Téma: Pro Paní a Bohyně - jak na to aby byl muž v p.c. stále nadržený

Přeji hezký den všem
současným i budoucím Paním a Bohyním,

vlákno s tímto tématem by mohlo pomoci k výměně zkušeností pro naše začínající Paní a Bohyně,
které svoje zručnosti a zkušenosti teprve sbírají....

V zahraničí je pro ženy na téma "Jak správně zacházet s mužem v CB?" množství blogů a stránek, ale vzhledem k časté jazykové bariéře zůstávají pro mnohé tam uvedené informace nedostupné.

V našem malém českém prostředí vznik webu orientovaného pouze pro ženy "Klíčnice" je asi nepravděpodobný, proto tímto chci poděkovat Adminovi za vytvoření těchto skvělých stránek v češtině.

Někdy je stav uzamčení do pásu iniciován samotným mužem, a pak pro jeho zatím nezkušenou Paní může být takový požadavek překvapením...

K založení vlákna mě vedla moje vlastní zkušenost, kdy moje milovaná Bohyně mě velmi ráda již rok zamyká,
ale je více ostýchavá a na mé přání aby mě více v uzamčení sváděla, odpověděla mi, že by ráda někde získala další inspiraci ...

Jsem masochisticky zaměřený jedinec ( a každý kdo se nechá zamknout asi také smile ) a přiznávám, že sexuální svádění od mojí Paní během doby mého uzamčení mě dostává na hranici mých možností...

Všichni kdo to někdy zkusili ví, že pozitivní přínos pásu cudnosti nenechá na sebe dlouho čekat.

Akt uzamčení muže do pásu cudnosti je dobrovolně učiněný mezi mužem a jeho Bohyní.
Věřím, že nápady a zkušenosti v dalších příspěvcích na toto téma můžou pomoci všem nově příchozím do této skvělé komunity, ať již v roli Paní a Bohyně, nebo jejich oddaného muže...

2

Re: Pro Paní a Bohyně - jak na to aby byl muž v p.c. stále nadržený

Ahoj.
Chtěl bych se také podělit o svou zkušenost s CB 6000.
Asi před půl rokem jsem si ho pořídil, ale až poslední
měsíc mě má Manželka ( Paní a Bohyně ) do něj
pravidelně uzamyká. Poprvé to bylo na 6 dní, po sundání byl fantastický sex a ráno bylo opět několikadenní uzamčení. Takhle to pokračuje do dnes.
Paní si to náramně pochvaluje, protože se k ní chovám
jako ke skutečné Bohyni. Jsem pozorný k Jejím veškerým potřebám, jsem hodnej, milej a dělám vše, co Jí na očích vidím. Jsem submisivní a má Manželka není dominantní, ale jsme spolu hodně let a v tomhle směru mi neskutečně pomáhá a užívá si to, protože v tom našla pozitivum. Posledních pár let jsem Jejím otrokem a doma dělám veškerý úklid za který jsem buď odměněn nebo potrestán. Tím chci říct, i když nejsou partneři stejně naladěni, tak se vždy dá najít nějaký kompromis, aby z toho měli oba užitek.

3

Re: Pro Paní a Bohyně - jak na to aby byl muž v p.c. stále nadržený

Myslím, že ideální kombinace je CB a edging. Když si chce moje Paní hrát, prostě mi spoutá ruce za tělem a sundá klec. Pak začne peklo - honí mi ho, kouří, saje, lechtá mi varlata, hladí - ale jakmile se blíží osvobozující ejakulace, dá ruce pryč... Když ti to udělá párkrát po sobě, je to k zešílení. Navíc u nás mě takhle tlakuje třeba měsíc... Prostě mě takhle mučí a namlsává, pak vezme led, celou erekci mi zruší a zase mi ho vrátí do klece. Teď řešíme tu klec s uretrální trubičkou (tuším CB8000??). Chceme vyzkoušet, jak dlouho můžu mít tuto trubičku zasunutou bez nějakých následků. Penis plub mám a je to fakt slast...