1

Téma: Tresty

Pěkný den všem, jsem začátečníce a chtěla bych požádat o radu zkušenější dámy. Příteli jsem pořídila pás cudnosti, společně pronikáme do tajů zamykání a femdom vztahu a moc si to užíváme. Svému subovi jsem nastavila pravidla, která musí dodržovat a semtam se stane, že něco nesplní podle mých představ. Tím se dostávám k tomu, že bych ocenila tipy, jak trestáte neposlušného suba, protože mně už dochází nápady a byla bych ráda za novou inspiraci. Děkuji za odpověďi a přeji krásný den.

2

Re: Tresty

Smím se prosím zeptat, jaké nápady jste už vyčerpala, Princezno?

3

Také bych uměl poradit. Nicméně, PrinceznaM požádala o radu Dámy, tedy bych to respektoval !

4

Pokud bych měla vyjmenovat nějaké nápady, které jsem už vyčerpala, tak klasickým trestem je u nás zamknutí do pásu cudnosti. K dalším trestům patří zákaz masturbace, to už je pro nás automatické, dále výprask či večerka v určenou hodinu. Sub musí někdy nosit mé kalhotky a silonky, když chodí do práce nebo takto oblečený chodí přede mnou. A na závěr bych ještě zmínila to, že sub při vážnějším prohřešku, musí po svém orgasmu slízat své sperma, naposledy ho tak slízával z mých nohou.

5

Ahoj Princezno, zde máš odkaz na možné tresty https://forum.cudnost.cz/topic/267/damy … ty/page/4/

Myslím tím ty poslední tři od skvk.

6

Je těžké radit nějaké tresty, když každý to máme jinak nastavené. Musíš více rozvést, na co jste konkrétněji zaměření, jelikož to co jsi napsala, že u vás jsou tresty, u nás by to byla odměna, viz. že nosí tvé spodní prádlo, když je fetišista. Nebo není? A Dam sem píše velice málo, takže bys měla požádat i druhé polovičky, jaké pak tresty jim jejich Paní dávají.

7

Znehybni ho a namaž mu varlata a žalud koňskou mastí a nasaď mu kondom. Občas trošku pohoň, ale nenech ho udělat, ale dávej mu alespoň naději, že ho uděláš. Takhle ho trap min. 30 minut, pak mu sundej kondom a nasaď pás.

8

Milá Xeno, je pravda, že rozdíly mezi odměnami a tresty jsou v některých případech malé. Když se nad tím zamyslím, tak nošení mého spodního prádla je spíše odměna než trest, takto jsem nad tím nepřemýšlela. A děkuji za radu, ráda bych tedy tímto způsobem požádala i muže, jestli by mi mohli dát nějaké tipy na tresty, které jim udělují jejich paní.

A děkuji za inspiraci, skvk.

9

Nevím stále to tvé zaměření. Ale tohle určitě trest bude. Stačí přitvrdit. Žádný org. 14 dní i déle? Nevím, jak často ho má dovolený? A žádný org. ale jen vykapání na tvou nožičku a slízání je přece samozřejmostí, my jsme Dámy a prasátko si po sobě uklidí to svoje přece rád sám. A když to neumí, naučí se to prostě.

10

Podle mne hodně záleží na tom, jestli to má být pro suba trest nebo "trest". V tom je hodně velký rozdíl.
Třeba u nás je těch "trestů" poměrně hodně (svazování, trampling, svorky na bradavky, výprask důtkami atd.), ale pokud mě Paní chce skutečně potrestat, nebo k něčemu donutit, je to určitě rákoska. A i tam je to o intenzitě, protože je výprask a "výprask". No není to jednoduché :-)

11

Dnes dopoledne mě můj muž tak naštval, že jsem se ho rozhodla ihned potrestat.
Ví, že když mě naštve, tak jej trest nemine, říkám dopředu, že nejsem dominantní, žádný PC již nenosí, ale občas mě baví ho potrestat. Nijak se trestu nebrání, protože i jeho to baví a ví, že kdyby odmítl, tak by mohl být s tresty konec.
Takže jsem mu přikázala zavřít se do humbleru a kleknout si, na ruce jsem mu připevnila pouta a přidělala je k humbleru. Penis jsem mu postříkala znecitlivujícím sprejem a nasadila kondom, tak aby neukapával. Já jsem si nasadila strap-on a užívala si v jeho dírce.Na bradavkách měl připevnění kolíčky aby měl té rozkoše více. Po 20 minutách análního sexíku, mě to již přestalo bavit, tak jsem z něho vylezla, ale do dírky jsem mu strčila Aneros. Kondom jsem sundala a nasadila elektro kroužky a pořádně ho potrápila elektro sexem, párkrát zakvičel, tak jsem ho plácla přes kulky, s tím,že ještě jednou jej uslyším, tak ho přes ně plácnu bičem a ne jen moji jemnou ručičkou. Elektro zapříčinilo, že vykapal na připravenou podložku vcelku dost, takže měl trest i odměnu v jednom:-) Aby neměl možnost si dopomoci v koupelně či v práci, tak jsem mu penis ještě obstříkla znecitlivujícím sprejem. Chudinka se mi omlouval za to ráno a slíbil, že si mohu něco přát, ať si to do večera rozmyslím, tak přemýšlím o večeři nebo o něčem hezkém na sebe, myslím si, že si to zasloužím.

12

Nenapsala jsem proč mě vlastně tak naštval, mám své dny a on i přesto po mě vyžaduje sex, tak jsme se pohádali. Dá se však říct, že sex měl, ale jinak než myslel. Může být rád, že jsem nepoužila to, co v příspěvku 7.

13

Zdravím,
napsalo mi pár žen, které potřebovaly poradit, jak postupovat při zavádění vlastní dominace a trestání partnerů. Zveřejňuji část z mých odpovědí a uvítal bych širší diskuzi na toto téma :-)

"Ohledně trestu pro přítele jste měla spíše položit otázku veřejně na fóru, jako ženě Vám jistě odpoví řada lidí, kteří mají bohaté zkušenosti. Co jsem pochopil, tak pokud má jít skutečně o trest (nevím, zda myslíte fyzický, psychologický či kombinovaný), měl by ho příjemce opravdu pocítit, aby to nebylo jenom příjemné erotické zpestření. Jako začátečník nemám s tresty zkušenost dosud vůbec žádnou. Nicméně, prý čím je muž déle zamčený, tím víc touží po pevné ruce, převýchově (paráda, že?) a fyzických trestech. Udělení trestu může být pro Vás jako ženu výhodnější, když mužského necháte hned na začátku splnit nějaký pro Vás zajímavý a potřebný úkol, třeba spravit a zařídit něco, co už dlouho odkládá, do čeho se mu nechce apod. Doporučil bych toto nějak zakomponovat i do smlouvy, aby pak přítel  necouval a neodmlouval. Chce dominu, tak se vším všudy, že ano. Nakonec Vám bude za tento přístup vděčný. Zkrátka, jde o uložení nepříjemného úkolu např. v domácnosti, který je zdlouhavý, namáhavý, náročný a složitější. Řekl bych partnerovi na rovinu, že pokud touží po fyzickém výprasku, tak když udělá vše co potřebujete, za odměnu mu ten toužený výprask dopřejete. A když už, tak pořádný. Buďte však chytrá a nenechte přítele jenom užívat si toho, co pudově chce. Ať kmitá, spravuje, zařizuje, uklízí... Pak se ukáže, zda je tak oddaný a milující. Dávkování a nároky na chlapa si musíte sama vysledovat. Nevím, jak to máte, zda spolu žijete, takže musíte dle situace a možností. Ještě bych se na Vašem místě nebál, když třeba po Vás slovně vyjede a bude nepříjemný, vzít co je po ruce, třeba vařečku a pořádně mu dát pocítit Vaší dominanci. Bude docela koukat, ale zároveň se také bude pravděpodobně těšit na další takové drsnější napomenutí. Jsou to ale jenom moje nápady, možná pro Vás nejsou to pravé, musíte zkrátka sama hledat a zkoušet. Ale po plácnutí, třeba tou vařečkou na zadek, bych možná doporučil situaci doplnit (změkčit) pohlazením a polibkem se sladkými slovy, že to přece děláte pro něj, pro svého miláčka, pro jeho dobro, aby se polešil, aby lépe fungoval a byl šťastnější. Zkrátka jde o takový přísnější maminkovský přístup, potrestat a uchlácholit (metoda cukru a biče), ale nevyměknout příliš. To by mohlo být kontraproduktivní."

14

Ok, tak prispeju taky svou troskou do mlyna. U nas to funguje tak, ze zena zacala cist http://femdomthinktank.blogspot.com/?m=1
a na zaklade toho zavedla pravidelne tydenni discipliny. Ma seznam toho co mam za ukol. Ja ji musim zapsat co jsem splnil a co ne a ona si k tomu obcas neco dopise. Kdyz mame disciplinarni sezeni, tak musim byt v urcitou dobu nahy. Pak mi rekne, at si pred ni kleknu, vetsinou dostanu analni kolik a pouta a reknu ji jak jsem si vedl co se tyce mych povinnosti, chovani k ni apod. Potom ji musim libat v klece nohy a ona mi rekne jak to vidi ona a v cem se musim zlepsit. Nakonec mi udeli nejake tresty za chyby (vetsinou je to par minut spoutany v klece ve studene sprse, par dni bez vecere, kliky nebo planking dokud nemuzu - skoncit muzu az mi to dovoli). Uplne na konec me vzdy, i kdyz sem plnil povinnosti bezchybne, posle nejmene na 10 min klecet do kouta, ale vetsinou to protahne na dyl az ji prosim, jestli si muzu ulevit, tak me po nejake dobe povoli klecet na ctyrech. Ona si mezitim cte nebo popiji vino. Nakonec, kdyz ma chut (vetsinou) me necha ji uspokojit oralne. Kdyz mi tohle oznamila, ze to budem takto delat pravidelne kazdy tyden, tak jsem nadseny z predstavy, ze budu klecet pravidelne v koute i kdyz jsem neudelal nic spatne, moc nadseny nebyl. Nadseny nejsem ani ted, ale je pravda, ze kazdotydenni pripominka toho, kdo vede domacnost pomaha jak me v plneni ukolu, protoze vim, ze to nemuzu flakat, tak i manzelce v tom, ze me muze srovnat a udela si cas i kdyz jsou v zivote ruzne komplikace, coz mivalo nekdy ten efekt, ze to tak nak vysumelo a pak byly ruzne komplikace ve vztahu apod. Kazdopadne zena si to moc pochvaluje a trva na tomhle rezimu i kdyz sem mel par namitek, protoze vidi, ze to ma efekt na me chovani a duslednost v plneni a kazdotydenni oralek s vinem u toho a klidek na cteni si oblibila.