1

Téma: jaka je Vaše zkušenost chci poradit.

Zdravim

chtel bych jen se zeptat chci si koupit pas cudnosti a nevim co je lepši zda kovový nebo plastovy. Koukam že tu všichni pišet že mate cb3000 nebo cb6000 je tento typ plastovy nebo z jineho materialu, a nepoti se v tom penis jestly je to plastovy, da se s tim sportovat? Pak se chci zeptat zda je lepš když je vyroben z plastu nebo z kovu. chťel bych něco v tom slova smyslu aby se přez ten pas cudnosti nedalo nijak draždiz,aby sem se v tom nepotil. co si myslite že je lepši si koupit 1) něco podobneho jako je  cb6000  nebo2) něco jako je spiderwire.Jaký materyal je lepší.

Děkuji za Vaše rady a typy.

2

Re: jaka je Vaše zkušenost chci poradit.

Na internetu je k nalezení celkem snadno několik článků porovnávajících různé pásy cudnosti, začněte tam.
V CB6000 se nepotíte, sportovat se v něm dá. Pokud vám jde o nemožnost dotyku s penisem, spiderwire není dobrá volba.

3

Pokud nechcete, aby bylo možno penis dráždit, pak je celkem dobrá volba nějaký trubkový pás cudnosti. Nicméně CB6000 nemá, narozdíl od těch typu Spideware, také téměř žádné otvory. Pouze vpředu (to ale mají všechny pásy) a pak malé po stranách. Podle mě je to pro Vaše potřeby dobrá volba. S pocením problémy nemám, ale ještě nebylo opravdové vedro smile

4

Osobně mi nejvíce vyhovuje kovový upravený Spiderwire, nebot splnuje moje požadavky na hygienu a sport. Pod oblečením není vidět, ale stále víš, že ho máš. Doporučuji nechat vybrat přítelkyni a poradit se společně vzhledem k tomu co od toho očekáváte.

5

projdi si vlákno "dneska jsem ho také vyfasoval" tam jsme hodně diskutovali o věcech na které se ptáš.

proto teď jen velmi stručně o CB3000:
materiál: ano je plastový
pocení: pocení přímo ne, ale jakési zapaření považuji za největší peklo při nošení
sport: zatím jsem nevyzkoušel právě proto, že mi to přijde problematické
možnost dráždění: prakticky vyloučena

Jedna věc je na něm velmi příjemná (a vůbec jsem to předem nečekal) - permanentní kontakt penisu se stěnami klícky, mám furt pocit jako bych měl zasunuto wink