26

Re: Život naruby

Moji milý, pokud byste chtěli nějaké téma zřadit do příběhu, či máte náměty, tak sem snimi. Pište do SZ.

27

Den na veletrhu proběhl vcelku v klidu. Jarda poslušně plnil všechna Filipova přání. Snažil se. Kává s teplým mlékem, když měl právě na ni chuť.
Večer na pokoji.
"Mici, dneska jsi pěkně kroužil kolem mě, to se mi líbí, snaž se a předpovídej mé přání"!!!!
Filip si začal užívat své dominantní pozice.
"Běž do sprchy, pořádně se umej, smrdíš dnes jak nemytá fena, to nesnášním, chci, abys pěkně voněl!!! Dej si záležet, ať se nemusím nasrat, jinak tě trest nemine, pochopil jsi to??!!!!!"
Jarek se mydlil,co jen mohl..
"Mici, to nemyslíš fakt vážně!!!", řekl zlostně Filip.
"Tos pěkně odfláknul!!!! nejsi do hladka oholenej a na tělo nemáš naolejovaný!! Kdo se tu hrůzu má dívat!! padej zpátky do sprchy a naprav to.
Filip se  úsmíval, jak jeho "Mici" pokorně a odevzdaně zamířil do sprchy.
Za pár minut byl zpět.
"Tak a teď bude důsledná kontrola, chlapečku, pěkně jsi to odfláknul a jestli se mi to nebude líbit, tak uvidíš!!!" a chytl Jardu za vlasy, podíval se mu významně do očí.
Našel jisté nedostatky v holení. Rychle přemýšlel nad trestem. Blesklo mu hlavou.
Ukázat Jardovi milou  milující tvář, ale..
"Vše v pořádku", naoko zkonstatoval a šel do trezoru pro klíče. Odemknul Jardu z pásu.
"Konečně", povzdechnul si Jarda v domnění, že budou mít spolu krásný romantický sexuální večer.
"Na postel", přikázal Jarda.
Oči mu zavázal černým šátkem. Jardu to začalo dost vzrušovat. Ležíc na zádech na posteli s šátkem přes oči, ach.. ale..
Čekal, co bude.
Filip vstal z postele a pro někam šel..
Je zpátky v posteli. Vzal jeho pravou ruku, že by snad mu lízal podpaždí. Jarda odevzaně dal ruku k hlavě.
Najednou ucítil na zápěstí něco kovového, pouta, to snad ne..
Cvak, cvak, než se vzpamatoval, měl obě ruce připoutané k pelesti postele.
Cvak, cvak a i nohy měl zpoutané.
Odpor nebyl k ničemu. Co asi bude následovat, co má s ním v úmyslu??
Filip rozhrál hru.
Jardu kousal do bradavek, tahal ho za koule až sikal bolestí,péro mu stálo, které Filip rád honil do výronu první kapky, jen aby se neudělal.
Hra byla pro otroka nekonečná. Trvala tři hodin, kdy byl přiváděn ke slastnému výronu, ale bez výstřiku. Filip  si na nad jeho hruď sednul, chytnul mu hlavu a strčil mu svůj penis do úst. Dráždil ho rukou, zatímco Jarda musel poslušně kouřit.

28

Krásný! :-) :-) :-)
Ty mne však chceš zničit, co? Vzrušil jsi mne a já si to teď nemohu udělat! :-O :-/

29

Ten den byla dost zima. Kolegové z "branže" spolu obědvali, když jeden říká: " Ty vole, dnes je fakt kláda. Večer bychom mohli zajít do sauny".Toho se Filip hned chytnul." Jo, jdu určitě". Podíval se přísně na Jardu a čekal na jeho reakci. Ten chvíli mlčel a nakonec souhlasil."Tak v šest v hale u baru", povídá kolega.
Na pokoji si Filip spokojeně pohvizdoval a očekával, že Jarda bude škemrat, ať ho odemče. Už bylo 17.40 hod., když Jarda celou dobu mlčící, se sklopenýma očima přišel za Filipem.
"Filipe, udělám všechno co chceš, když budeme, jen mě odemkni. Nepůjdu přrce do sauny s tímto".
"Svlíkni se", přikázal. Celý nahý stál před ním. Ten ho znalecky chytl za koule, tahal mu je dolů, až sikl bolestí. Pak se mu podíval do očí a zlomyslnně povídá:" Takovou legraci si nedokážu odepřít, neškemrej, stejně Ti to nepomůže. A vůbec, Ty uděláš přece vždycky to, co chci já".Vlepil pěknou pusu.
Jarda šel do haly, jako by ho za vlasy táhnul. Pořád si ještě nemohl zvyknout na svoji roli. Když byli spolu s Filiem, tak se mu to líbilo, ale toto nečekal.
V hale stálo už dálších pět borců. "Tak už jsme komplet a jdeme prohřát kosti.Už se těším, jak pak dám pár piv na "doplnění tekutin", řekl Lukáš z Hiltonu.
Jarda si rychle vybral skříňku v rohu, omotal ručník kolem beder a šel do sauny. Filip ho pozoroval, jak se snaží, aby nic nikdo nepoznal.

30

Už byl konec. Kluci se sprchovali. Jarda otálel.Chtěl odejít rovnou ke skříňkám, když Filip říká: "Jaro, ty se nemeješ?" a seknul po něm přísným pohledem. "Chtěl jsem až na pokoji". "Nebuď prase nebo se snad před náma stydíš, dyť jsme se nazí viděli už tolikrát", povídá Lukáš a zasmál se. Jarda nenašel pohotovou odpověď, podíval se prosebně na Filipa, který se na něj posměvačně díval, co udělá. Sundal prostěadlo a div, že neutíkal k nejbližší sprchové hlavici. Jak se mydlil, musel se kousek otočit a v tom Lukáš říká: Kluci pojďte se podívat, co to má Jara na klacku".
Oblilo ho horko, strach ho úplně dostal. Všichni stáli za Jardovýma zádama,Filip až vzadu.
"Tak se otoč, ať si to zařízení pěkně prohlídneme", povídá Lukáš. Bez reakce a odpovědi. "Ty vole, přece taky nebudeme stát celou noc, já už to stejně viděl, zajímají nás detaily".
Pomalu se otočil, sklopil hlavu a nechal kluky, ať se dívají. Byl pokořený.Všech pět borců překvapením hvízdlo. Brady jim spadly. Aktivní Lukáš ho ještě popichoval:"To Ti dala ta "Tvoje", abys tady neojel všechny ženský"? To musíš být teda pěknej kanec" a smál se na celou koupelnu. "To musím vidět z blízka, jak to funguje" a už se zohnul z jeho klícce. "Můzu?", nečekal na souhlas a sáhl na klícku.Zatřepal s ní a sáhnul mu i na koule. "Nebolí to?". Odpověď žádná. Lukáš se trochu lekl, že asi "přestřelil". Chlapovi nikdy na ptáka nešáhl. Moc ho to zajímalo a i vzrušovalo. Poodstoupil, aby mohl Jarda odejít. Ten využil situace a řekl: "Jste fakt blbý" a proklouznul ze sprchy ven.

31

Dobrý' Touhle pasáží jsem nedávno a trochu jinak sám prošel, tak že to hodnotím s určitou "spoluúčastí velice kladně. ;-)

32

Jen tak dal. Pokracuj smile

33

Přesně tak. Už sis dal měsíc voraz... ;-)

34

Po návratu na pokoj Filip povídá: “Mici, nějak dlouho Ti trvalo, než jsi se klukům ukázal!!! Příště to bude hned, jasný??!!!!“ a zatahal ho za koule a přitom ho kousnul do spodního rtu.
„Za hodinu máme být u baru, tak to je ještě dost času a nějakou tu rychlovku, že?“ Filipovo mládí toužilo být několikrát denně uspokojováno. „Na kolena, a saj!!!!“ Jarda poslušně kouřil, až ho bolely panty. „Joooooo, úúúúúúž!!!!“zavyl Filip a přitom se mu díval do očí, co udělá. Jardu trochu překvapila rychlost ale i množství, nicméně znal svoji roli a věděl, co má udělat. „Jsi pěkná kurvička, Mici, to byla fakt jízda“, prohlásil a dal mu pěknou pusu.
U baru byl Jarda první a čekal na ostatní. Filip došel jako poslední. Kluci do sebe „lili“ jeden drink za druhým a za dvě hodiny už byli pěkně „drank“. Jarda si nemohl nevšimnout, jak se po něm Lukáš dívá. Začínal být zmatený, nevěděl, co má od něj čekat. Kolikrát už tak spolu pili, ale nikdy ho tak neznal. Jarda měl povoleny jen tři piva na celý večer a tvrdý alkohol měl přísně zakázaný. Po dvou pivech prosil Jardům močový měchýř o vysvobození. Vstal a šel na hotelovou toaletu. Lukáš chvíli počkal a nepozorovaně šel za ním.
Jarda právě vycházel z kabinky se slastným pocitem. Lukáš mu zahradil cestu. „Počkej, chcu se Tě na něco zeptat. Před klukama jsem nechtěl, jsou na to blbý. Víš, láká mě „TO“, co máš, ale nějak nemám odvahu. Jak dlouho to nosíš a jak je to pohodlný?“, začal se vyptávat. „Kdys naposledy to, no..?“Čekal na odpověď Lukáš.

35

„Hele, Lukyne, máš moc otázek a já se chci už vrátit“. Vyhrknul Jarda.
„Jsme naladěni na stejnou notu, tak mi pomoz“, škemral jindy sebevědomý Lukáš.
„Víš co, kup si ji a vyzkoušej, ze začátku je to trochu nepříjemný, ale pak je to fajn. Měl bys ale na to mít někoho, kdo je „na druhé straně“ a pak si to užiješ do sytosti. Je to všechno o vůli a disciplíně. Musíš to mít v hlavě poskládaný a nehledat chvíle, kdy si to uděláš. Chápeš to????!!!!! A už mě pusť, ať si nikdo nevšimne, že jsme tu dlouho spolu sami“, a odstrčil Lukáše.
Filip si všimnul, že je „Mici“ nějak dlouho pryč. Po jeho návratu k baru se pohledem dotazoval. Ten jen sklopil hlavu.
Už bylo k půlnoci, když kluci se začali vytrácet na pokoj. Jarda musel Filipa odvést, poněvadž toho vypil fakt dost. Na pokoji ho vyslíknul a uložil. Vzal všechny špinavé věci, nachystal mu čisté na ráno, šel se rychle osprchovat. Po návratu z koupelny už Filip pěkně chrápal. Jarda začal přemýšlet. Měl chuť se pěkně vystříkat. Nadržený byl za tu dobu fakt dost. „Jaký je asi kód k trezoru?“,přemýšlel v duchu. Zkusil asi 4 možnosti, ale nic.“ Bože, já bych stříkal“, prosil polohlasně. „Ještě jednu možnost a seru na to“. Dvířka povolila. Udivený ale spokojený sáhnul toužebně po klíčích. Lehnul si vedle Filipa, sundal klícku a začal honit. Vychutnával si ten slastný pocit, když se najednou zastavil. „Co to dělám, kurva??, proč podvádím, vždyť jsem to celé chtěl a teď toto“.. Bylo mu ze sebe na blití. Nasadil si zase klícku, klíče mrsknul do trezoru. Přitul se k Filipovi, něžně mu řekl: „Promiň, už se to nebude opakovat“. Odpovědí mu bylo „Hmmmm“. Usnul.
„Vstávej zmrde“ .Zatřepal s ním Filip. „Jak jsi přišel na kód? To jsi fakt posral. Počkals, až usnu a pak si ho vyhoniš, že? Kolikrát jsi stříkal, co“? Naštvaný Filip s ním lomcoval v posteli.
Jarda, celý překvapený, se snažil koktavě odpovídat na jednu otázku po druhé. „Nevěřím Ti ani slovo, že jsi se neudělal. Nejdřív jo jo, a pak toto.“ Prásknul naštvaně dveřmi Filip.
Jarda přemýšlel, jak na to přišel. Proč mu nevěří, když se mu to snažil vysvětlit? Byl na konci sil. Možná Filipa tím ztratil, obviněný neprávem. Rozbrečel se jak malý dítě.
Filip se vrátil za hodinu do pokoje.

36

Pokračování je super, těším se na další a jsem zvědavý jak z toho Filip a Mici vybruslí... :-))

37

Zajímavá zápletka. Děj se pěkně rozvíjí a komplikuje... smile

38

„Hele, asi jsem to trochu přepísk, máme dnes volno, tak si to užijeme procházkou po městě, co“? Jardovi se v očích objevila sluníčka radosti. Přesně to chtěl.
Společně se osprchovali a vyrazili do víru velkoměsta. Den: těžká romantika; Jarda byl štěstím bez sebe. Vrátili se na pokoj.
„Dáme sprchu a zajdeme ještě někam do baru, ne?“ povídá Filip. „Taky bych si dal nějaký drink“ přispěchal „Mici“.  „Tak padej do sprchy, ať se nezdržujeme“. Mezitím, co byl v koupelně, tak vzal Filip ze sejfu klíčky.
Filip vedl „výpravu“. Věděl přesně, kam mají namířeno. „Sem bysme mohli zapadnou“, povídá nenuceně. Nad vchodem byl nápis CLUB „B“. „Počkej tady, zeptám se, zda mají volno“ a vpadnul do dveří. Za chvíli byl zpět a už Jardu vtáhnul dovnitř. Moc jako bar to nevypadalo. Všude přítmí a černé stěny. V šeru ani neviděl, kam to jdou. Dva schody nahoru, pak doleva a nakonec se zastavili u dveří číslo 6. Zámek dveří povolil, místnost se rozsvítila. Co Jarda uviděl, když ho Filip strčil do dveří, mu málem slezly vlasy. Byl to privátní pokoj pro sado hrátky.
„Snad sis nemyslel, že Ti to projde, tak tvoje honička!!! Teď se ukáže, jestli jsi mi lhal! Svlíkej se, rychle a komplet! Víš, jak nesnáším čekání, tak hejbni kejtama“, řekl autoritativně Filip.
Místnost byla vybavena různými mučícími věcmi: Závaží na koule, kukle na zip, analní kolíky mnoha velikostí, hrazda, biče. Jarda vyděšeně koukal, co s ním má Filip v plánu. Trochu se těšil, ikdyž obava byla větší. Stál nahý před Filipem, který měl na sobě jen kožené slipy, a už mu sundával klícku.

39

Dal mu lehčí závaží na koule a začal mu honit péro. To se nemuselo nechat pobízet. V mžiku bylo tvrdé jako beton. Žalud měl celý obnažený. Filip vzal jeden z bičíků a přes něj ho udeřil. „Aůůůůůůůůůůůůůů“, zaječel Mici.
„Co řveš, to je teprve jen na zahřátí“, Filip zlostně řekl. „Jestli Ti zvadne, tak to bude horší, snaž se ho mít pořád v pozoru“. Nyní se zaměřil na koule. Začal ho za ně tahat až Jarda sykal bolestí a šel do dřepu. „Stůj rovně a ani se nehni“, poručil Filip. Z palce a ukazováku udělal kroužek, který dal jeho žalud a začal jemně kroužit.  „Chtělo by to ještě nějakou ozdobu na ty tvoje dva krásný penízky“ a už mu připínal na bradavky skobičky spojené koženým řetízkem. Jednou rukou tahal za řemínek a druhou mu tahal koule. „Prosíííííííííííííííííííííím, už dost, to fakt bolí“, zase remcal Jarda. „Tak ty nebudeš držet hubu????!!!“křičí na něj. „No, jak chceš!!! Myslel jsem, že to zvládnem bez něj, ale když nevíš, jak se máš chovat, tak to musím udělat“. Vzal ze stěny roubík, dal mu jej do úst a pořádně přitáhnul. „Tak snad už nebudeš vyrušovat ve vyučování“, posměvačně dadal Filip.
Jarda stál uprostřed místnosti přivázaný za nohy a ruce, v ústech roubík na varlatech závaží, a na bradavkách kovové svorky.  „Orla jsme už viděli, teď si prohlédneme i pannu“, pravil Filip lišácky.