Téma: Jak řešíte pálení

Ptám se zejména těch, co jsou v CB delší dobu. Jak řešíte pálení, způsobené ulpíváním potu (soli) behem pocení na kroužku? Když jste "uzavření" pod šourkem pod kroužkem se potíte a sůl zůstává na kroužku. Jak to řešíte, když nemáte klíče?

2

Re: Jak řešíte pálení

Tenhle problém vůbec nemám. Opravdu tě tam pálí pot? Netahá tě třeba spíš kroužek za chlupy nebo neskřípe ti kůži?

3

Kroužkem lze zakroutit, chlupy to netahá, po sundání a drobným "oschnutí" je na kroužku zbytek soli ...

4

To je divný. Vidíš, ani nikdo další tu není s takovým problémem.

Bude to znít asi blbě, ale mohla by pomoct častější hygiena. Prostě si ty intimní místa několikrát denně opláchnout. Ale prosímtě neber to ode mně jako že ti říkám, že jsi čuně. Třeba máš agresivnější pot než je běžný, tak ho máš slanější a pak tě to pálí.

5

Nepomohlo by úplné oholení?

6

Je to divný, no ... pravda je, že chodím už dlouho do sauny a tělo je nacvičený se na povel potit. Problém je i v létě v autě ... a na dálkových pochodech se nám vyholení doporučuje ... po horkým dni je během pochodu uschlá sůl srovnatelná se šmirglem ... a to pálení je podobný ...

7

No ... po týdnu ... přes den OK ... v noci pálení při zvětšení ... velikost kroužku? V noci těsnější, přes den, při chůzi, při zpocení, lze sundat ... mám 4,5 cm ... uvažuju zkusit 4 cm, aby nešel přes den sundat, ale co ta noc?
Vazelína? zkusím ...

8

A co máš za pás? Není to třeba nějaká reakce nekvalitního čínského materiálu, nebo alergie na kov či plast nebo tak něco?

9

Mám nerezovej ...