1

Téma: Život naruby

Jara:38 let, 180 cm, 70 kg, tmavovlasý, sportovní typ, modré mandlové oči,ženatý bisexuál s rodinou.
Filip: 18 let, 170 cm, 65 kg, blonďák, atletický typ,gay.

Je prvního února a Jarda jde do práce. Budík zvoní ve čtyři ráno. Automaticky vstává, proběhne koupelnou.
Dnes ho čeká směna v kuchyni jako každý den jen s tím rozdílem,že má "zase" na starosti dalšího nováčka. Včera se pohádal ohledně toho se šéfem.
"Šéfe, proč furt já mám zaučovat nějakýho smrada? Už mě to fakt sere. Něco ho zaučím a on se ztratí do dvou měsících. Je to pořád dokola".
"Jardo, jsi náš nejlepší kuchař, zadarmo to neděláš".
"Šéfe, prachy jsou mně ukradený, marním čas oni tady stejně ten frmol neustojí a zdrhnou".
" Dobře teda, tak tenhle je poslední, zkus to s ním, mám výborné posudky ze školy, o práci má zájem, byl tady na jeden den na zkoušku a šlapal prý jak švýcary".
"Tak jo, ale naposledy!!!! Dalšího ať si zaučuje třeba Karel.

Jara začíná chystat snídaně, když najednou slyší:
"Dobrý den".
Utrousí "dobrej", aniž by se otočil od sporáku.
"Já jsem ten "novej", co tady má být dnes s vámi".
"Z toho jsem teda fakt odvázenej" a stále míchá vejce v kastrólu, aniž by se otočil.
Smrad jeden lenošnej, stejnej jako všichni před ním, to už známe, pomyslí si.
"Já jsem Filip", přjde k němu.
"Já jsem Jara", otočí se.
"Dneska Tě čeká pořádná směna, žádná ulejvárna, máme hodně snídaní a musíme ještě nachystat raut, tak si, laskavě, pohni, nebudu to tady dělat všechno sám.
Filip "jezdil" celý den, dělal, co mu Jara řekl, aby byl spokojený a pořád ho nebuzeroval.
Už měla končit směna a uklízelo se.
"Řekl jsem Ti, ať ten stůl ulkidíš pořádně, ne?
"Však je, ne?"
"To teta není, chlapečku!!!"
"Já se snažil, co proti mně furt celej den máte?"
"Máš to dělat pořádně".
To už Filip nevydržel, chytl Jaru do "kravaty" a říká:
" Na mně si nikdo nebude chladit svoje komplexy, jasný??!!!! Nic jsem Ti neudělal, tak se ke mně chovej s respektem, jako já k tobě".
Jaru to celé překvapilo. Tohle fakt nečekal. Když ho Filip pustil, tak jen řekl:
"Sorry, beru to".
Mám pokračovat??

2

Re: Život naruby

No jasně už se těším na pokračování. smile

3

Douklízeli,předali směnu kolegům a šli do šatny.
Jarek pořád přemýšlel o tom, co mu Filip řekl.Z myšlenek ho vytrhnul Filipův hlas.
"Ty se po směně nesprchuješ? ".
"Jo, ale dnes spěchám domů".
"Pár minut navíc nikoho nezabije a nebudeš smrdět,že se za tebou budou táhnout kočky z celýho Brna".
"Starej se o svý, laskavě".
"No, je to tvoje věc, já bych tak nešel".Svlékne slipy, vezme ručník a jde do sprch.
Jarek si všimnul jako pevného těla, těch pěkných malých kmínků, které zářily do prostoru. Začala se do jeho mysli vkrádat myšlenka, jak asi tento spratek vypadá zepředu.
Pobral věci a se slovy: "Čau, zítra",odešel.Filip ho neslyšel.
Došel k autu a zjistil, že nechal klíčky na skříňce. Zrovna, doprdele, když spěchám.
Celý naštvaný na svoji hloupost se vracel do šatny. Dveřeve spěchu nezavřel, jen přivřel, takže ho Filip neslyšel přicházet.
Ten stál zády k němu ještě pořád ve sprše. Jardu najednou napadlo, "okouknout mladýho", jak tedy vypadá. Z poza rohu se díval, jak mýdlo stéká z Filipova těla. Chvilku ho z úkrytu pozoroval, když si najednou všimnul, že si ho Filip honí. Přál si, aby se otočil. Chtěl tedy se podívat z jiného úhlu, kde by měl lepší výhled, ale zavadil o židli, na které měl Filip věci.
Ten sebou trhnul, otočil se a říká:
"Á, tady někdo rád šmýruje kluky ve sprchách".
V Jarovi by se krve nedořezal. Málem si zlomil ruku, jak padal.
"Zapomněl jsem tu klíče od auta", povídá na vysvětlenou.
"To ti tak žeru, chtěls vidět určitě mýho ptáka, že?"
"To určitě, to mě tak zajímá, nejsu buzerant".
"Tak se podívej!!!" Filip se otočil se ztopořeným penisem.
Tak moc by rád se Jara podíval, ale raději se otočil a odešel.
Večer Jarda udělal rodině jídlo, nálada se nesla v dobré náladě, ikdyž Jarda byl trochu nesvůj. Nemohl z hlavy vyhnat Filipův obraz.
Už před svatbou se svojí Kamilou si takové obrazy zakázal. Měl v mládí sice jeden vztah s klukem,bylo to krásné, ale chtěl mít rodinu a žít tak "spořádaný" život. Někdy při sexu se ženou si ale představoval muže. Postupem času vše zahnal.
Žena po narození jejich dcery ale přetala mít zájem o sex, který se odsunul jen do rámce nutnosti. Jardovi to sice vadilo, snažil se ženu přimět k hrátkám, ale bez úspěchu. Svoji "potřebu" omezil jen na inernet a masturbaci. Na nevěru sice myslel, ale neměl odvahu. Jak šel čas, měsíce a roky, tak mu masturbace začala ovládat život.Jednou, omylem, narazil na stránky Cudnosti. Zaujalo ho to natolik, že si objednal jeden kousek na "zkoušku".
Po přečtení fóra ho dost trápilo, že nemá svůj "protějšek", se kterým by tuto svoji "zkoušku" sdílel.
První dny byly pro něj dost kruté. Pálení na koulích, noční erekce a nemožnost si to udělat.
Po 14-ti dnech se ale uklidnil a přijal to za svoji povinnost.
Druhý den v práci se nesl v dost dusné atmosféře. Filip s ním nekomunikoval, jen vždy odseknul. To Jaru dost dráždilo.Pohádali se.
Po směně se Jardovi nechtělo do šatny, aby se vše ještě nevyhrotilo, chtěl se také osprchovat a nechtěl aby Filip viděl, že má klícku. Počkal asi 20 minut a vydal se do šatny.
Právě si Filip oblíkal slipy, otočený zády ke dveřim.

4

Hezký a poutavý. Pokračuj... :-)

5

Jarek, jak viděl Filipa, se chvíli na něj podíval, pak trhnul pohledem k zemi, když ho zahlédnul.
"Ty seš tady ještě?",zamručel Jarda.
"Jo a má bejt?"
Neodpověděl. Pomalu se svlékal a čekal, až smrad vypadne.Tomu se moc nechtělo. Ať už se stalo cokoliv, Filipa přitahoval tento druh muže.
Hrál si s mobilem, jakože musí odeslat hodně sms.
Jarka tlačil čas. Už měl na sobě jern trenky. Dodal si odvahu a svléknul se. Sice byl otočený co to šlo a schovával
se za ručníkem, ale Filip byl jako ostříž a hltal pohledy. Málem mu vypadly oči, když jen na vteřinu uviděl "cosi" lesklého v místě Jarkovýho rozkroku.
"Ty vole, co tam má",pomyslel si. Začalo ho to natolik zajímat, že se neměl k odchodu. Ze sprch Jarda nechtěl vyjít, pořád čekal.
Čas,čas..Tak jo, vypnul sprchu a stahal pro ručník. Z ruky ho vytrhnul Filip. Jarek se zhrozil.
"Copak to tam na tom ocasu máš?"udeřil přímo Filip a díval se mu upřeně do očí.

6

Jarek mlčel, měl strach,co bude.
"Tak co, neumíš mluvit?"Filip se stále díval do jeho očí.
"To ti dala ta tvoje stará, abys neopíchal půlku Brna, že? Ty musíš být teda pěknej kanec" a zatlačil Jarka do srcháče zpět. Nebylo úniku, možná by i Filipa přepral, ale nechtěl riskovat problém v práci a jak by všechno vysvětloval, proč to začlo.
Filip pocítil moc, byl najednou vítěz a chtěl si to užít.
"Takže, vodedneška končíš s těma tvýma manýrama, už mě fakt serou blbý kecy a jak si na mě chladíš komplexy.Pokud bys ale tomu nerozuměl, tak si uvědom, že sem tě viděl ve sprše s tou "parádou", co máš na ocase a rozkecám to všude,"a sáhnul mu na koule a mírně za ně zatahal.
Jarek sklopil oči, věděl, že nemá jinou možnost, tak jen souhlasně kývnul hlavou.
"Fajn, jsem rád, že si to uvědomuješ", řekl a odešel.
Tento pocit zažil poprvé, vždy to byl on, kdo rozdával pokyny a vše řídil. Najednou má on poslouchat? Nebylo mu to nepříjemné, jen se tím neuměl vyrovnat.
Doma se Jarda snažil, aby nikdo nic nepoznal, přesto byl v mysli pořád jinde. Skoro celou noc si přehrával v hlavě, co se stalo ve sprchách. Vymýšlel různé možnosti, jak se mohl zachovat, co udělat. Nakonec usnul.
V kuchyni byl první, uvařil Filipovi kávu.
"Á, káva, dobrýýý!"radostně zahlaholil na celou kuchyň Filip.
Jarek šel pro koření do skladu a Filip za ním.
"Vidím, že ti ten včerejšek něco dal, zejtra by mohla být i snídaně!"Mírně se přitačil zezadu k Jadrovi a mlasknul mu do ucha.

7

Ty si v tom pribehu pekne libujes...

8

"Bude", špitnul Jarda.
"Co bude? Neslyším ",na to Filip.
"Snídaně bude", řekl víc nahlas Jarda.
"Už se těším, tak se snaž".
Filip poodstoupil, aby mohl Jarda odejít.
Ta tělesná přítomnost, vůně jeho těla úplně Jarka vykoklejila. Dělal jednu chybu za druhou, nemohl se na nic soustředit. Už si toho všimnul i Filip.
"Co je to s tebou, Mici? Seš jak sjetej."
"Nejsem Mici, ale Jara".
V tom už měl zase Filipa za zády, který mu polohlasně řekl:
"Od teďka jsi moje Mici. Pokud budeme spolu, tak ti tak budu říkat, zvykni si na to."
Žádná odpověď.
Filip se rozhlédnul, zda je nikdo nevidí a plesknul Jardu přes zadek.
"Co děláš, kurva, seš normální??!!!Co když nás někdo uvidí."
"Čekám na odpověď".
"Tak jo".
"Co JO?"
"Souhlasím", řekl Jarda.
Byl konec směny a kluci šli do šaten.
Jarda se už nestyděl a rovnou se svlékl do naha a šel do sprch. Filip ho poočku sledoval, zda má tu kovovou věc i dnes na ocase.
Jasně, že měl.
Filip se také svléknul a stoupnul si do sprcháče naproti němu.Měl dobrý pohled, abys si prohlížel jeho pěkný tělo. Začlo ho to vzrušovat.
"Mici, pojď mi umýt záda", zavolal na Jardu.
"Hele, Filipe, nejsem buzerant, tohle je už fakt přes čáru", řekl naštvaně Jara.
Filip moc dobře věděl, že kalí vodu. Uvědomil si to tehdy, když Jarek řekl: "Co když nás někdo uvidí". Ta věta mu hrála v uších celý zbytek směny. Musel to posunout dále. Změnil taktiku.
Neopakoval tedy příkaz, mlčel.
Jarda vypnul sprchu a začal se utírat. Čekal, co Filip udělá. Ten si ho nevšímal. Rozloučili si suchým "čau zítra".
Tu noc každý ve své posteli přemýšleli o tom druhém.

9

Tak nějak si nejsem jistý, zda mám pokračovat.
Nenudí vás to?

10

Za mne vůbec ne. Zajímá mne, jak se to bude dál odvíjet.

11

Také se mi to líbí - pokračuj smile

12

Přesně tak , pokračuj. Zajímá mě jak se to vyvine smile

13

Filip šel hned po směně, stejně jako každý den, do posilovny. Tentokrát tam strávil o hodinu déle, potřeboval ze sebe dostat tu směs emocí. Tělo bylo unaveno, jen mysl zůstala nevyčištěná. Po lehké večeři zapnul noťas s na stránkách pro „dospělé“ hledal nějakého kluka podobného Jeho Jardovi. Tři hodiny a svůj idol nenašel. Představoval si, jak se u toho pěkně udělá, avšak výsledek- ten slastný orgasmus- se nekonal. Naštvaně zavřel kompl a šel spát. Během noci ho ale budily bolestivé erekce.
Vzbudil se nevyspalý a protivný.
Jarda už po cestě z práce naznal, že to fakt přehnal. Neměl být na Filipa tak hnusný. Nemyslel to ale vážně, jen se chránil sám před sebou. Co má ale teď dělat? Do huby ty slova zpět nedá. Ulehal s hlavou plnou Filipa. Má mu to říct? Má ho poprosit o prominutí, že to tak nemyslel? Neví jak, ale usnul. Spal, nespal. Filip ve sprše ho provázel ve snách. Budík vše zhatil. Probírá se celý rozmrzelý a.. „Ty vole, já se snad v noci pochcal“, pomyslel si. V koupelně zjistil, že to není moč ale úplně něco jiného; poluce. To se mu nikdy v životě nestalo!! Již v raném dospívání přišel „ na to“, co s tím svým klackem má dělat. Ani vojna mu ten pocit nedala.
Další fakt, se kterým se musel vyrovnat. Sypalo se to na něj z různých stran.
V kuchyni byl ještě dříve než obvykle. Chtěl Filipovi připravit- na usmířenou- tu slíbenou snídani. Dal si opravdu záležet. Čerstvé druhy pečiva, ovoce, máslo, paštiku a hemenex. Kromě kávy také juice z čerstvě vymačkaných pomerančů, to věděl, že má rád. V hlavě si přehrával scénu jak z laciného filmu. Filip zahlaholí plný úsměvu: „Nazdar Mici, jéé to je pro mě? No, to ses opravdu snažil“! Při jídle bude mít výraz, jak když děckovi nacukruje cumel. Dojí, opět pochválí a Jarda se zapýří, že jako „nebylo zač“ a den bude zalitý sluncem.
Co následovalo po Filipově příchodu ho opravdu zlomilo.
„Zdar“, rozmrzele řekl.
„Co to jako má bejt?“
„Slíbená snídaně“, snažil se Jarda.
„Nikdo se ti o to neprosil“!! Vzal celou snídani i s talířem a mrsknul to do koše. Kávy ani juice se netknul, natočil si sám sklenici studené vody.
Jardovi vyhrkly slzy do očí. Tak se moc snažil, chtěl mu udělat radost, a pak by se mu omluvil, jen potřeboval navodit atmosféru. Byl na okraji svých sil. Emoce z Filipa, nevyspání, poluce, to všechno mu ubíralo síly. Dalším „hřebíčkem“ bylo ticho. Filip vůbec nekomunikoval, jen když to bylo nutné. Napětí a ticho by se dalo krájet. Jak jindy hodiny utíkaly, tak dnes se snad zastavily.

14

Vytoužený konec směny. Vysvobození z toho pekla mlčení. Ve sprše se loudal, čekal, že Filip dojde, promluví si a zase bude vše v pohodě. Odešel sklesle domů.
Ani Filip nebyl hrdina. Nechtěl se sním v šatně potkat. Schválně nahlížel, až odejde. Filip čekal, že se mu Jarda pokorně omluví, odprosí. To, že ta snídaně měla být jakýmsi předvojem k omluvě nepochopil.
„Konečně pátek!! Ještě přečkat dnešek a budu mít volno“, pomyslel si Jarda, když ráno zaklapl budík.
„Doufám, že dneska konečně přileze s omluvou“, přemítal Filip po probuzení.
Celá směna se opakovala jako včera. Ticho, jen mlácení hrnců z umývárny. Směna zase neměla konce pro oba.
I šéf si všimnul zvláštní atmosféry v kuchyni, tak se snažil je povzbudit.
„Vy dneska držíte bobříka mlčení?“
Ani jeden neodpověděl. Když už to vypadalo, že šéf hodlá zase říct nějakou blbost, tak Jarda říká:
„Dneska jsem blbě spal“.
„Aha, tak to znám“, snažil se šéf do toho více nezasahovat.
„Pánové“, zahlásil na celou kuchyni.
„Já jsem z Chebu, já to už jebu“. Bylo 12. hod. ,šéf jim popřál pěkný víkend a zmizel užívat si vytoužené dva dny volna. No, aby taky ne, když si nedávno nabrnknul novou milenku, objednal víkend pro dva na horské chatě, kde, jak správně předpokládal, dojde k vášnivé „výměně genetických informací“ a že jich měl plný pytel.
„Zaplať pánbůh, konečně dvě a jdu z té jámy lvové doprdele“, vzdechl Jarek.
„Čau v pondělí“, oznámil suše.
„Zdar nebo raději sbohem. Možná tady v pondělí budeš už sám. Téhle blbé atmosféry mám už plný zuby“, naštvaně mu odpověděl Filip a šel ještě uklidit maso dolů do boxu.
„To nesmí, JÁ to nechci, ať zůstane“, křičí to v něm.
NĚCO musím udělat, ale co??!!!
Rozhodl se, že půjde za ním do boxu. Vsadil vše na jednu kartu. Neví, co udělá, co řekne. Prostě JDE!
Našel ho v boxu zády k němu.
„Filipe“, promluvil.
„Co tady ještě chceš, spěcháš přece domů za tou svoji familkou, ne“?
Na tu narážku nereagoval.
„Tos myslel fakt vážně, že v pondělí už nedojdeš?“
„Máš snad pocit, že kecám? Seru na to tady. Nic mě tady nedrží, už.“
Konečně se měl Jarda čeho chytnout a hned toho využil.
„A před tím tě tady něco drželo?“
Tohle Filip o něj nečekal. Najednou nevěděl, co má říct, aby se neshodil a zachoval si svoji tvář.
„Něco jo“, vysoukal ze sebe.
„Něco nebo NĚKDO?“ dotíral Jarda.
Situace se vyostřovala, Filip nejdříve chtěl kličkovat, ale nakonec si řekl, že je to stejně jedno, prostě v pondělí si spakuje věci půjde. Neměl, co ztratit. Řekl pravdu:
„Mici“ a díval se přitom Jardovi do očí.

15

prosím pokračuj, je to skvělý příběh!

16

Začíná se to vyhrocovat... Líbí se mi to. :-)

17

M I C I, čtyři písmena, která rozehrála rajskou hudbu v Jardové mysli. V očích mu vzplály plameny a panenky se rozšířily.
„Prosím, Filipe, zůstaň, nechci abys odešel“, vyhrknul ze sebe bez jakéhokoliv rozmyslu a nad svými slovy nepřemýšlel. Emoce ty slova vyrazily z jeho úst rychlostí blesku.
Odpověď, která nezapadala do plánu. Co má Filip říct? Blesklo mu hlavou a ústa se pohybují:
„Hele, já to teda přes víkend ještě zvážím a už raději jdi domů“.
„Budu fakt rád, když tu zůstaneš, prosím, neodcházej“, ukončil vše Jarda a šel do šatny.
Víkend, dříve proběhnul mezi prsty, aniž se naděješ ,a právě teď se vlekl jako celý týden.
„Sobota večer, teprve“, vzdechnul znechuceně Jarda. „Co asi dělá Filip?“ Má mu napsat sms, jestli se už rozhodnul? Když napíše, jakou dostane odpověď? Že odchází, ne to slyšet nechce. To čekání je hrozné.
V noci z neděle na pondělí probděl. Strach z toho, že Filipa už v kuchyni neuvidí ho děsil.
Pondělí ráno
Jarda jde se sevřeným žaludkem do kuchyně. Snaží se soustředit na práci. Už je 6.hod. Filip nikde.
Vždy přece chodil včas!!! Uplynula čtvrthodina a on stále nikde.
Někoho slyšel, že přichází a prosebně si přál, ať je to Filip.
Byl to šéf.
„Nazdar ve spolek“!!! Celý rozevlátý házel úsměvy jak reklama na zubní pastu.
„Doufám, že jsi měl taky tak skvělý víkend jako já“, prohlásil boss a ztratil se v kanclu poslat té své kočičce sms na dobrý den.
Minuty plynuly a čím jich bylo více, tím se Jardovi více hrnuly slzy do očí. Nemohl je zadržet.
6.30 hod. pomalu se smiřoval s tím, že Filip už nedojde. Utřel si slzy a soustředil se na práci.
6.45 hod.“ Jo, posral jsem to, nedivím se mu. Mám, co jsem chtěl, patří mi to“.
6.50 hod. Jarda nevnímá okolí, ponořený do své mysli.
Za zády slyší: „Nazdar Mici!!!“
Filip!!!
Otočí se a zírá na něj jak na ducha.
Filip si nemohl nevšimnout, jak Jarda vypadá.
„Mici, ty jsi plakal a kvůli mně snad?“
Ten jen zajíkavě ze sebe vysoukal pravdu:
„Jo“.
„Ále Mici, přece bych tě tady nenechal samotnýho, blázne jeden, v pátek jsem to poznal“ a hned dodal.
„Hele, tak už dost toho fňukání. Mám hlad jak vlk, tak pohni kejtama, ať mám takovou dobrou snídani, jakou jsi připravil posledně“.

18

Jarda jezdil jak Honda, aby byl Filip spokojený. Snídaně voněla, že i boss zálibně vystrčil zamilovaný čumák z kanclu.
„Nooo, chudina si žere,jak v Alkrónu a nebohý šéf, aby jedl jen mysli s mlíkem“! Nemyslel to vážně, věděl dobře, že snídaně je za celý den pro kluky jediný jídlo.
Filip se u snídaně tvářil, jako by vyhrál milión, a ještě popichoval šéfa, že si musí umět vychovat personál.
Za chvíli vypochodoval boss ze svého „vikvamu“ a říká Jardovi:
„Doufám, že ta Paříž příští týden platí?“
„Jasně, šéfe, už se tam moc těším“, radostně na to on.
Paříž, to město plné rozporu. Milovaná i nenáviděná. Každý rok zde probíhal veletrh. Kde se představovali ti nejlepší. Jarda s kolegou Milanem měli každoročně zaplacený týden na tomto kulinářském dění a vždy dovezli nějaké recepty. Večery trávili v barech s kolegama z jiných hotelů a samozřejmě alkohol tekl proudem.
Boss je tak dodal:
„Jen jsem udělal malou změnu. Tentokrát jede s tebou tady mladej“!
Jardovi spadla brada. „Jak to, že zrovna Filip, vždyť chtěl odejít“? Nejde mu to na rozum.
Otočí se tázavě na něj.
Filip se jen pousmál a srknul na něj.
Před koncem směny Jardovi říká:
„Tu Paříž jsem na si na šéfovi vyškemral. Musel jsem mu podepsat, že zůstanu alespoň rok. Dalo mně to fakt dost práce ho přemluvit, tak se musíš, Mici můj, hodně snažit, abych si tam patřičně užil, protože si ten tejden, kterej ty máš placenej, já musím naddělat“.

19

Ale, zápletka... Čte se mi to fakt hezky. :-)

20

V šatně.
„Mici, proč vlastně nosíš tu věc na tom ptákovi“, zajímá se Filip. „Musí to být přece dost nepříjemný, ne? A jak chodíš chcát? Na babu nebo vestoje?“
Jarda na sebe vše „prásknul“.
„Kdys teda vůbec naposledy „zasunul“?, vyzvídal Filip.
„Asi před rokem“.
„Ty vole, to se dá vydržet?“
„Dá, když si to srovnáš v hlavě“.
„No, ale přece mně neříkej, že jsi celej rok ani nehonil“?
„Jo, občas, tak jednou za měsíc“.
„Ale, když to na tebe příjde a nemáš od té věci klíč, tak jsi nahranej“.
„Klíče mám raději tady ve skříňce, aby mě to doma nelákalo“.
Filip šel do sprchy jako první. Pustil vodu a těšil se, jak ze sebe smyje ty hnusný pachy kuchyně za celý den. Najednou mu Jarda položil ruce na záda. Filip sebou škubnul, tohle fakt nečekal!!!
„Co se bojíš“? Přišel jsem ti umýt záda.“
„Mici, je ta fakt dobrej nápad?“, znejistěl Filip.
„Plním jen tvá přání“, Jarda na to.
Jarda dal do umývání jeho zad všechno, co znal. Měnil intenzitu doteků, zajel rukama i na okraj zadečku. Věnoval se i krční páteři. Filip držel, ani se pohnul. Naposledy mu záda myla máma, když byl ještě kluk. Zvláštní pocit. Nevěděl, zda se má oddat těmto slastným dotekům, což by jistě vyvolalo jeho erekci.
Jarda mu smyl mýdlo ze zad, ještě je párkrát jemně pohladil a prohlásil:
„Hotovo, s sebou nebo je ještě nějaké přání?“
Sexuální nádech této poznámky Filipa „odvařil“.
Jen ze sebe vykoktal:
„ Ne“.
Jarda si všimnul, že se mu postavil. Nereagoval nijak na to, hladilo jeho duši, že mytí mělo svůj „výsledek“ a to chtěl.

21

super, už je tu i něco kolem klícky na vocasu... tleskám!
Příběh je skvělej, ale trochu mi chyběla ta cudnost... už je tam... díky!

22

Piš dál je to prima.

23

Když se utírali, tak Filip povídá:
„Nezajdeme v pátek na pivo“?
„Rád bych, ale chci doma vše udělat, jak jsem zvyklý, než pojedu v pondělí do té Paříže“, vymlouval se Mici.
„Jasně, chápu.
Celý týden probíhal v naprosté pohodě;, Jarda plnil ochotně každé Filipovo přání.
Byl pátek po směně.
„Tak co, Mici, jdeš na to pivo“?, ptá se Filip, když  Jarda vcházel do sprch. On se záměrně loudal, chtěl, aby byl u skříněk sám.
Slyší jen ze sprch:
„Ty se dnes nebudeš spršit?“
„Néé, jdu hned do fitka“, odpovídá Filip a už je u jeho skříňky.
Slyší vodu a ví moc dobře, že teď Jarda určitě nepříjde a neuvidí ho.
Přitočí se k Miciho skříňce  a vzal mu z krabičky klíčky od klícky.
„Mici,tak čau v pondělí v 6.hod. u vlaku na hlaváku“, řekne ve spěchu, na odpověď ani nečeká a už je pryč.
Jarda se v klidu utře a jde se oblékat. „Ještě si musím vzít klíčky od pásu. Přece nepojedu s tím na letiště, to by byla fakt ostuda, kdyby mi na to tam přišli“, pomyslí si a hodí krabičku do tašky, aniž by zkontroloval obsah.
Byla sobota večer, nikdo doma a Jarda si mohl udělat večer pro sebe-zamasturbovat si. Otevřel krabičku a polil ho ledový pot. „Do prdele, kde to jsou“!!!! Vyhrkl vystrašeně. V tašce nikde, co bude dělat? Má jet do hotelu a obrátit skříňku naruby? Bude muset. Naštvaně sednul do auta. Nikde je nenašel ani v autě ne. Kde můžou být??? Filip ho napadl, ale to by mu přece neudělal.
Nakonec hledání vzdal a šel domů spát. „Ráno moudřejší večera“, naznal.
Celou neděli přemýšlel, kde můžou být, kam by mohli zapadnout, jestli je tam dal, jsou doma..
Večer se jeho beznaděj znásobila. V noci nespal. „Budu tak muset jet, to bude ostuda“!!
Ráno se přivítal s Filipem. Ten byl plný elánu a pohody.
Jeli vlakem na letiště do Vídně a čím se tam blížili , tím byl Jarda nervóznější. Filip to už nevydržel a zeptal se:
„Mici, co se děje, že jsi tak na nervy“.
„Ty jo, já někde ztratil klíče od klícky“.
„To mně chceš říct, že s tou „parádou“ jedeš“? Posmíval se mu.
„Jo, bohužel“.
„Myslím si, že na to při kontrole na letišti určitě dojdou“, popichoval Filip, když přicházeli do letištní haly.
„Pojď Mici, dáme ještě kafe než pošleme kufry a vše probereme“, navrhoval jidášsky Filip.
Jarda sklesle seděl, bylo mu do breku.
„Co já bych za to dal, abych prošel bez ostudy“, posteskl si nahlas.
„A co bys za to dal?“, ptá se Filip. „Já bych jedno řešení měl.
Jarek k němu vzhlédnul psíma očima a hltal spásnou odpověď.
„Jakou, prosím, pomoz mi, já to nepřežiju tu ostudu“, žadonil Jarek.
Filip vyndal z kapsy klíče.
Už, už po nich Jarda sahal, když najednou si je vzal zpět.
„Tak co dáš“??? Vyjednával Filip z pozice moce.
„Co chceš? Peníze“?
„Mici, to bylo teď fakt hnusný od tebe, jsem snad nějaká svině lačná po prachách? To si o mně myslíš?“
„Ne, ne, promiň mi to“, zachraňoval Jarek situaci.
„Co mi nabídneš?“Licitoval Filip.
„Sebe, nic jiného nevím“. Řekl odevzdaně Jarek.
„Platí, ale ne že se z toho pak budeš chtít nějak vykroutit, Mici můj“ a podal mu klíče.
Jarda letěl na WC si klícku sundat. Nečekal, že se stane nějaký zázrak.

24

Cesta z letiště proběhla hladce, jen Jarda přemýšlel, co má Filip za lubem.
V hotelu na recepci se slečna velmi omlouvala, že mají přidělen pokoj s manželskou posteli, poněvadž někdo spletl jméno Filipa na Phillipe. Mají bohužel opravdu plno a změnu nelze provést.
Filip poznamenal:“ To nám to tady ale pěkně začíná, už se těším na další milá překvápka.“
Jarda je polknul. Moc mu to nebylo příjemné. Už dlouho vedle něj nikdo nespal. Kamila se kdysi odstěhovala spát za dcerou, že prý ji v noci kope a roztahuje se po celý posteli a ona se pak nevyspí.
Došli na pokoj.
„Tak Mici, teď se bude účtovat“, povídá vesele Filip, který už měl od víkendu připraven plán.
„Takže: Představíš mě všem významným lidem v oboru a ne jako nějakou nulu, ale jako velmi nadějného kolegu, jasný???!!!! Dále: snídani a jakékoliv jiné občerstvení mám s full servisem od tebe. Cokoliv budu chtít, to mi doneseš. Postaráš se o oblečení. Budu mít vždy vše vzorně nachystané na druhý den a špína bude pěkně srovnaná jinde. Chci, abys mě umýval. Sežeň si někde jemnou houbu, ať mně nepodřeš. Pokud bys, jen tak náhodou, s něčím nechtěl souhlasit, tak si pamatuj, že je i cesta domů, víš, co to znamená, že?? To je zatím vše, kdybych si na něco vzpomněl, tak doplním. Budu na tebe moc hodný, pokud si to ale zasloužíš a dopřeji ti jeden výstřik, jak, to ještě nevím.“
Jardovi z těch požadavků nic nevadilo, doma to dělá přece běžně, jen to poslední ho dost zarazilo.
„Čekám na odpověď“, Filip řekl přísně.
„Souhlasím se vším“, pokorně Jarda.
„Vybal nám věci, narovnej do skříně. Tu černou kabelu neotvírej, dej ji na zem do skříně. Na pravém boku máš dárek. Já jdu do sprchy a ty si zatím dárek vyzkoušej“.
„Co tam asi může být? Mám se bát nebo radovat“, ptá se sám sebe Jarda.
Našel tam světle modré pánské slipy. Ve předu a vzadu jen malý kousek látky, na bocích jen černá guma.
„Líbí se ti Mici?“, slyší ze sprcháče.
„Přijď se mi ukázat, jak ti to sluší“, nakázal Filip.
Poslušně obléknul slipy a jinak neoděný šel za ním. Filip odtáhnul závěs a kouká, jak mu to sluší. Modré slipy a jeho modré oči byly v harmonii. Už se dál nedokázal ovládat, všechna touha se nahrnula ven a on popadnul Jardu a vtáhnul ho za ním do sprchy. Přitlačil do rohu, aby nemohl utéct a podíval se mu do očí. Viděl v nich jak malý strach, tak i touhu. Přiblížil se více k němu a zkoumavě ho políbil. Držel se hesla: Polibek je zeptání, zda je to dole k dostání. A bylo. Z jemných polibků, byly ty, plné vášně.
Strávili ve sprše dost času vzájemným zkoumáním svých těl. Filip vše přerušil.
„Mici, už dost, nebo se udělám, a to tady nechci“.
Jarda ho pěkně osušil. Pokračovali v posteli. Filip mu jemně naznačil, aby se věnoval jeho „nástroji“.
Konečně měl Jarda příležitost si ho důkladně prohlédnout. Vzal si tu „flétnu“ do úst a rozehrál koncert.
Po pár minutách Filip syknul:“ Už budu“. Mici přestal, věnoval se oblastem okolo a když jeho vzrušení povolovalo, začal hrát znovu. Tak se to stalo ještě čtyřikrát, než přišlo Filipovo vysvobození.
Opět ho upozornil, že „UŽ“ a o to více se Jarda snažil. Tlačil ho hlavu pryč, ale marně. Ten dole se rozhodně nehodlal zbavit toho krásnýho nástroje v ústech.
Filip šel na vrchol svého kopce. Funěl, pánev tlačil do matrace. Vše marně. Udělali se mu mžitky před očima a dostával se do jakési nepopsatelné extáze. Přišel na vrchol kopce, spíše sopky. Láva z něj létala v pořádných salvách. Když sešel zase zpět na cestu, měl v očích, které pohlédly na Jardu, pocit uspokojení.
Filip vše okomentoval: „Mici, to byla jízda“, jsi fakt dobrej“.
Ten si jen pomyslel: „Je vidět, že ještě asi nic nezažil, nic nevydrží, no jo: Mládí nevybouřené, péro nevykouřené“. Nic ale neřekl, jen se usmál a schoulil se k Filipovi do náručí. Cítil takový klid a bezpečí.

25

Vstali a Filip řekl: „Mici, myslím, že ti něco chybí, ne?“ Myslel to, že nemá na sobě klícku.
„Jdi do sprchy, pořádně se ohol a nezapomeň, že každá mince má dvě strany, pak si to zkontroluju“. Dáš si pěkně klícku a klíče budou u mě“.
Jarda vše rád splnil. Celý voňavý a oholený, předstoupil před Filipa. „Hmmm, pěkný holátko, to se mi líbí, Mici. Podívám se, jestli i zblízka je vše o.k.“,povídá Filip  a začal kontrolovat rozkrok. Pohladil párkrát jeho penis, který začal na dotek reagovat. Přestal, stačilo mu, že to Jardu vzrušuje. Otočil si ho a pohladil po zadku.
„ V pořádku a teď si to nasaď“, podává mu klec. Zámek cvaknul a klíče byly uschovány v pokojovém trezoru.