Téma: Začínám v Holytrainer-u
Ahoj všichni, mám zdejší forum moc rád, tak jsem se rozhodl také přispět nějakým tím názorem a zkušeností a chtěl bych přispívat trochu pravidelně.
S moji ženou jsme tak 4 roky používali CB6000, ale pouze jako hračku v posteli. Nyní jsme se rozhodly zkusit dlouhodobější uzamčení a tak jsem si pro tyto účely objednal HT.
V pátek mi přišel a já se těšil jako malé dítě, znáte to jdete si pro balíček a nemůžete se dočkat...
Moje žena není žádná domina, ale dohodli jsme se, že bude hlídat klíče a vydá mi je jen když bude chtít sex...To je maximum na co jsem ji přemluvil.
Od pondělka jsem tedy uzamčený v HT plastový kratší. Je mnohem pohodlnější než řada CB. Dá se v něm i spát, ale ráno mi vzbudil pokus o erekci. Dalo se to zatím vydržet. Domluvili jsme se, že hlavním cílem mého zamčení bude zamezení mého častého honění u P a z toho vyplývající větší pozornost směrem k mé ženě. Takže abych to shrnul, 24hodin v HT celkově v pohodě, noc se dala taky vydržet a pohyb po městě a doma v pohodě. Ted mi čeká ještě vyzkoušet jak to budu zvládat v práci.