, přikazuje mi a má ráda pod kontrolou můj orgasmus. Zatím ale nevyžadovala pevnou disciplínu.
Další věc je, že po 2 dětech, jakoby "měla hotovo" a sex jí přestal zajímat. Za poslední 3 roky jsme spolu spali tak 10x, za poslední 4 měsíce 1. Já jsem se naučil sex nevyžadovat a ona to hrozně oceňuje. Nikdy nebyla moc vzrušivá, je anorgastická, ale sex si užívala i tak. Po dětech je to pryč.
Další věc je můj pindík a můj výkon. Ano, nevydržím dlouho, pár minut. Mám ho průměrného a po dětech mě už moc necítí. Třeba poslední sex utla ještě než jsem se stačil udělat a dodělala mě rukou. Zkrátka, zvykla si na to, že jí nepřivedu vzrušení a tím sex přestala potřebovat.
Vždycky v tom ale byl kousek mého sobectví: "víš, co by se mi miláčku moc líbilo...co kdybychom zkusili tohle...ale přece mám právo na uspokojení" atd. Čili hodně věcí, co mi dělala, jí nevadily, ale často byly polovynucené. V poslední době už mi jen honí, což jí vyhovuje, ale zas se škemránim, přemlouvánim apod. Asi si to dokážete představit...Hlavně...jakmile jsem se vystříkal, zájem o ní opadnul na minimum, znte to.
Jsem závislý na honění, jsem schopný si to udělat klidně 4x za den a často chodím na internet. Poznal jsem se s jednou ženou, která má v zálibách oddalování a odpírání orgasmu. Hodně jsme si popovídali a ze mě vypadlo, jestli by mi pomohla se stát lepším, poslušným manželem. Souhlasila a zdá se, že jí to fakt baví.
Začali jsme tím, abych si uvědomil svou sobeckost a zaměřil pozornost na ní. Stalo se to, že jsem přišel za manželkou a navrhnul jsem jí, že mi nějakou dobu nemusí vůbec honit, šáhnout na mě a že budu opečovávat já jí, bez nároku na orgasmus. A že jen ona rozhodne, jestli se třeba někdy budu moct před ní honit a přivodit si jen pokažený orgasmus (v tomhle jsem vytrénovaný a umím se ovládnout). Ani nevíte, jak nadšeně souhlasila, jak měla spokojený výraz ve tváři. Rozhodla, že to bude trvat týden. A co mě překvapilo, sama se ptá a zjišťuje, jestli jsem poslušný. A také z ní vypadlo, že když bude chtít, nebudu mít orgasmus do Vánoc, že jestli si to prý uvědomuji...Takovou jí skoro neznám. Za několik dní jsem jí tolikrát masíroval nohy, lízal chodidla, myl jí ve vaně, pomáhal jí s oblečením, vařil, nakupoval atd. A ona mi nedovolila ani před ní vytéct a víte co? Nevadí mi to! Je pro mě důležitější její spokojenost.
Dnes mám speciální den. Chci jí koupit kytku. Večer jí poprosim, jestli se před ní může svléct, kleknout si před ní a honit si ho u ní. Během toho se jí chci za těch 9 let omluvit za mou sobeckost, vyžadování, frustrace, naštvání když nic nebylo, že jí to neumim udělat, vzrušit jí apod. A že bych si přál, aby mi to dle jejího rozhodnutí vrátila jak uzná za vhodné a také jí chci poprosit, aby mi dopřávala orgasmus co nejméně, že pak klesá má touha jí opečovávat a že potřebuju být pořád nadržený.
No, udělám to. Jakmile to udělám, musím se tím řídit. Ona to bude brát jako jasnou, domluvenou věc. Jsem zvědavý, s čím přijde. Moc to chci!