1

Téma: Začínam s Holytrainerom

Dnes som sa rozhodol, že skúsim PC dlhodobo. Budem to písať formou deňníčku. Budem to aktualizovať priebežne asi až večer kde zhrniem celý deň.

21 rokov, Holytrainer kratší + najširší krúžok

30.1.2018 - 13:19
Prvé nasadenie. Posledný orgazmus 29.1.2018.
Prvotný pocit je príjemný a vzrušujúci.

2

Re: Začínam s Holytrainerom

Takže v ten deň som vydržal do 23:00 cca. Nechcel som zostávať cez noc tak som sa odomkol. Ďalšie dni ale nepripadal v úvahu experiment s PC takže deň 0 začína dnes o 20:30 kedy som sa cca zamkol. Dnes som sa rozhodol že si skúsim noc tak držte palce. Kúpil som si dlhšiu klietku k Holytraineru. Môžem povedať že sedí perfektne a pri pokuse postaviť sa je dosť pohodlná.
Akurát mám dosť problém s čúraním. Keď idem na záchod je ochabnutý ale potom počas čúrania sa mi postaví a musím to vytlačiť. Stalo sa mi že som cítil ako mi nejaká kvapka unikla do spodného prádla.

3

Toto znám. Stávalo se mi tež, vyřešil jsem to tím, že při močení hraju hry na telefonu a nemyslím na ostatní věci.

4

To jsem zvědav, jak jsi dopadl.
Ač má HT určité nevýhody, na noc je to pro mě zatím nejlepší klícka/kroužek. Po plastovém jsem pořídíl kovový kratší a i když jeho váha je opravdu znát, ten pocit definitivnosti za to fakt stojí.
Tak držím palce! smile

5

No noc dopadla neúspešne ale samozrejme bez orgazmu. Asi o 4 ráno som si ho musel dať dole. Mal som erekciu asi nonstop, krúžok tlačil na gule a tie začali neznesitelne štípať. Dnes ráno som odomknutý stav využil na hygienu a od 10:20 som opäť zamknutý.

Mimochodom posledný orgazmus bol v piatok 2.2. cca o 10 ráno. Takže bez orgazmu som 2 dni.

6

Ahoj, s holytrainerem mám podobné zkušenosti, přes den v pohodě ale noc jsem ještě nedal, a už jsem to zkoušel několikrát, vždycky si ho v noci sundám.

7

No tak dnešok v pohode ani návšteva si nesťažovala big_smile. Bol som čúrať dva krát prvý krát stále peklo no druhý krát uplne v pohode. Dnes v noci zase skúsim spať s PC ale moc šancí tomu nedávam. Zajtra to bude tri dni bez orgazmu tak rozmýšľam že sa odmením.

8

Zaspal som v pohode. O 5 ráno som sa zobudil na erekciu a pálenie krúžku po celom jeho obvode. Tak som si ho musel dať dole. Ráno odmena za 3 dni bez orgazmu (keď som začínal tak som si povedal že aspoň 3 dni). Dosť ale teraz uvažujem či v tom pokračovať alebo nie.