1

Téma: Cs-100

Zdrávím,
plánuji si pořídít pás cudnosti CS-100. Nemá prosím někdo zkušenosti? Dá se nosit trvale? Jak jde vidět, pohodlí, atd....Předem díky. Pavel

2

Re: Cs-100

Zkus kliknout na "hledat" a zadej cs-100. Pár příspěvků na tebe vykoukne. Asi ti to nezodpoví vše, ale myslím, že momentálně zde není žádný uživatel zmíněného.

3

Ahoj,  CS-100 jsem nosil docela dlouhou dobu. Hlavni nevy hoda je ze se musí min jednou za 14 dni sundat kvůli dukladne hygiene.
Dále pez toho lanka v rozroku docela naprd, lepsi je to s nim.

4

---Ahoj,  CS-100 jsem nosil docela dlouhou dobu. Hlavni nevy hoda je ze se musí min jednou za 14 dní......

Zdravím,
také už delší dobu uvažuji o tomto pásu a proto bych se chtěl zeptat, k čemu je to lanko v rozkroku dobré a proč je to s tím lepší?
Mně připadá na první pohled, že bez lanka to musí být naopak pohodlnější? To lanko je tam volitelně jentak navíc.
A proč už tento pás nenosíte, co máte místo toho lepšího?

5

bez lanka  přes rozkrok to ma snahu pomerne rychle opotřebovat zamek, cely se vy soupe

6

A co cs-500? Ten má otevřenější klícku. Myslíte že by byl lepší? Jinak třeba pod plavkami asi pujde vidět ten pás, že?

7

ano  videt  bude pod plavkami,
CS-100 a CS-500   --- jediny  rozdil je ze 500vka ma otevřenou  spodni část klece