1

Téma: kuzicka

Ahoj , chtěl bych se vas tu zeptat jestli někdo nevite co s tim.
mam pas Prisonbird a když si ho nasadim tak mi mezi trubkou a krouzkem zustane velke množství kuze. Když to tam necham tak se mi cca do dvou dnu udela zadera az do krve.  fotky nize
http://pesjenprovas.rajce.idnes.cz/pas/ … 07.001.jpg
http://pesjenprovas.rajce.idnes.cz/pas/ … .07.00.jpg

nevim co s tim, budu vdecny za kazdou radu

2

Re: kuzicka

Ahoj, rád bych ti poradil, protože tento pás nosím už několik let a to téměř nepřetržitě, ale přestože se mi kůže mezi kroužkem a klíckou občas také nahrne, nic mi to nedělá. Většinou jen popotáhnou šourek dolů, aby se to srovnalo a je klid. Pokud tě to dře, asi je jediná rada hodně mazat i v těch místech, kde k tomu dochází, nebo změnit CB.

3

Ahoj, já zmíněný pás také nosím a cca za ten týden (14 dní) s ním nemám problém. Dostávám se do něj přes igelit a penis tam sjede takřka celý a to nepatrno "navíc" mi problém nedělá. Ty tam toho tedy máš docela dost, až mám dojem, jestli ti ten pás není opravdu malej... Zkus se mrknout po větším modelu. Kolik ho máš v klidu?

4

mam 12 v klidu a 38mmm prumer. nosil jsem spiderware alebyl moc dlouhy erekci jsem v nem mel v pohode.
pas prisonbird je 90mm celkova delka a 33mm prumer. Do pasu ho dam a nevadi mi to ze je napechovany ale po case se mi delaji silne otlaky a prodreni az do krve.
Vetsi model jsem bohužel nenasel, mozna by stacil vetsi prumer ale to jsem vůbec nenasel podobného typu, protože prisonbird se libi memu partnerovi. Libi se mu az tak moc ze chce abych doma chodil s vystrcenym pasem z kalhot, pry to je prekrasne videt muj penis zamceny a nejde se toho nabazit.

5

Já nosím tento typ také hlavně proto, že se moc líbí mé Paní. Penis mám určitě menší než ty, ale když jsem ho měl prvně, tak jsem byl také otlačený a trochu odřený. Mazal jsem pak i jednotlivé příčky na kleci, aby klouzaly a kůže se na nich nezadrhávala. Ale tohle rychle přešlo. Dnes mažu jen spodní stranu kroužku a stačí to. Je ale pravda, že když jsem jedno období (cca 14 dnů) nemohl pás z důvodu pobytu v nemocnici nosit, že jsem si pak na něj musel zase zvykat. Proto ho raději nosím permanentně a sundavám jen na pár hodin, když mi to Paní za odměnu dovolí.

6

pesjenprovas:  Očekával jsem, že jsi nadmíru "dole" vybaven. Dle mé logiky ani není zdravé cpát svůj penis s určitým klidovým stavem do celkově ještě menší klícky. Působí to na mne přímo masochisticky, neboť ten penis dle podnětů neustále "pracuje" a snaží se plnit svou přirozenou funkci. A to klícka neklícka. Navíc v něm musí při erekci vypadat jako stlačený špekáček, který se mezerami dere ven. A s kovem prostě nemá šanci a tento "boj" prohrává právě těmito otlaky a prodřeninymi. Také já Prisonbird vlastním, neboť je esteticky krásnej. Ale všechno není pro všechny. Opravdu bych napsal Vojtovi a zeptal se ho na možnosti větších klícek.

7

vsunout svůj penis do klicky jde docela v pohode, jen proste tu kuzicku nevim co s ni, jestli nemá někdo nejaky figl.
jako uz jsem se snazil kouknout po jinem pasu stejného vzhledu ale bohužel jsem nenasel. pouze z krouzku místo prstencu ale ten se memu partnerovi vůbec nelibi. Jak jsem psal partnerovi se libi a chce abych ho nosil vystrceny ven kdykoliv budu s nim. tedy doma vždy i při praci na zahrade atd. Pouze na veřejnosti přes den schovany ale v noci i na verejnosti vystrceny. Proste jisti způsob mého ponizeni.
Dle mého obdareni nadmírou to moc není, při erekci mam jen 17. tedy lehoucce nad prumer. občas bych radeji vymenil za mnohem menci i klidne 4 cm v klidu a 9 v erekci.

8

pripadne ještě jaky pas by jste mi doporucili ?

9

Tak podle mě je řešením obřízka. Není to sice jednoduché, ale mělo by to fungovat.

10

Ano, do klece je obřízka velké plus. Byl jsem v Brně v Uromeda. Vše se dalo domluvit dle mých představ. Udělala to velmi pěkně. Bez přebytečné kůže je vše příjemnější a jednodušší.

11

Myslím že obřízka toto nevyřeší. Sám jsem jí podstoupil právě kvůli zamykání. V mém případě Prisonbird teď absolutně nepoužitelný. Prostě se do něj nevejdu. Před obřízkou jsem ho nosil a měl jsem podobné problémy co zde popisujete. Domnívám se že tento problém nesouvisí s délkou jak klece tak penisu,ale s malým průměrem klícky. Já teď nosím klícku s vnitřním průměrem 37mm a délkou 35mm. V klidu mám tak 6-7cm a při erekci 16-17cm a vejdu se do ní s absolutní pohodlnosti. Bylo by fajn navrhnout Číňanům zvětšit průměry všech klícek tak o 5mm a a věřím tomu, že 90% z nás co má problémy by v mžiku přestali o nějaké houpající klícce na ocasu vůbec vědět.

12

Jak pises fenecek tak průměr klece je problém.  Když projdu jakýkoliv portál s pásy tak 75 a vic procent hned škrtam kvůli průměru do 34mm. Nakonec se mi docela osvědčilo cb6000s.  Jen jsem se spálil tim, že klíčky ne kvalitní material a opracování uvnitř klece je katastrofa.

13

Souhlasím, já už taky musím vybírat něco co je o trochu širší než třeba CB6000 a jsem v pohodě. Jinak mám podobný problém s pytlem a kůží, chtěl jsem novou klec. Ale kvůli tomu nvm jakou

14

Jsem na tom stejně.

15

Tak já bych doporučil vyzkoušet více typů. Je to hodně o tom jak si tělo kůže zvykne. Kůže se nošením CB zesiluje. Na začátku jsem řešil jako každý odřeniny dnes 22 den v kuse a v pohodě. Upadl jsem do trestu. Budu to přej nosit až do podzimu.

16

pesjenprovas: Ahoj, zde se přidám k názoru vyzkoušet jinou klec. Prisonbird mám doma a osobně mi vůbec neseděl. Dostat se do něj dá bez problému (viz. praktické rady co zde zazněly - igelit, silonka atp.) nicméně celkově klec patří mezi ty menší a navíc má dost ostré hrany, při delším nošení se mi taktéž zařezával.