1

Téma: Můj příběh- a záchrana manželství

Chci se svěřit se svým příběhem a změnou vlastně všeho od základu a hlavně záchranou manželství... Jsem podle žen pohledný muž, cvičím, sportuji a řekněme že jsem byl dost na holky. Před šesti roky jsem se oženil. Mám skvělou ženu a dnes se hrozně stydím že jsem jí podváděl. Neměl sem k tomu ani důvod co se týká sexu splnila vše co jsem chtěl i to co jí příliš nesedělo. Jednou mě přistihla. Bylo to na rozvod, velice jsem jí ranil a ona mě milovala a pořád miluje stejně jako já jí. Tehdá jsem dostal na výběr pás cudnosti nebo rozvod. Vybral jsem si pás...myslel sem že se to nějak srovná a zapomene na to. Nicméně jeli jsme hned večer do sexshopu a ona vybrala CB-6000. Po návratu domu mě ho nasadila, asi nikomu nemusím popisovat první týden. Byla to hrůza. Nicméně moje žena byla pořád spokojenější. velice kvitovala i to že jí neobtěžuji v noci. klíček má udělaný nový luxusnější pozlacený nosí ho na řetízku. Náš sexualní život se od základu změnil, strap on je základ a sebevědomí mé ženy stoupá. Je toho mnohem více co vedlo k záchraně manželství pokud se budete chtít na něco zeptat rád zodpovím.

2

Re: Můj příběh- a záchrana manželství

To je zajomave, prijala tva zena roli dominy? Strapon byl tvůj nápad nebo jeho?

3

Žena spíš v sobě svou dominanci objevila a nechala jí plně rozvinout. Co se tyka všech nápadů a praktik. Ty jsou výhradně z její strany. Strap on chtěla vyzkoušet uz pred tim ale nemel jsem se k tomu. Nicméně role se otočily.

4

A tebe to k pásům táhlo už předtím, nebo to bylo poprvé co jsi o nich slyšel až od ní?

5

Nikdy mě to nelákalo ani jsem popravdě nevěděl co to pořádně je. Žil jsem v představě středověké plechové věci. Byla to podmínka me ženy. Dnes s odstupem casu a trvalým uzamčením, si ani neumím představit že bych byl navolno. O tom kdy a jak budu mit volnou erekci nebo dokonce výron semene rozhoduje jen moje žena. Ono tedy pro spoustu žen je mužská erekce obtěžující.

6

Moje zena zcela otevrene mluví o tom, ze ji uplne staci, když ji to dělám pusou. A jen zcela vyjimecne mi dovoli normální sex a pak si ze mne drla legraci, ze to ani nema smysl mne odemykat kvůli tem 10 sekundam a bordelu, který udělám. Takže mne opravdu téměř neodemyká. Ona je spokojena a uspokojena, kdy se ji zachce a zároveň se nemusí starat o to jestli jsem nebo nejsem nadrzeny. Mam zákaz o tom mluvit. A to podotýkám, není domina. Coz je na jednu stranu skoda, na druhou by si mne asi těžce podávala, coz by mohlo i nemuselo být vzrušující.