26

Re: Jsem BEZRADNÁ, poradí někdo?

to John: Ahoj, opět mě tvůj příspěvek jen utvrdil v tom, že si myslím, že píšeš o něčem, o čem vlastně nic nevíš a ani nevěřím, že máš s D/s vztahy nějaké reálné zkušenosti. Tvoje otázka "A ty myslíš, že je v pořádku, když domina svého suba odemkne, jen protože kňourá, že chce odemknout a hraje jí na city? A poté, co si užije, jí vynadá, že není dominantní a že ho to takhle nebaví?" mi tak trochu připadá, jako diskuze o tom, jestli je ten vztah přesně podle regulí, které nastavují různí " velmi informovaní a sečtělí" D/s "odborníci" na všemožných internetových fórech – kteří nejlépe ví, co smí a nesmí dělat Domina a co smí a nesmí dělat otrok. Na takto stupidně položenou otázku se dá totiž odpovědět jen - NE. Ale každý, kdo v nějaké formě D/s vztahu žije, dobře ví, že tak jednoduché to není. Oba (Dom i sub) to totiž dělají proto, že jim to přináší nějaké příjemné pocity a uspokojení. Světe div se, i ti submisivní to dělají proto, že jim to přináší nějaké potěšení a uspokojení. A opět, světe div se, pokud jim není dobře (jsou nemocní, mají stresy z práce nebo jiné trable), nepotřebují, aby je někdo další ještě více trápil. Bolest, ponížení a službu pro své vyvolené podstupují z lásky a oddanosti - dobrovolně ... ne ze strachu, jak si asi někdo mylně myslí ...;-) Takže koho a za co chceš trestat .... ?

27

Pročítám si zde tento vztah a musím souhlasit se sub-xpetrem, jelikož D/S vztah není rozhodně o tom, aby se domina nebo dominantní Paní chovala ke svému muži jako ke kusu hadru to rozhodně NE!!!
Najít si milence a nic mu neříct? No nevím, tohle není rozhodně správně. Když to toho suba naplňuje, že se mu líbí, když si jeho Paní užívá s jiným a on je v tu chvíli doma sám se svými představami, co asi zrovna jeho Paní prožívá, chápu, tak to může být a děje se to tak. Ale rozhodně, když se Paní vrátí ke svému milému domů, tak mu o tom přece MUSÍ povídat, právě proto, aby byl vzrušený a tohle je naprosto o otevřenosti. A když mu nasadí klec, najde si chlapa a nic doma neříká, suba tohle absolutně nevzrušuje, nic mi tohle odvětví neříká, tak tohle se rozhodně nedělá a nepraktikuje vůbec. Je to jen pak ženská, ať to řeknu slušně, která si chce užívat s jinýma, ale rozhodně to nijak nesouvisí s potřebou jejího suba. Právě že ten sub hodně řídí tento vztah a to tím, jak a na co je zaměřený a podle toho se má i Domina pak chovat. Samozřejmě to musí naplňovat i tu Paní, brát ohledy i na ní, co jí vzrušuje a co ona chce, takže je to o mluvení, mluvení, kompromisech, ale hlavně vážení si sama sebe a především svého suba. 

Právě proto, že sub má srdce, jsou lidmi jako my a hlavně duši, kterou dávají nám do opatrování a vkládají nám sebe do rukou, tak rozhodně Dom musí brát ohledy na to, že mu protějšek dal tuto důvěru a svěřil mu jí. 
Takže určitě, když je něco mému sub, tak toho rozhodně nevyužiji a nevyužívám, nedám mu ještě o to víc já na bedra. Já Domina, která ho miluje? Prostě ho zřezu jako psa, protože jsem sadistka? A proč? Jen proto, že jsem jako Dom? Né, v tu chvíli bych se zachovala jako zlá mrcha bez srdce a tohle nemá opravdu nic společného s dominancí a vztahem D/S.
Známka Dominantní ženy je přísnost, zdravé sebevědomí a né krutost a arogance.

28

Na příspěvek od sub-xpetr jsem nechtěl už raději reagovat, přišlo mi to jako dětinské napadání, kdy si puberťáci chtějí venku na pískovišti poměřovat velikost. A hlavně to bylo od tématu, kdy tu nešťastná Bezradná požádala o pomoc a té pomoci se jí dostalo myslím dost málo (možná jí řada z vás radila soukromou zprávou, to nevím). Nemám chuť někomu tady dokazovat, jak a s kým žiju a nebo jestli jsem nebo nejsem puberťák, žijící u rodičů a honící si péro u vašeho fóra. Samozřejmě, že bychom mohli s paní zveřejnit náš příběh zde na fóru v novém vlákně. Můžeme si třeba navzájem poměřit vybavení ložnice. Ne fotkami (to bych byl nařčen, že jsem je někde stáhnul z internetu), ale třeba fakturami za různé proprietky od Samuraje atd. Aktuálně ale necítím tu potřebu. Stejně tak jsme zavrhli v nějaké blízké době osobní setkání na vašich srazících. Když jste se zapojila do diskuse i vy, paní Xeno, ještě se vyjádřím. Vím, že žijete v harmonickém páru se svým subem a stejně tak vaše kolegyně se sub-xpetr, myslím. Moc vám to všem přeji, že to klape a vyhovuje to (zřejmě) oběma stranám. Jenže všechny D/s vztahy nejsou podle takového vzorce jako ty vaše. Můj bývalý vztah byl jiný, slečna byla naprostá vanilka, neklapalo to. Chyba byla v tom, že já jako submisivní typ toužil po tom, aby mě ovládala, ale ona jen poslušně plnila to, co jsem ji naznačil, že by bylo dobré udělat. Oblékla se do kůže, když jsem si řekl, odepřela mi při sexu můj orgasmus, když jsem jí naznačil, že si ho asi nezasloužím. Dopřála mi orgasmus, když jsem si o něj řekl, že bych ho rád. Bylo to nanic, nenaplňovalo mě to, komunikace nic zásadního nevyřešila, pořád to neklapalo, za pár měsíců rozchod. Můj současný vztah je jiný, ale také to není jako ten váš. Jsem v něm naprosto šťastný a svoji paní miluju. Už jsme spolu sedm let. Celou tu dobu své paní vykám. (Ona mě teda dost často vyká také, spíš ze srandy, ale to je na delší vyprávění). Nepamatuji si měsíc, kdy bych měl více než dva povolené orgasmy. Poslední tři roky jsem nespal v naší manželské postali, spí v ní jen ona. Nikdy nedělala nic, co by jí bylo proti srsti, jen proto, aby mi udělala dobře. Prostě to odmítla dělat a já měl na výběr to respektovat a přijmout a nebo rozchod. Pak se náš vztah posunul a u podobných věcí jsem měl na výběr to respektovat a přijmout a nebo to po pár trestech respektovat a přijmout. Promiňte mi to, ale nesouhlasím s tím, že sub má řídit vztah, že záleží na tom, na co je zaměřený a že domina se má podle toho chovat. Mojí paní je s prominutím u zadku, jaké mám zrovna potřeby a co mě vzrušuje. Samozřejmě to ví a využívá toho, když mě chce dráždit. Ale praktiky, které nemá ráda prostě nedělá. A je toho dost, co by mě vzrušovalo a neděláme to. V ostatních věcech s vámi tak nějak souhlasím. Moje paní ale také není krutá a arogantní sadistka, je také jen přísná. Když jsem ale myslel na své potřeby a ne na to, jak plnit ty její, potrestala mě. Párkrát přišel opravdu velký trest, (asi to se mnou jinak nešlo) a dosáhla svého. Psychologické vítězství, které ale o dost posílilo moji oddanost.

Bohužel u původního popisu paní Bezradné vidím podobné chyby, se kterými jsem se setkal v životě i já.
"Chtěl ať mám milence -tak jsem ho měla". "Chtěl milování s párem (taky jsem do toho šla i když mne bolelo srdíčko, když jsem ho viděla jak to dělá s jinou)". Mě přijde, že paní Verča není moc šťastná, narozdíl od zdejších FLR párů, kteří se znají ze srazů a diskutují zde často. Když jí radíte po svém, já to prostě zkusil mojí osvědčenou cestou. Postavit si hlavu, pana UzPoslušného pořádně přitáhnout za vodítko, dupnout si a říci NE. Možná je jen kanda a ne submisiv a rozejdou se. Spíš si ale myslím, že by přestal zlobit a prohloubila by se jeho láska k paní Verče. A to i když by neplnila všechny jeho potřeby a sny, jen některé.

Pak jsou tam také v tom prvním příspěvku otázky, zda má pás cudnosti nechat jen přes noc a ráno ho sundat atd. Nikdo z vás se k tomu veřejně nevyjádřil. No mě to přijde na jednu noc docela úsměvné a úplně k ničemu, ale raději už budu mlčet (svůj názor jsem jí sdělil).

29

John: Nemusíte jezdit na žádné srazy, když nechcete, nechápu, proč ses tak rozohnil, když jsem mezi vás já vstoupila. Srazy jsou právě že proto, abychom se poznali a ujistili se, že nicky existují a že to, co sem lidí píší nejsou fejky, víš? Co tě to jako chytá? Dotkla jsem se nejspíš tvého ega nebo co že tak kolem sebe kopeš? Máš 8 komentů, takže ti nemusím ani věřit, že jsi opravdový. Takových už tady bylo. Nikdo po tobě nechce žádné dokazování nebo co to blábolíš.
Nevím, jak jsi přišel na to, že já znám se sub-xPetra ze srazu a tak že proto s ním sdílím názor? Neznám ani jeho Paní, nikdy jsme se neviděli, jen čtu jeho příspěvky stejně jako i ty tvoje a celé forum už pár let.
Tvá osvědčená cesta by nefungovala rozhodně na mě a také bych se s tebou rozešla. Vždyť je to stejné co prožívá bezradná a také jsi dostal kopanec a rozchod. Ty jsi chtěl a ona měla dělat vše pro tebe. 
Nebudu se dohadovat, kde jak to funguje, každému vyhovuje něco jiného a nemáme vztah dle nějakých tabulek nebo jak si myslíš, prostě jsou to naše pravidla a vyhovuje nám to a to je nejdůležitější. 
Myslím si, že paní bezradná není šťastná a rozhodně jí tato situace doma nevyhovuje, protože nic na tom, co dělá jí asi moc nevzrušuje, neláká, takže tím pádem je každá rada drahá. Sub na ní tlačí a je to jen a jen o něm, co on chce a diktuje si to a to je špatný přístup. Obdivuji jí, že to vlastně chce dělat pro něj, když ona sama se necítí dobře v této dominantní roli. Já bych nikdy nic takového nedělala, kdyby mi to nic neříkalo. Raději konec vztahu, když by to stále muž vyžadoval. Ale hlavně být spokojená a šťastná. 
Vyjádřila jsem se špatně, že to vede sub. Myslela jsem to tak, že záleží jaké má úchylky a přání, ale rozhodně to musí být příjemné a musí to chtít sama paní dělat, nic jí nesmí být proti srsti a když to nechce, tak má prostě sub smůlu, takže v tomhle s tebou souhlasím Johne, tak jak je to u vás. Je to dobře, že vám to tak klape.
Nebudu to dál už rozebírat a Verče napíšu raději sz.

30

Chtěl bych poděkovat Paní Xeně, ale i Johnovi za jejich příspěvky. Jsou to názory do diskuze a o tom by to asi mělo být. Čí názor je mi bližší a věrohodnější asi nemá cenu rozebírat. A to se opravdu neznáme :-). Porovnáním fotek našich domácích mučíren nebo účtů za pomůcky můžeme posoudit tak maximálně naše finanční situace nebo zájem o SM a různé fetiše, rozhodně ne D/s, o kterém se tu bavíme, když jsem u té dětinskosti.
Já na toto diskuzní fórum chodím jen proto (přestože mám díky poměrně dlouhému vztahu se svou Paní spoustu vlastních zkušeností), abych našel nějakou inspiraci od lidí, kteří jsou stejně nebo podobně zaměřeni a mají zajímavé nápady a podněty. Hledám zde věci, které budou pro náš vlastní vztah přínosné a musím říci, že pár jsem jich zde našel.
Důvod proč jsem se dal s Johnem "do sporu" je ten, že mi ty jeho rady připomínaly názory, které jsem kdysi považoval za správné, protože jsem žádné vlastní reálné zkušenosti neměl. Ty ve stylu, když to nejde malou rákoskou, zkus to větší rákoskou, názor a pocity otroka jsou irelevantní ;-). Pro lidi bez zkušeností a tím nemyslím z lekcí, ale ze vztahů 24/7, to může být skutečně hodně naškodu. Mám s tím velice špatné zkušenosti, které nám vztah s mou láskou (a hlavně Femdom) několikrát málem zbořily a proto jsem se proti tomu ozval. Zdravím všechny.

31

Ja dekuji vsem, kteri zde prispivaji, bylo by fajn kdyby to zde vice zilo nicmene jsem vdecny za kazdy nazor ci napad. Zde pridavam foto z moji feminizace, kdy mi manzelka poridila novy komplet.

32

https://s7.postimg.cc/61c29f3gb/20180512_191248.jpg
https://s7.postimg.cc/ti3x814ez/20180512_191026.jpg
https://s7.postimg.cc/6fhzmrsd7/20180512_200652.jpg

33

Dame sem prurez dnesnim vecerem, zacalo to novym kostymkem alaa sluzticka wink Pote se sla ma pani koupat a ja mel ukoly v kuchyni... Nasledne jsem jako pochvalu za babovku dostal od me pani do zadecku analni kolik tot prozatim vse

34

https://s7.postimg.cc/7j23ynsez/20180512_203454.jpg
https://s7.postimg.cc/qxc4pue2j/20180512_215753.jpg
https://s7.postimg.cc/csax1m22z/20180512_215809.jpg

35

Hezký večer, děkuji za vaše příspěvky wink Už je to pomalu týden, co se mi daří manžela zkrotit. Jsem nekopromisní a hlavně se mi vrací chuť znovu si naše hrátky užívat. Někde tady bylo napsáno, jestli jsem nebo nejsem šťastná ve vztahu. Píšu znovu, že svého manžela nadevše miluji a kdyby na mne tehdy tolik netlačil a nechal všemu volný průběh ,byl by i on šťastný stejně jako já. Takže já šťastná jsem. Děkuji za všechny zprávy ,které mi přišly. snažím se mezi řádky najít si to své.... Dnes jsem si už podruhé,, hrála,,se svým manželem , v kleci byl 4 dny , zdá se být krotčí a poslušnější.  Každý den si plní své pravidelné úkoly, večer ho známkuji, po týdnu děláme ,, vyúčtovaní,, ve formě odměn či trestů. zatím to funguje, ale hodně je to o domluvě a komunikaci. Řekla jsem mu ,že ma 1 měsíc na to, aby se vyjadřoval, ke tomu co děláme. Pak budou pravidla, tresty, odměny dané a už s nima nehne. Dnes jsem si vymyslela čubčí výcvik a hodně se u toho pobavila. Já ve vaně a manžel pekl bábovku.Pak trošku vínka a já si vyzkoušela ,jak se trénuje psí fena. No , snad se mi povede vzít to pevně do svých rukou a necouvnout. Jo a zámek konečně drží, nevypadává. PS: díky Xeno za zprávu;)

36

Moment, ať jsem upřímná a jen nechválím. Dnes mezi řeči, kdy byl manžel v kostýmku služtičky jsem si chtěla chvíli povídat a on mi řekl, že mu vadí, že jsem přestala pro něj dělat věci, které má rád..... Byl zvyklý ,že pokaždé když jsem šla z práce,tak jsem mu koupila v cukrárně zákusky, ptz miluje sladké. Ptal se mne jestli mám zákusky a já na to, at si upeče sám bábovku. No a vyčetl mi, že tím ,že jsem zase NAD NÍm  , tak jsem hodila uplně vše na něho. Nákupy, uklid a ted i pečení . Tak nevím...stojím si za svým

37

To vypadá jako pokrok, jen tak dál, paní Verčo :-) Poslední věta moc potěšila. Hodil by se nějaký trestík za špatnou náladu do toho sazebníku ;-) Ale možná to byla pochvala, že jste tak sexy a nekompromisní a ne vyčítání, že nechcete nakupovat, uklízet a péct.

PS: omlouvám se všem, pokud jsem se jich dotknul, jsem neotesanec ;-)

38

To Bezradná,
Pokud Vám něco vyčetl, tak bych doporučil okamžitě pár facek a zápis trestných bodů do notýsku, jinak hrozí ztráta respektu a i subka bude z nedokonalého výcviku otrávená a poleví. Je to jen mé doporučení

39

Stalo se, ale o den později, nasbíral si toho vice, šla jsem s kámoškama na hokej do hospůdky a pak jsem mu zavolala ať mne vyzvedne, ale přibere pouta a bičík. Sjeli jsme do blízkého lesíka, tam jsem ho připoutala ke stromu, stáhla kalhotky a naložila 50 ran. Ač škemral a pak i mudroval aú toho nechám, že to nevydrží a že to bolí.a nepřestala jsem, dokud jich nedostal kolik měl. Teď je zase poslušný jako beránek.

40

Výborně! A nepolevovat wink

41

To bezradna
Správný přístup. Sama časem zjistíte, že je třeba být zcela nekompromisní a někdy i krutá. Lidé s touto orientací to jen ocení !

42

Přečetl jsem si všechny příspěvky a moc chválím Bezradnou za její pokroky. Mám jen pár zásad, které přispějí k oboustranné pohodě.
1. Sub musí mít největší radost z radosti a uspokojení své paní.
2. Dráždění Suba, jako kolík, strapon, svorky a podobě je pobavení pro oba, ale né trest.
3. Trest musí zatraceně bolet. Když dostane na zadek a druhý den si na něj sedne, tak to byla jen hra. Dryhý den na zadku musí být vidět šrámy, aby si pamatoval, jak moc ho milujete a jak se staráte, aby na vás myslel. Musí poděkovat a uvědomovat, si, že je to pro jeho dobro.
4. Pro Suba musí být prvořadé, aby uspokojil vysoké nároky své paní.

43

Vůbec nechápu, jak si někdo vůbec může dovolit komentovat, resp. kritizovat co je správně, nebo nesprávně v intimním vztahu dvou lidí. To se týká celé této stránky...

44

Poe : Súhlas.

45

Upřímě řečeno - pokud sem někdo napíše přísěvek a chce poradit, tak musí očekávat, že se lidi zapojí. A to, že to má a nebo vnímá každý trochu jinak, je jasné.. Nápadů a námětů bylo napsáno spousta, takže teď záleží jen na Paní, co si vybere wink

46

Proč by nemohl Vit komentovat počínání ostatních, pokud se zde s něčím svěří? Jestliže bychom se drželi takovéto zásady, tak z diskuze zmizí třetina příspěvků

47

Já si taky myslím, jsou to náměty, nikomu se nic nediktuje. Někomu to tak připadat nemusí, ale tím bych tyhlety rozpory rád ukončil. Děkuji.