Téma: Vzrušujúce stretnutia Jenny a Mark
Budúci týždeň sa mám stretnúť s mojim otročíkom Markom a budeme spolu, nerušení po celý deň.
Keďže jarná príroda je v plnom rozkvete, rozhodla som sa vyskúšať niečo, čo ma začalo celkom fascinovať. A tým je žihľava. Čítala som, že ak sa žihľava aplikuje na otrocké vajcia, má to také účinky ako masážna hlavica a otrok pri tom môže vytiecť.
Chcem to na Markovi vyskúšať. Už som mu to oznámila v tom zmysle, že najbližšie stretnutie bude žihľavkové. Navrhla som mu 5 minút že budú vajíčka trápené žihľavkou. Poprosil ma, či sa to nedá predĺžiť a či by som mu pri tom nemohla pomáhať aj masážnou hlavicou. Súhlasila som. Navrhla som mu 10 minút trápenia žihľavkou a masážnou hlavicou. Samozrejme to všetko v uzamknutí a až potom, keď sa o mňa dokonale postará. To znamená, že sa povenuje mojim nádherným nôžkam a dokonale mi jazýčkom vyčistí jaskynku a pri tom ma niekoľko krát uspokojí. A až potom sa budem venovať jeho vajciam. Má prisľúbené, ak v uzamknutí vytečie, že v ten deň ho čaká aj plnohodnotný orgazmus. Orgazmus ako môže mať normálny muž, teda vo mne, bez kondómu. Veľmi som ho tým prekvapila a viem, že chce aby vytiekol pri trápení so žihľavkou a mohol mať konečne orgazmus. Znehybním ho, zviažem ruky, nohy zviažem čo najďalej od seba, na hlavu mu dám niekoľko vrstiev mnou nosených siloniek a do úst mu dám nohavičky, ktoré budem mať deň pred tým celý deň na sebe, natiahnem si latexové rukavice a začnem s trápením, čas budem merať. Určite nevie čo ho čaká, no aj ja chcem, aby sa podarilo, aby vytiekol. Trápenie mu vlastne pomôže uvoľniť napätie vo vajciach, keďže pokazený orgazmus mal naposledy pred dvoma týždňami. Ak sa vytiecť nepodarí, nevadí, možnože ma to ešte viac vzruší, že to nestihol, prišiel tým o svoj orgazmus a v ten deň odíde s plnými vajciami uzamknutý domov. V ten deň by mu už nebol dopriaty pokazený orgazmus. Po 10 minútach, nech už bude výsledok akýkoľvek mu doprajem tekutiny. Vycikám sa mu do úst. Viem že to zbožňuje a mňa to veľmi vzrušuje. Nastane odomknutie, odviažem ho. Prikážem mu obliecť si niektoré z mojich nosených siloniek. Dá si ich len po kolená, ostane stáť. Do rozkroku siloniek položím zväzok žihľavy a silonky mu natiahnem až na samotný vrch. Nastane ďalšia vlna utrpenia. Prikážem sa mu oprieť sa tvárou k stene a rozkročiť nohy od seba. Rukami, stále odetými v latexových rukaviciach mu rozkrok siloniek pritlačím k jeho rozkroku, nech žihľava účinkuje čo najviac a nastupuje 10 kopancov v lodičkách do jeho vajec. Kopanie ma nesmierne vzrušuje. Predstava bolesti spojená s pálením žihľavy, nie je čo dodať. Po udelení kopancov si silonky vyzlečie a budem chcieť aby ma uspokojil svojim jazýčkom. Vyobjímam ho a pochválim, že som rada, že pre svoju Pani vydrží všetko. Tým však trápenie pre neho neskončí. Budem chcieť cítiť jeho pomôcku v sebe. Ale nie hocikajú. Znova ho priviažem. Budem chcieť, aby jeho pomôcka bola čo najmohutnejšia. Podviažem mu vajcia, oddelím ich od seba. Žihľavkou sa tentoraz budem venovať jeho pomôcke. Stiahnem mu predkožku úplne dole a na žaluď budem prikladať žíhľavkové zábaly, až kým nebude úplne červená, napuchnutá. Celú pomôcku obalím čo najväčšími listami, niekoľko vrstiev. Aby listy udržali, na pomôcku natiahnem silonkovú ponožku, samozrejme nosenú a na ňu natiahnem kondóm. Silne podviazaný a ubolený bude čakať čo sa bude diať. Na tak tvrdú pomôcku nasadnem a verím, že v priebehu pár sekúnd mnou prebehnú prvé vlny orgazmov. On bude prežívať len pocit bezmocnosti, bolesti, frustrácie. A presne o to mi ide. Priebeh stretnutia čo bude ďalej uvidím. Určite však chcem vyskúšať toto, čo som napísala a po stretnutí sa s Vami podelím, ako to dopadlo.