Tak znovu pro Spank.mana a Marlene!
Myslím, že tady bedatuji velmi slušně, volím vhodná slova, snažím se dávat si pozor na gramatiku a styl. Nikoho neurážím, s každým jsem ochoten diskutovat o čem koliv a klidně se rád nechám i poučit. Ale pokud začnu vlákno nějakým vysvětlením s tím, že je něco uzavřená kapitola života a tím to pro mě končí a nechci se k tomu vracet a požádám o to i ostatní uživatele, tak by to mělo být bráno v potaz. A co udělá Marelen a její nohsled spank.man? Začnou se vrtat do soukromí a poučovat, že to je špatně. A když znovu slušně vysvětlím, že to tak není tak pokračujete a teď po odmlce několika měsíců začnete iba znovu? To sorry, na vás dva už slušně reagovat nejde.
Pokud vím, tak spank.man tady měl taky jisté problémy. A Marelen? Nevšiml jsem si, že by ona někdy psala o tom jak to mají oni doma. A tihle dva lidi chtějí někoho poučovat?
Spank.mane to není o mém egu, to je o slušném chování a inteligenci, které se ani jedno vám dvěma zrovna nedostává. Znovu pokud napíšu nechci to rozebírat, problém je jinde, tak proč vy dva máte pocit že toho víte víc než já?
Tento web je hodně o nahlížení do soukromí, ale pokud je něco tabu, tak slušný člověk by to akceptoval, to u vás dvou je nemožné.
A když jsem psal jinde příspěvek, kde jsem reagoval na hnus , tak ano bylo to na tebe. Kdyby jsi byl tak rovný jak píšeš, tak bys napsal, že si za tím stojíš a nezačal se omlouvat s tim, že jsi to tak nemyslel, že jsi to špatně napsal.
Takže buďte s Marelen od té dobroty vemte se za ruku a ignorujte mě jako hodlám ignorovat já vás dva.
Ostatním se omlouvám za atmosféru, ale jsou jisté hranice přes které se nedá jít a tihle dva je překročili několikrát i přes slušné upozornění.