Ano, ať si každý udělá názor sám. Já jsem vždy jednal slušně a Marelen a Spank.man to cca před rokem přehnali i přesto, že jsem je slušně upozornil a na tom si trvám. Nebudu s nimi jednat dál slušně. A teď by nic nevzniklo, kdyby si Marelen odpustila svůj komentář.
zenasklicem70: submisivita s tím to nemá nic společného, ani sub si nechá sr.t na hlavu od cizích lidí. Pokud se se mnou nedá rozumě kominukovat, tak proč s tím začínáš? :-D
Jak by se tobě líbilo, kdyby tvůj submisivní muž se pokaždé stáhnul do kouta, kdyby se tě měl zrovna zastat? A přesně tohle jsem udělal já cca před více než rokem. Zastal jsem se své Ellen a nechtěl jsem aby jí porovnávali s někým jiným. A co udělala Marelen? Znovu obnovila starou debatu hláškou "trvám si na tom, mám pravdu". Nebýt toho byl by klid.
A jen tak mimochodem. Kdo je vlastně ta Marelen? Co je to za nick? Kdo o tom nicku něco ví? Pozorně jsem si přečetl všech 14 příspěvků za více něž tři roky. Je to nic neříkající nick, který nemá vlastní vlákno. Z těch 14 příspvěků jich celých pět věnovala mě a těch ostatních 9 je čistě jen vměšování se do soukromí vztahů. Možná jen jeden jediný příspěvěk se okrajově týká tématu této stránky, jinak nic. Její názor, že submisvní muž je nula, mluví u mě za vše. Ani jednou nepřispěla jako otázkou nebo radou k tématu, pokaždý její příspěvěk je rada jak si lidi mají zařídit vztah. V pořádku já to beru, ať radí ostatním, já to komentovat nebudu, ale pokud jí několikrát slušně upozorním, ať neradí mě, tak pak už to nejde. A ačkoliv se neshodnu ani se Spank.manem a jeho názory, tak on zde alespoň k tématu přispívá, radí diskutuje k tématu a proti tomu nic nemám.
Ano, mohl jsem tentokrát reagovat slušně, UZÁVÁM CHYBU, ale přiznám se, že nick Marelen, díky výše uvedenému, na mě působí jako červený hadr na býka, proto se jí nebudu omlouvat, OMLOUVÁM se všem ostatním uživatelům za to dusno, které zde díky tomu vzniklo. Nicméně si trvám na svém nazoru na tento nick jako na člověka a nechci s ním už nijak komunikovat.
Myslím si, ale že toto forum je o něčem jiném. Vždy zde vládla přátelská atmosféra, tak bych byl rád, kdybychom tuto debatu ukončili a přestali se dohadovat. Asi se všichni shodneme, že bude lepší když se s Marelen budeme navzájem ignorovat, budeme dělat, že ani jeden z nás tu není a vše bude v pořádku. Já rád budu debatovat a dohadovat se k tématu, o tom, která klícka je lepší, jak a čím mazat, jak měřit klícku, budu diskutovat na téma submisivita, dominance, zkrátka o všem co se týká tématu. Ale jsou jisté věci, které by zde již měli být tabu. Už jsem psal i u Spank,.mana, ale i jinde je mnoho otazníků a pochybností, ale je to už za hranicí soukromí a já to repektuji, tak to prosím respektujte i u mě a nebudou zde žádné zbytečné a nepříjemné dohady, které nemají nic společného s naší zalibou.
Tím bych tuto debatu uzavřel nemá-li někdo další nějaké námitky.