1

Téma: Snoubenka, prstýnky, klíčky...

Zdravím,
rád bych si nechal poradit od zkušenějších uživatelů ohledně nošení PC. Osobně se mi hodně líbí femdom, bdsm a podobné zpestřování sexu, ale nikdy jsem neměl možnost to reálně zkusit. Se snoubenkou se sice o sexu bavíme naprosto otevřeně, ale když jsme zkoušeli mírnější formy těchto praktik, bylo vidět, že jí role dominantní ženy nesedí a ani neví moc co dělat, tak jsem jí do dalších pokusů netlačil. Nedávno jsme ovšem narazili na téma PC na které se ona tváří docela pozitivně, dokonce navrhovala, že by klíčky dala ke snubním prstenům a ty předala svědkyni, což mě osobně na první zamčení přijde extrémní (svatba je za cca 3 měsíce). Mě se myšlenka PC a být někým vlastněn a ovládán pochopitelně líbí, ale jen pokud jsem nadržen. Těsně po sexu bych si nic takového nenasadil. Je takovéto uvažování běžné nebo je to známka toho, že bych něco takového neměl zkoušet? Díky

2

Re: Snoubenka, prstýnky, klíčky...

To je super, podobné myšlenky mám stále a už rok to zkouším a přesvědčuji se jestli do toho takto jít taky. Zkus to a uvidíš. Držím palce.

3

Ještě by mě i zajímalo, jestli má někdo zkušenosti s PC z Číny (Wish, Aliexpress) a jejich kvalitou a použitelností.

4

Je to extrémní, začít s úschovou na 3 měsíce, která by v případě nějaké nouze neměla jít utnout.

Když svou partnerku začneš přesvědčovat pomalu a zaměříš se na pozitiva pro ni, máš šanci ji přesvědčit. Ale netlač na ni.

Klícky z Wish neznám, na Aliexpressu můžeš narazit na šmejd a nemusíš, je to vždycky sázka.

5

Ohledne aliexpressu. Někdy přijde vylozene hnusne zpracovaný kus. Coz naštve, zvlášť kdyz čekací doba je mesic. Takže volba na cudnosti je včetně servisu podstatnr jistejsi

6

Díky za odpovědi, šlo nám především o vyzkoušení, jestli je to pro nás a kdyby bylo, koupili bychom něco solidnějšího odsud. Nechce se nám investovat do něčeho, co dost možná jednou vyzkoušíme a pak to bude ležet na poličce.

7

Jak píše Vojta, klícky za Aliexpresu jsou vždycky takovej zajíc v pytli. Na druhou stranu já si tam našel klícku, se kterou jsem byl zamčený téměř permanentně víc jak dva roky. Poslední rok jsem experimentoval s dalšími kousky od tam, lákala mě nějaká miniklec a u té se mi podařilo najít vyhovující kousek až na třetí pokus. Takže za mě ano, pokud máš dostatek času a trpělivosti smile

8

A k tomu aliexpressu. Vetsinou (bohuzel ne vzdy) plati ze vyssi cena znamena vyssi kvalitu..

9

Odpovídám na dotaz: Těsně po sexu bych si nic takového nenasadil. Je takovéto uvažování běžné nebo je to známka toho, že bych něco takového neměl zkoušet?

Co vím, a soudím i podle sebe, tak je to úplně normální. Hned po sexu se nechce nasazovat nikomu.

10

Ještě horši situace je kdyz mne partnerka dráždi odemčeného az téměř k orgasmu a pak mi řekne: No nic zpátky do klece, dneska stříkat nebudeš, zlobils... To se ti pak tuplem nechce

11

Tak jsme se se snoubenkou dohodli, že to oba chceme zkusit, rád bych vás tedy poprosil o radu jaký PC vybrat. Chtěl bych vybrat co nejvhodnější typ. Mám kancelářské zaměstnání, prakticky celý den sedím a nesportuji. Předem díky za rady.

12

Warafaku, ptáš se n to samé, co už tisíc lidí před tebou. Zkus si pročíst toto forum a udělat si názor na
- material (kov, plast)
- tvar

Nečekej, že se výběr povede hned na poprvé. Doporučil bych ti na hledání a zkoušení bud CB 6000s nebo teď nový a skvělý Evotion. Oba mají tu výhodu, že v balení máš několik různých kroužků a oba jsou celkem pohodlné.

Je to asi stejné, jako kdyby sis kupoval první auto a hned jsi chtěl to nejvhodnější.

13

Neboj, protčetl jsem toto fórum za uplynulé dny skoro skrz naskrz a ze spousty rad jsem se například dozvěděl, že by byl vhodná Spiderwire 2, ten už se ovšem nevyrábí, jak jsem pochopil. Naopak jsem se nikde nedočetl nějakou definitivní informaci ohledně sezení, což je rada, kterou mi návštěvníci tohoto fóra mohou snadno poskytnout.

14

Warafaku, i já mám sedavé zaměstnání. V práci sedím 12 hodin a za sebe Ti mohu doporučit HT. Mám plastovou klícku ve zkrácené verzi a k ní jsem dokoupil kovový kroužek.

15

Ja doporucuji kovovy prisonbird. Sedi skvele, nikde nic neskripne, neumoznuje erekci, v noci netaha za koule a umoznuje snadnou hygienu. Na druhem miste pak urcite plastový Evotion, beru si ho na cesty do zahraničí. Mam k němu objednany integrovaný plastový zámeček, takže projdu bez problemu i na letišti konecne.

16

Obecně v klíckách sezení problém není, ten je u Latowskeho a Neosteelu. Klícku si vždycky nějak pošteluješ.

17

Díky za odpovědi, trochu jsem se toho dlouhodobějšího sezení bál. Zatím se mi nejvíce líbí Evotion, jen ještě nevím jestli plast nebo kov. U kovu se bojím váhy a teploty v zimě, ale na druhou stranu je lákavější po sexuální stránce, definitivnější.

18

Teplotu v zimě neřeš, budeš to mít schované v kalhotech a vyhřívané tělem. Prstýnky a naušnice také nikdo neřeší.

Spíš se zamysli na případnou alergií, protože z chirurgické ocely ta klíca fakt vyrobená není.

19

Za sebe mohu doporučit klícku Minicage. Používáme její ekvivalent kupovaný přes e-bay https://www.ebay.com/itm/Spiked-Ring-Ma … 2776743298 už přes půl roku a prakticky jsem v ní zamčený nepřetržitě. Dá se v ní jak sedět, tak i sportovat naprosto bez problémů. Hygiena také v pohodě. Navíc jak je ta klícká krátká, nedovolí vůbec plnou erekci. Takže problémy s nočním probouzením kvůli bolesti při případné erekci už vůbec neznám. Před tím jsem laboroval s kovovým CB6000s, Bon4 a klasickou Minicage, ale tato  čínská varianta klícky Minicage s půleným kroužkem mi přijde jako nejvhodnější pro skutečně dlouhodobé nošení. Pod oblečením je ještě navíc prakticky skoro nerozeznatelná. Kroužek má srdcový tvar, tím pádem klícka skvěle drží na těle a nehrozí riziko otlaků jako v případě kroužku klasického kruhového tvaru. Je ale potřeba dávat pozor při nasazování, kdy hrozí bolestivé přiskřípnutí kůže do mezery v půleném kroužku nebo do otvorů na trny klícky. V mraze jsem žádný problém neměl, všechny kovové klícky byly z tohoto pohledu v pohodě. Problematické bývá v zimě ale používání příliš malého kroužku, kdy prochladlý šourek dá pak o sobě velmi bolestivě znát.

20

Tak jsem si pořídil Evotion, trochu ovšem zápasíme s nasazováním. Kroužek lze navléci v pohodě, zavření klícky už je ovšem rébus, kdy je problém dostat kůži ze všech míst, kde se může skřípntou, tedy na spodní straně a na stranách. Našel někdo nějaké řešení nebo způsob, jak klícku nasadit bez problémů? A ještě jeden asi začátečnický dotaz, klícku mám nasazovat s vyhrnutou předkožkou? Jestli ano, pak mi předkožka překáží na stranách při zamykání. Díky

21

Žádný trik jsem nenašel, prostě to chce pět pokusů a trpělivost. Předkožku nech hezky přetáhnutou přes žalud.

22

Trik je nasazovat tu klícku zavřenou a pomoct si přitom něčím tenkým, třeba dámskou punčoškou, kterou prostrčíte napřed.

23

Ja to dělám tak, ze samozrejme nejdriv nasadim krouzek. Klocku uz mam složenku včetně vložených obepinacich dilu pro zámek. Lehce ji pootevru, penis vložím dovnitř, tak ze je žalud uplne na konci a pak to připojím ke kroužku. No první nasazeni jsem vzdal, protože jsem si skrip uplne všechno co šlo a jeste kvůli manipulaci se mi stavil, tak jsem téměř zanevřel. Ale chce to trpělivost a postup si najdeš.

24

I ty složenko, dej si trochu bacha na překlepy, nedá se to pak číst. Díky.

25

A sakryš, ja to psal na mem super smartfounu, který si píše pořád co chce a nezkontroloval jsem to...dam si pozor