1

Téma: Velikost kroužků CB6000

Měl bych jeden dotázek ohledně velikosti kroužků u CB6000 (přesněji řečeno vnitřního průměru). Dělají se pro různé verze jiné velikosti koužků? Když porovnám velikosti kroužků u CB6000 mezi sebou, tak nejvetší rozdíl je mezi prostřením a následujícím menším. U silikonového CB6000s jsou kroužky stejně velké jako u CB6000 (předpokládám že to čínani okopírovali komplet). Já bych právě potřeboval něco mezi sad Nezkoušeli jste někdo navléct na kroužek nějakou silikonovou trubičku (tím by se dal průměr zmenšit)? Ale otázka je jestli by konce trubičky nedřely.

2

Re: Velikost kroužků CB6000

Ahoj,
člověk si musí navyknout. Já jsem u CB3000 začínal na největším a když jsem ho měl poprvé myslel jsem, že snad je i malý. Ale hned druhý den jsem dal o číslo menší. Hodně zaleží, jak si zvykneš a jak moc máš erekci a vůli nemyslet na to… Nakonec jsem skončil na prostřední velikosti. Ale zjistil jsem, že i ten druhý nejmenší bych dokázal nosit, ale člověk musí být ve správném rozpoložení, taky zaleží na počasí a jak je pokožka natažená atd…. Osobně si myslím, zkus tu menší velikost delší dobu, pokud ti nemění barvu je v klidu jen je trošku pevněji sevřený nechal bych… u CB6ky nemáš ze spodu žádný pant, tak se i méně dře kořen. Samozřejmě podle mé zkušenosti je nejlepší kovový bez žádného pantu (čistý kovový kroužek).

3

Já jsem právě menší zkoušel a nejvíc to bylo na celý den. Jenže jsem pak měl všude otlačené pruhy a to už si myslím že není dobře..

4

No spis jde o to, jak se v nom citis ty. Ale je divne, ze by ti ani jeden nesedel. Spravne by mel byt krouzek volnejsi aby nijak nevadil a dalo se s nim pohybovat, ale ne zas tak moc, aby se dal sundat. Pokud ten velky je volnějsi, ale sundat se neda, tak nech ten vetsi. Jestli ho chces citit, tak nech ten uzsi, prece jenom slabe otlaciny by nemeli vadit, hlavne nesmi skrtit.
Nebo se poohlednout uplne po jine verzi, napr na ebay nebo se domluvit jestli by tady sefik neco nesehnal a pak nehodil do eshopu.

5

Když to vezmu z pohledu toho většího:
+nasadím bez problému, dokonce i s částečnou erekcí
+lze s ním potáčet a posouvat - dobré pro mazání
+o kroužku prakticky nevím (je možná až moc pohodlný)
+slouží i jako šktrící koužek po sundání klece

- až moc volný, už mi při běhání spadnul
- pokud mám nohy u sebe, víc překáží

Menší:
+víc drží na místě
+nejsou s ním tak velké erekce
+při spaní ho tolik nevnímám

- po sundání vždycky hodně otlačená kůže.
- velmi špatně se maže
jde nasadit jen při 100% klidu - to nevím jestli je + nebo -

Předpokládám že další už si pořídit nebudu moci, máme doma dva a nerad bych narazil sad

6

Já řeším problém skříplého varlete... Mám CB6000s a při posledním nošení mě docela b olela levá kulka... půl hodiny po sundání bylo všechno v pohodě. Mám za to, že vinou je sjíždění kroužku od těla ke kleci při erekci... I když může to být méně častým promazáváním?? S žaludem ani penisem problém nemám, ale kulky dostávají zabrat...

7

Kulky bolí tím víc, čím větší je nadrženost a čím víc je v nich nahromaděno semene. Nemusí to tedy mít příčinu technickou. Tahle bolest se většinou objevuje několikrát za den v různě dlouhých intervalech.

8

buglezz napsal:

Já řeším problém skříplého varlete... Mám CB6000s a při posledním nošení mě docela b olela levá kulka... půl hodiny po sundání bylo všechno v pohodě. Mám za to, že vinou je sjíždění kroužku od těla ke kleci při erekci... I když může to být méně častým promazáváním?? S žaludem ani penisem problém nemám, ale kulky dostávají zabrat...

Ahoj,
nosím trvale CB 6000s a nejdříve jsem zkoušel různé průměry kroužků, nejvíce se mi osvědčil předposlední nejmenší kroužek s nejmenší válcovou podložkou. Kroužek sedí pevně na kořeni penisu, ale může se díky olejíčku volně otáčet. Nic mě netahá ani neškrtí.  Vzhledem k tomu, že mám obřízku, je u mě hygiena velmi snadná.
Měj se Leon

9

IN napsal:

Měl bych jeden dotázek ohledně velikosti kroužků u CB6000 (přesněji řečeno vnitřního průměru). Dělají se pro různé verze jiné velikosti koužků? Když porovnám velikosti kroužků u CB6000 mezi sebou, tak nejvetší rozdíl je mezi prostřením a následujícím menším. U silikonového CB6000s jsou kroužky stejně velké jako u CB6000 (předpokládám že to čínani okopírovali komplet). Já bych právě potřeboval něco mezi sad Nezkoušeli jste někdo navléct na kroužek nějakou silikonovou trubičku (tím by se dal průměr zmenšit)? Ale otázka je jestli by konce trubičky nedřely.

Ahoj,
Rozdíl mezi CB 6000s a CB 6000, je pouze ve velikosti schránky na penis. Najdi si ten správný tak, že s ním můžeš ještě stále otáčet, ale už ti neklouže s kořene penisu na varlata. Nos ho a zvykneš si na něj, hlavně nezapomeň ráno a večer kroužek namazat olejíčkem.
Měj se Leon

10

No, s tím otáčením je problém. Při menším kroužku už mi zůstavají otlačené stopy na kůži a otáčet s ním jede jen když je namazaný. A veký právě skouzává při náznaku erekce dolů (v klidu pod něj prostrčím prst). Potřeboval bych nějakou mezivelikost - možná zkusím vzít horkovzdušnou pistoli a trošku ho nahřát a zmenšit..