Téma: Jsem BEZRADNÁ, poradí někdo?
Ahojky všem,než se začnu ptát, možná by nebylo na škodu seznámit vás s mým příběhem. Chci předem napsat, že nejsem bohužel nějaká dobrá spisovatelka a vypravěčka, tak snad mne mezi písmenky a odbíhání od tématu pochopíte.
Budu se snažit vše zkrátit, ať vás tady nenudím. Mám za sebou jedno nepodařené manželství, manžel byl alkoholik a než jsem se rozhoupala po x letech k rozvodu tak jsem zažila psychické a bohužel i párkrát fyzické týrání. Tahle doba je naštěstí už za mnou a mohu říct, že ted jsem v současné době s druhým manželem velice štastná ,ale zároveň bezradná. První naše roky byly o velké lásce a zamilovanosti (jak jinak, ochutnala jsem po dlouhé době něhu, lásku a souznění). Můj manžel je úžasný chlap, umí se postarat o rodinu, je velice pozorný (jedna z vlastností, která mne na něm přitahuje). Zhruba 4 roky jsem si užívali klasického sexu, musím otevřeně přiznat , že sex a vše kolem toho velmi miluji nebo jsem vlastně milovala, ráda zkouším nové věci a vždy jsem se snažila o to, aby i manžel byl spokojený. Ale potom přišlo něco, co mne velice překvapilo a byla to pro mne rána. Manžel mi řekl, že je subík a kanda (první slovo jsem tehdy chápala , ale druhé mi musel vysvětlit) Byla jsem tehdy hodně překvapena a nechápala,co po mne chce. První manžel byl velice žárlivý a vše se točio kolem tématu, jaká jsem děvka, pořád mi něco zakazoval. Můj současný manžel byl ale opak a pro mne vlastně další extrém. Řekl mi, že si přeje, abych si někoho našla, že se rád o mne podělí, že se bude na to dívat, že u toho bude onanovat,že mu mám posílat fotky z akcí. Byla jsem z toho uplně vedle. Moje zamilovanost byla stále velká a on po mne chtěl TYHLE věci.Myslela jsem si, že mne jen zkouší, ale časem jsem přišla na to, že ho toto téma uspokojuje. Nějaký čas trvalo, než jsem se s tím smířila a v mé lehké opilosti proběhla menší akcička na večírku, kde jsem dovolila mužům víc než bych sama chtěla. Vím ,že jsem to tehdy dělala jen pro něho. Zároveň jsem ,ale TOMU začala přicházet na chuť i já. Během dalšího roku jsme se posunuli o hodně dál....chtěl abych byla dominantní, nakoupili jsem spoustu kožených věcí, připínák, zjistila jsem ,že má rád na sobě dámské věci, tak jsem mu pořídila podprsenku, paruku, lodičky.Paruku si musel vyzkoušet před prodavačkami sám v obchodě.Pak jeden večer se mnou vyrazil v dámském. Měla jsem pocit, že i když vubec nejsem dominantní žena (ba naopak) tyhle věci se mi líbí. Dokonce ,když jsme používali připínák, byla jsem vzrušená.Od té doby jsme zažili spoustu pro mne nových věcí, já bohužel nebyla nijak nápaditá, vše bylo hlavně v režii manžela.Neměla jsem s tím žádné zkušenosti. Chtěl ať mám milence -tak jsem ho měla, bylo mi s ním fajn, ale pak jsem slyšela nářky manžela ,že málo fotím milencovo péro, že chce být u toho (což si dotyčný nepřál), vymýšlela jsem pak sama různé věci, aby vypil sperma, které jsem mu přinesla, musel doma uklízet, ale stále toho bylo pro něj málo...Chtěl milování s párem (taky jsem do toho šla i když mne bolelo srdíčko, když jsem ho viděla jak to dělá s jinou), chtel at si najdu nějakého sadistu pardon nevím jak to napsat,který mne uvězní v mučírně a on se na to bude dívat (k tomuhle došlo, ale nebylo to pro mne ono). Pořád jsem od něj slýchala, ty nic nevymyslíš, chci plnit úkoly, co z toho mám když si užíváš jen ty. Řekl mi, že existuje klícka na uzamčení penisu, pořídila jse mu ji před rokem na vánoce, začala ho zamykat, pak jednou tydně odemkla,mezitím musel uklízet, masírovat mi nohy pak jsem ho nechala vystříkat, popřipadě jsme měli sex s připínákem.Když byl ale zamčený třeba 5 dní, tak už kňoural, že ho to nebaví bez nějaké akce. Hrál mi na city, hudroval ,tak jsem ho vždy odemkla,a pak poslouchala, že nejsem dominantní, že mi nebude říkat co mám dělat, že to musím sama. Zadala jsem mu papír s ukoly a bodováním a vydrželo to 1 den, pak už byl unavený z práce, nejsem prý normální, že to po něm chci v průběhu týdne atd. Po nějaké době se to všechno zvrtlo a mne se začal hnusit sex samotný.Byla jsem jeho uchylek (pokud to tak můžu nazvat)přesycena. Já vím případ pro Chocholouška. Je mi jasné, že si za to můžu sama, ale určitě má velký podíl na tom co se stalo i můj manžel. Chtěl víc a víc a já to prostě nezvládla. V době, kdy se mi to začalo samotné líbit, užívat si domácí pohodu, uklizený byt a jeho péči , tak jen hudroval. Pokud jste dočetli až sem ,tak díky. A ted teda závěr,miluji svého manžela a jsem přesvědčena , že to cítí stejně. Chceme začít znovu, ráda bych to nějak uchopila , ale nevím co s tím. Chybí mi ta jeho pokora.Máte pro mne nějakou radu? Bohužel, vždy když si na mne otvíral pusu, tak jsem cítila, že je to proto, aby dostal TREST a byl zavřený v klícce nebo aby dostal naplácáno přes zadek. Jak to může být trest, když si to užívá? Kde teda začít ? Díky všem , kteří poradí a neodsoudí. Jinak profil zde mi založil manžel na mé přání, ani nevím ,jaký má tady nick, ale určitě si to vše přečte a možná sám pochopí, že udělal chyby a polepší se . Hezký večer, číst to po sobě nebudu, ptz bych to smazala