Téma: Jak to asi nemělo začít
Zdravím, pár měsíců jsem majitelem CB6000s plast. Je mi přes 30 a jsem šťastně ženatý. Díky tomuto fóru jsem se odhodlal a koupil si PC. Poučen vašimi příběhy jsem šel na věc pomalu, ale asi ne dost. Setkal jsem se jen z rozpaky a s neporozuměním. V sexu jsem otevřený a tolerantní, na rozdíl od mé ženy. Snažil jsem se jí naznačit o co mi jde a o co vlastně jde v této oblasti. Nenasla v tom žádnou výhodu pro sebe, jak je v mnoha příspěvcích uvedeno. Pouze rozpaky a možná i odpor a opovržení. Dnes to měl být její večer, pak se ale dozvěděla, že mám na sobě PC a okamžitě zařadila zpátečku. Prostě nerada experimentuje a nemá zájem poznat kouzlo. Které v sobě PC bezesporu skrývá. Jsem v tom sam. Nemá zájem nás intimní život okořenit. Těžko říct, jak by reagovala na toto fórum, ale myslím, že asi ne moc pozitivně. Všude slycham, že k sobě mají být partneři upřímní, a že se nemají zdráhat mluvit o tom, co se jim v sexu líbí. Když se o to pokusím, je to vždy stejné, rozpaky, stud. Rozhodně ne chuť zkusit něco nového. Nebudu asi ten ortodoxní a pravoverny nositel PC, rozhodně nemám na to se s některými z vás předhánět v délce bez orgasmu, rád si ho dopřeju, chtěl jsem jen zkusit něco nového. Nemám v úmyslu toho nechat, ale asi nikdy nezaziju ten pocit být zamčený a být vydán,na milost či nemilost klicnici...