1

Téma: Oděrky od klece

Zdavim, mam celkem velky problem s odreninami na kuzicce zespoda na penisu, jak prechazi kuzicka v sourek. Vzdy vydrzim v klicce max 2 dny. Mam pocit, ze jsem snad vyzkousel vsechno (vsak se take snazime s manzelkou panickovat s obcasnymi prestavkami uz nekolik let). Vzdy to ale zastavi stejne poraneni. Ma nekdo podobne zkusenosti, ktere dokazal vyresit?

2

Re: Oděrky od klece

Jinak jeste mam dle hodnoceni zen penis sice kratsi, ale macatejsi, coz bylo asi i duvodem, ze me 2 plastove klicky pri ranni erekci praskly. Nyni pouzivam ocelovou, ale ten krouzek, kudy vstupuje penis do klicky je stejne siroky jako u plastovych.

3

Měl jsem stejný problém u všech plastových klícek. Pomohlo vždy důkladné osmirkování celé klícky i kroužku jemným smirkem (zrnitost 400 a následně 600). Stačí drobný otřep na klícce nebo kroužku a odřenina je na světě.

4

No, to jsem jiz take zkousel, ale plast je houzevnaty, takze po osmirkovani tam jemny otrep zbyl na cele plose. Za chvilenku byla kuzicka opet do krve rozedrena. Jeste jsem si koupil skalpel a vsechen ten otep seskrabal. To sice trochu pomohlo, ale reseni to take nebylo.