1

Téma: Veřejnost, ponížení..:)

Ahoj,
máte nějáké ponižující historky ze šatny, bazénu, pláže..:) Já mám v klidu v celku malý penis a ještě se zcvrkne po cvičení a jednou jsem se slíkal a šel do sprchy a vedle u skřínky byli kluci..no koukali na sebe a ušklíbli se..je mi jasný čemu..:D Přesto mě tyhle situace docela rajcují..tak jestli to má tu někdo podobně..btw nějáké nápady,ehm,co dělat, abych se zas do podobné situace dostal..:D

2

Re: Veřejnost, ponížení..:)

Ahoj,
vezmi si čisté pěkné pánské spodní prádlo, jakýkoliv vzhledově heský pás cudnosti, lhostejno, zda klícku či florentského typu, ale musí být kovový, nebo mít alespoň kovový zámek a běž tak v Praze na hrad. Jdou tam davy lidí a všechny je kontrolují, zda nemají něco kovového.
Tedy na Tvůj pás cudnosti přijdou a Ty budeš mít co vysvětlovat. wink
Ale už jsem to několikrát prošla, na Pražském hradě, ale třeba i na ministerstvu či na soudě, a na mou informaci, co že to pípá, když jsem šla s pravdou ven, neřekli ani popel. Dříve byli asi méně informovaní a tak kdysi, při vstupu do jedné pražské policejní budovy, mi hrozili osobní prohlídkou. Řekla jsem, dobře, ale že ji může provést pouze žena.
No, nedočkala jsem se, zanadávali a pustili mne dál. wink

3

Re: Veřejnost, ponížení..:)

už jsem to tu v minulosti někde psal - osobní prohlídka na letišti v Německu. Tenkrát docela hustý, dnes bych si to střihnul znovu. Ale už na to asi nemám koule (ne doslova !!)