Téma: Minicage - môj štart
Ahoj,
Takže k noseniu PC ma to ťahalo už veľmi dlho, no vždy som sa bál ako to dopadne a tak som sa minulý rok rozhodol skúsiť CB6000. Žiaľ, tento pás mi vôbec nesadol, keďže neskutočne rezal (mám obrovské vajcia a malý penis bez erekcie) Priestor v klietke bol prázdny a penis som vedel vybrať von a neskutočne rezali tie plastové krúžky. Pás som predal a nejak to neriešil. Nedávno ma to chytilo znova a tak som sa rozhodol pozrieť túto stránku a našiel som Minicage. Tušil som že toto môže byť práve to čo potrebujem. Objednal som ho vo verzii s 50mm krúžkom, čo som zistil asi bude ono.
Dnes mi dorazil a môžem povedať, že to je neuveriteľný komfort zatiaľ. Kovový krúžok som namazal indulonou a nasadil na vajcia a prevliekol pod ním penis, potom som ho pritlačil do tela a nasadil klietku s zámkom a dovi dopo. Kľúče som hodil sestre do kufra keďže dnes odchádza na týždeň do prahy a môžem povedať že toto bude výzva. Žiaľ už mám jeden poznatok, viem si ho vybrať vďaka jeho miniatúrnej veľkosti keď nestojí. ale robiť to nebudem !!