1

Téma: Různé ceny a kvality konkrétní klícky

Potřeboval bych se zeptat zkušených uživatelů. Vybral jsem si jistý druh klícky, která mi vyhovuje. Jenže mám problém s tím, že se různě na internetu pohybuje cena od 200,--2000,- a já nevím co si vybrat. Teď nevím, jestli neporuším pravidla, když sem dám nějaké odkazy, tak to pro jistotu dělat nebudu. Ty levnější varianty jsou pochopitelně Čína a asi to nebude nic moc kvalita a o to mi jde. Já už ji mám jenže jsem sehnal tu levnou variantu asi za nevím 300-400 a asi mi vyhovuje, jenže tam je poměrně nekvalitní zámek ale nějak to nesedí pořádně a co fakt nechci se zaseknout nebo něco podobného. Navíc ten materiál a způsob provedení taky asi nebude stejný. Chci přesně tuto klícku, ale nechci koupit něco desetkrát dražší a pak dostat vlastně to samé.

https://i.ebayimg.com/images/g/JiMAAOSwdzVXuGkz/s-l300.jpg

Existuje i český eshop, který to prodává za 2000 a vůbec bych nedal ruku do ohně za to, že to bude klidně ta horší varianta (jakože to nakoupí na ebay za 200 a prodávají s marží. Já fakt nevím poraďte... chci přesně tuto, zaplatím i víc ale chci to kvalitně provedené, aby vše sedělo jak má a bylo z kvalitního materiálu... místní eshop ji zatím nemá, to bych snad důvěřoval kvalitě.

2

Re: Různé ceny a kvality konkrétní klícky

Já jsem toto CB koupil v Číně a z hlediska kvality nebyl problém.   Můj názor je , že za 2 000 Kč dostaneš to samé.Dovoz z Číny +marže.  Vyzkoušel jsem jí , ale bohužel nemám dost nato vytrénovanou roztaženou močovou trubici. Pocity byly super.  Průměr k zasunutí dovnitř je pro mě velký.

3

Děkuji za odpověď,

potřeboval bych to řešit, protože si nemyslím, že je to vždy stejná kvalita. Viz příklad tento eshop - mám odsud dvě a mám i ty samé varianty "z číny" - kupoval jsem to proto, abych měl "náhradní díly" big_smile ... ale ta kvalita je citelně horší. A vlastně to ani tak moc nesedí na ten kvalitnější kus - kroužky drhnou... je cítit, že je to jakoby stejné i jiné. V minulém příspěvku jsem mohl jen jeden obrázek, tak teď dám jiný pro srovnání - ten horší kus.

https://www.dhresource.com/0x0s/f2-albu … astity.jpg

Všimněte si, jak mnohem hůř jsou udělané spoje nasvařované. Byl bych rád, kdybych měl toto v kvalitním provedení - bojím se že objednám ze zahraničí za více peněz a dojede mi ta samá kvalita :-) ne to co budou mít na obrázku. Mít to tady na eshopu, tak ho asi koupím odsud i za cenu toho, že to bude dražší (člověk musí počítat s marží, bez toho by žádný obchodník nemohl fungovat). I ten zámeček je na mé méně kvalitní variantě takový... blbě se to dělá.

Na závěr reakce na příspěvek - poprvé jsem taky zkusil a odložil, protože jsem si říkal - vyhozené peníze, protože toto na sebe nikdy nedám.Pak jsem to zkusil znovu nedávno a uplně jsem se nadchnul, to je to pravé - penis je v tom malinký, musí se tam zatlačit, přitom se na něj dá šahat umývat a všechno a proto to chci a kvalitní, protože vím, že to budu používat - na zkoušku člověk koupí i šunt, ale když to máš používat musí vše sedět.

4

Ahoj. Tento pás cudnosti jsme také pořídili a to z Číny. Provedení zcela bez problémů, žádné problémy se sváry. Zámek ale používáme z pasu cudnosti zakoupeného zde na Cudnosti - jde o stejný typ zámků všeobecně. Měním jen pásy cudnosti dle přání Paní, zámek se přendavá - bylo by i nepraktické, aby Paní musela mít celý svazek klíčů.

5

Jako jo nošení a pocity jsou nové , je to tak jak popisuješ  "penis je v tom malinký, přitom se na něj dá šahat umývat" to je bomba bylo to velice flustrující  , klec nikde zvláštní pocit, můžeš na něj šahat,ale erekci a honění nedovolí.
Dlouhodobé nošení , ale nedávám.

Kvalita asi záleží kus od kusu.

6

Takže to máme dvakrát také Čínu. Nu dobrá, ale v čem je teda ten rozdíl, když ne v kvalitě. A logicky mi připadá, že něco je vymyšleno jako originál a z Číny jdou pak ty napodobeniny (méně kvalitní) a za mnohem nižší cenu. Jaký smysl by jinak mělo kupovat to například zde za 1500,- když to samé je na nejmenovaném (známém) eshopu za dvě stovky - podle fotky úplně to samé. A po osobní zkušenosti opakuji, vím, že existuje rozdíl. Chci aby nerez ocel byla opravdu nerez ocel a ne aby mi to pak zrezlo :-) což je dost nepříjemnost, když to máte zasunuté v močové trubici :-) ... ne to vlastně není vtipné.

7

johnysm: problém je, že nikdy nevíš co z té levné Číny dorazí. (nejedná se pouze o CB )Jeden velký portál združuje několik desítek eshopů  z různých zemí. Objednal jsem v Číně a dorazilo to z Estonska, (cestovaloto 45  dní). Takže je lepší koupit zde, kde jsou už výrobky vyzkoušené prověřené a vyloučené nevhodné kusy. No koupit zde no prostě trefa do černého.   Už se mě i stalo, že mě byla částka stržena 2 x. Reklamoval jsem to přes svojí banku , ta přes Londýnskou pobočku.   Po 2 měsících mě 4 000 Kč eshop vrátil. Banka si vzala poplpatky.

Nepoučil jsem se - objednal jsem zase nějaké drobnosti a čekám kdy dorazí.

je to marný,
je to marný
je to marný

Adrenalin je prostě třeba.

8

Já to nosím teď jen vždy na pár hodin. Uvažuji ale o dlouhodobem uzamčení doporučili byste to mi to? Trochu mám obavy skrz tu uretalni trubici.