1

Téma: Pas cudnosti při sportování

Ahoj, chtěl bych ze zeptat jaky pas bys te doporučili při sportovani jako třeba běhani a podobně? Ctěl bych pas mit na sobě po dobu několik dni bez možnosti sundani.

Děkuji smile

2

Re: Pas cudnosti při sportování

No tady bude asi každá rada drahá, protože to bude hodně individuální. Myslím, že se dá všechno i sporty dělat téměř v každém pásu, ale podmínka je, že ti pás včetně kroužku musí dokonale sedět a musíš být zvyklí to nosit.
Já osobně moc nesportuju, nemám na to čas. Ale dřív jsem pracoval u jisté organizace a tam jsem v rámci přípravy chodil do posilky, cvičit, běhat nebo dokonce v práci jsem byl několikrát nucen běhat a řekněme třeba používat jisté chvaty sebeobrany. Měl jsem Cb6000s s kovovým kroužkem a byl jsem schopen vše dělat bez omezení. Dnes mám Bon4 a s ním pro změnu dělat hodně fyzicky náročné manuální práce a také bez problémů.
Každý uživatel bude chválit ten svůj pás, ale musíš si najít ty sám ten který ti bude sedět a vyhovovat nejlíp.
To je má rada.

3

Já třeba při běhání problém vždycky měl, obzvlášť v zimě. Pomáhá mít hodně těsné prádlo, ale ti tak to nebyl žádný hit.. Třeba na fotbal bych si PC nikdy nevzal.

4

Rozhodně něco malého, lehkého a dobře sedícího smile

5

S tím se dá jen souhlasit. Pás musí opravdu dobře "sedět" a přikláním se k plastu a samozřejmě těsnému spodnímu prádlu. Já třeba s pásem jezdím na kole.