1 Naposledy upravil: skvk (26.9.2013 09:49:51)

Téma: Nová hra, která se bude líbit

Našla jsem tady odkaz na kolo štěstí - http://www.time2cum.com/wheel.html
Hráli jsme to poprvé včera večer před spaním a se svým přítelem jsme zadali do kola štěstí tyto výhry:
1.Jít spát
2.Dráždění uzavřeného PC rukama
3.Dráždění uzavřeného PC prsy
4.Dráždění uzavřeného PC vším(jazíček,ruce,prsa)
5.Odemknutí PC a vyhonění(sám sobě)
6.Odemknutí PC a vyhonění(já jemu)
7.Odemknutí PC a honit, ale před koncem přestat(sám sobě)
8.Odemknutí Pc a honit, ale před koncem přestat(já jemu)
9.Dráždit bradavky muže, PC uzavřen
10.Sex

Na dráždění při uzavřeném PC jsme si stanovily 5 minut.Při odemknutí a vyhonění až do konce, to záleží na něm jak dlouho vydrží.Pokud si zvolí výhru odemknutí a honění bez konce, tak se nesmí udělat, jinak nějaký trest.

Přítel vyhrál "Dráždění uzavřeného PC prsy" , ale nelíbilo se mu to, tak jsme se domluvili, že zatočím já a z těch dvou variant mu jednu vyberu.Vytočila jsem "Dráždění uzavřeného PC rukama" a to jsem taky zvolila.

2 Naposledy upravil: skvk (26.9.2013 09:51:44)

Re: Nová hra, která se bude líbit

Nyní píšu za sebe(za muže) jak jsem se cítil při včerejší večerní hře.
Dnes(středa) měl být pro mě otevírací den(večer) s možností orgazmu, ale jelikož mi přítelkyně za dobré chování v úterý odemknula PC(Spiderwire2)na 1 hodinu, s tím, že si to mohu udělat kolikrát chci, mimochodem 3 krát.Tak jsem ji navrhnul, že ještě nejsem až tolik nadržený, takže si můžeme zahrát nějakou hru, kde záleží na osudu jestli to budu mít či nemít.O kole štěstí jsme věděli, ale doplnili jsme tam jiné výhry(viz článek první).Bohužel tedy padla (ne)výhra uzamčený PC a dráždění rukama na 5 minut.Když mě dráždila bylo to super i jsem zaškemral, jestli by mě pustila a pomohla, bohužel:(
Stál mi fakt tvrdě až mě z toho rozbolelo v podbřišku, ale nic se s tím nedalo dělat.Pak jsme šli spát, tj.o půlnoci a já nemohl usnout,stále jsem na to musel myslet, tělo mi hycovalo, tedy od koulí až po hlavu, cukalo mi v něm,když už to vypadalo, že jsem našel tu správnou polohu, tak mi zase ztvrdnul.Usnul jsem asi až ve tři ráno a kolem sedmé mě to zase probudilo.Moc jsem se nevyspal, v noci je to doopravdy težký, přes den nemám problém.(Ne)těším se na dnešní večer, i když nevím co na mě moje láska nachystá.

Takže hrajte a nezlobte a podělte se s námi o Vaše dojmy, budeme moc rádi.

3

Tohle kolo je fajn. Ale nějak se mi nepodařilo zjistit, jestli jdou přespané volby nějak uložit - vždycky po obnovení se mi to zresetuje sad

4

Bohužel jsme to zkusili dát jako oblíbené položky a bez uložení:(
ale to nevadí při doplňování výher Vás třeba napadne něco nového.

5

Takže jsme na tom podobně.. To by chtělo nějakého IT, co by to předělal.. Já bych tam totiž chtěl mít všechno co praktikujeme a podle nálady by se některé věci zaškrtávaly. Třeba to někdo vezme jako výzvu wink

6

Nám to tolik nevadí, je to otázka pěti minut to tam doplnit.Pokud by mě chtěla hodně potrápit, tak tam může dát klidně "jít spát" 9krát a měl bych po ptákách:)

7

Tak pokud by to tak mělo být, stačí říct dneska netočím wink Mě šlo spíš o praktické využití, mohlo by se to pak dělit na tresty, úkoly, polohy atd..

8

Buďme moderní

https://play.google.com/store/apps/deta … &hl=cs

Pro mobilní telefony s Andr.
Pamatuje si několik uložených nastavení kola
Snadná editace
Jediná škoda, že to vizuelně je absolutně mimo komunitu D/S

Zdarec.

9 Naposledy upravil: IN (27.9.2013 11:10:52)

Tak jsme včera vyzkoušeli kolečko. Přítelkyně tam nechala jen ty kratší časy (dny) a dostal jsem za úkol si zatočit. V průběhu točení jsme si všimli, že tam zůstalo 1x 3 měsíce. No a hádejte co jsem si vytočil sad Pak jsem ještě měl dva pokusy a vyšel mi orgasmus a 1 den zamčení. Nakonec to dopadlo tak, že se 3 měsíce a orgasmus vykrátili a zůstal tam 1 den. Takže snad dneska bude odměna wink

Ale abych jen nekecal, povedlo se mi nají postup pro uložení změn na kole:
1. Přepište si řádky jak chcete a dejte změnit.
2. V okně prohlížeče klikněte na Soubor - uložit stránku jako a uložte jako kompletní webovou stránku (např kolo.html). Stránka se vám uloží jako Kolo_soubory a kolo.html.
3. Teď už stačí jen otevří kolo.html a v prohlížeči se otevře kolo s přepsanými řádky, stačí kliknout na změnit a je to wink
Přeji hodně zábavy.