Teď mě napadlo, že bych vám mohla popsat do hraní po těch 10 dnech.
1. dráždění: Začala jsem tím, že jsem mu dala želízka na ruce za zády a dali jsme si koupel a věřte, že dole jsem ho myla velice důkladně :-). Pak jsem ho zchladila studenou sprchou a nasadila mu pás a sundala želízka, aby mě krásně umyl záda a všude jinde na těle. Po koupeli mě usušil a potom i sebe a musel jít okamžitě na křeslo, kde jsem si ho přivázala a věřte, že to byla jeho nejdelší hodinka...
2. dráždění: To probíhalo tak, že jsem si miláčka krásně uvázala k posteli, kterou jsme spolu nedávnou kupovali, takovou, aby se na ní dal pěkně uvázat člověk do X. Jak tam tak krásně ležel a téměř se nemohl ani malinko hnout a já stála nad ním v červenočerném korzetu, který velice zvýrazňoval mé poprsí, k tomu jsem měla kalhotky francouzkého střihu, které patří ke korzetu. Dále jsem na sobě měla samodržící punčochy a měla jsem černé kozačky ke kolenům. Chvíli jsem ho nechala ať si mě prohlíží a pak sem stáhla kalhotky, sedla si mu na pusu a dále asi víte co bylo...Pak šel dolu pás, okamžitě byl v pozoru a tak šla dolu předkožka a já si pohrávala na sucho pěkně na žaludu a seděla mu na hrudi a připadala si jako na býkovi jak se celou dobu u toho vrtěl. No nevím jak dlouho mě to tak bavilo, ale jen vím, že od začátku do úplného konce to trvalo dvě hodiny. Na konci sem šla do mražáku pro led a pěkně si počkala na opadnutí erekce a dala mu ho do jeho intimního šperku.
Jak se tak dívám tady na ty příspěvky, tak na můj svátek si asi budu užívat jen já. On to už asi nestihne
Ale mohla bych mu přichystat nějaké pěkné Vánoční překvápko