1

Téma: CB6000s

Měl byste někdo zájem o tuhle skvělou miniklícku? Mám pár kousků za super cenu. Napište na email:
info@cudnost.cz

2

Re: CB6000s

Můžete někdo popsat pocity z nošení? Je klícka hodně těsná ? mám průměrný penis a spiderwire 2 je mi dost volný.... Dá se lehce schovat pod oblečení? Váhám mezi silikonem a cb6000s - jde mi hlavně o příjemné a nenápadné nošení a také o nemožnost si v klícce udělat dobře - chci, aby mne měla partnerka úplně pod kontrolou.

3

Dobrý popis najdes zde od Davida:
http://www.cudnost.cz/clanky/cb6000-dlouhodobe-noseni/
Pozorně si přečti zejména část, kde David popisuje jak vybrat tu správnou velikost. Pokud to bude příliš těsné, nevydržíš v tom moc dlouho.

4

Ahoj,

přidám pár informací, co se týká nošení pásu CB6000s. Už jsem se tady o tom zmiňoval, ale nevadí...

Co se týká velikosti penisu, nejsem zdaleka žádný "obr" a CB6000s mi vyhovuje. Pokud se jedná o běžné nošení "doma", to znamená ve volných kalhotech, boxerkách, je to naprosto v klidu a ani člověk neví, že něco má. Horší je to při nošení těsnějších kalhot (džín) v práci. Tam to člověk cítí, já osobně mám otlačeniny, které však rázem zmizí po dvou hodinách bez těsných kalhot.

Není to u mě tak, že bych byl byl zavřený permanentně pořád 24/7, ale vydržel jsem 8 nocí bez sundání. Co se týká hygieny, tak v klidu. Zmiňoval jsem se o ní na jiném místě tady, ale používám na čištění "uchošťouchy" a to i po běžném močení na vyčištění klícky i při "kompletní" hygieně. Žádné pálení, žádný zápach, ale je potřeba se tomu opravdu věnovat.

Co je důležité, je potřeba neustále mazat. Používám lékařskou vazelínu. Vždy po koupání a pak i ráno, aby byl kroužek kolem varlat neustále mobilní a klouzal. Pomocí uchošťouchů dostávám vazelínu otvory i na penis. Je to lepší při erekcích, tolik to nedrhne.

Erekce, jak ranní tak noční nebo prostě v průběhu dne jsou v pohodě. Četl jsem spoustu příspěvků, kde bylo uváděno, že bolest je nesnesitelná, ale u mě to tak není. Docela bych řekl, že mě to i vzrušuje. Pocit, kdy Vám penis vyplňuje klícku je prostě vzrušující.

Pokud máte dominantní partnerku, která bude vlastnit klíčky a bude to jenom na ní, vřele doporučuji. Ta moje bohužel přirozeně dominantní není, takže to není úplně ono, ale uvidíme časem..

Rafa

5

V březnu letošního roku jsem přesedlal na CB6000s a po několika týdnech nošení se touto mini recenzi podělím o zkušenosti.

První reakce po rozbalení je hlasité “tam se mi přece nevejde!”. Klícka je zhruba o 1,5 cm kratší než u CB6000, ale opticky vypadá skutečně miniaturně. Průměr je nicméně stejný a po nasazení je jasně, že vše se v pohodě vešlo a ještě zbývá místo.

Nošení - rozdíl oproti velkému CB je diametrální a já osobně byl nadšen od první minuty. Klícka v kalhotách nepřekáží, nic se nikam netočí, nic neskřípe. Nezáleží na tom, jaký typ kalhot máte, vše se vejde. Na rozdíl od velkého CB není potřeba klícku pokládat naležato. Naopak, je záhodno nechat ji viset jako normální penis. Díky tomu nemusí tolik rotovat kolem osy a je možné použít o číslo menší spacer. Tím se zároveň celek zklidní a ještě více tak pomáhá přirozenému pocitu a nošení. Také není potřeba tolik mazat, i když úplně bez mazání to nejde. 

Penis – z neznámého důvodu se ty mohutné noční (ranní) erekce zvládají v esku mnohem lépe, než s větší verzí. Alespoň já jsem se přestal budit a jsem naprosto bez problémů. Dalším velkým zlepšením je to, že s eskem lze opravdu bez problémů a velkého seřizování močit ve stoje. Už jsem skoro zapomněl, jaké to je, a je fakt, že ve veřejných prostorách (práce, kino, benzínka…) to významně ulehčuje život.

Čištění – vyplachování ve vaně jde snadno, čištění žaludu je trochu obtížnější, protože pokud penis při dotyku trochu naroste, tak už nezbývá místo pro vatovou tyčku. Jak se penis téměř neustále dotýká klícky po celé délce, tak ji tím také trochu čistí a žalud klícky není tak zamaštěný, jako ve větší verzi. Pozitivní také je, že pro čištění žaludu a místa pod předkožkou lze používat stříkačku, která nahradí absenci vany (např. na hotelu).

Zámek – opticky vyčnívá více do prostoru a klinká. Nepřišel jsem na to, jak ho nějak hezky přilepit. Na druhou stranu, lze ho pootočit na stranu, pod oblečením není vidět a originální zámek klinká pouze sporadicky, pokud jste bez spodního prádla. Zkusil jsem i menší zámečky, ale ty mají užší takové to účko a výsledek je horší než lepší. Po několika pokusech jsem zůstal u originálního zámku.

6

bude nekdy v nabidce cudnost.cz? nemmuzu ho nikde na ceskych strankach sehnat.

7

Pár kousků CB6000s mám, kdyžtak mi napište na info@cudnost.cz. Na www.cudnost.cz jsem je ještě nedal, protože zatím nevím, jestli je budu mít v nabídce trvale.

8

intimco - ze srovnání mohu říci, že CB3000 mi bylo malé, ale asi spíše to bylo tím nýtem dole, že to bylo nepříjemné, Curve bylo velké dost a nápadnější o něco, zvláště v plavkách. A nýtek zůstal... CB6000 velikostně dostačuje, je nenápadný a nejsou problémy s nošením ani delší dobu. Na průměr určitě smile