Téma: Frenum piercing
Má někdo zkušenosti s piercingem frenum? Dalo by se to použít pro zamčení v kovové kleci aby penis nešel vytáhnout? Asi by to použít šlo, ale zajímá mě jestli to někdo má atd. ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Frenum piercing
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Má někdo zkušenosti s piercingem frenum? Dalo by se to použít pro zamčení v kovové kleci aby penis nešel vytáhnout? Asi by to použít šlo, ale zajímá mě jestli to někdo má atd. ![]()
Nosím kovový BON4, piercing mám propíchnutý napříč předkožkou. Kolem piercingu nad žaludem mám kroužek, který se dá povytáhnout z klícky tak, aby se na něj dal pověsit zámeček. Takhle se penis zaručeně nepodaří vytáhnout.
Aha mě spíš napadlo že by byl pierc dole a že se přes tu díru protáhne zámeček přes klec taky bon4 a tím pádem to nepůjde vytáhnout.
Ahoj, já mám také piercing, prince Alberta. Nosím Ht kterým přitáhnu jen drát bez kuliček. Tak pak musím našroubovat po protažení. Z toho se nedostanu ani náhodou. Já ale nikdy nezkoušel se z pásu někdy dostat!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Frenum piercing
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB