1

Téma: Můj výběr klícky

Na Aliexpresu jsem objednal celkem 4 klícky, a vyhovuje mi jen jedna. Je celkem problém vybrat tu nejvhodnější. Jak bylo napsáno, bud tlačí nebo je naopak moc volná. Až u posledního modelu jsem zakoupil kovový pás cudnosti s urinální trubicí, a kroužkem, který nelze sundat. Bude sranda přijít o klíček, protože vypadá docela nedobytně. :-D
https://www.aliexpress.com/item/Stainle … 4c4d0wqRIT

2

Re: Můj výběr klícky

Mimochodem jsem také uvažoval o kovovém Captoru, ale zavrhl jsem ho kvůli hygieně. U klícky počítám, že když budu dlouhodobě zamčený, potřebuji vykonat každodenní hygienu.

3

Re: Můj výběr klícky

Ahoj, potvrzuji slova Pauluse. Klícka padne skvěle a pod oblečením není vidět. Jediné, co by bylo ještě k vylepšení je, že v případě nošení bez trubičky, je vývod močové trubice přesně proti střední tyčce, což hodně komplikuje močení. (recenze na tubičku nejsou zrovna příznivé, nevím jestli bych se třeba v případě noční erekce neporanil apod.)
Kdyby byla identická klícka zakončená oválným otvorem pro močení, byla by naprosto dokonalá. V případě, že byste někde na takovou variantu narazili a necháte zde odkaz, budete mít zásluhy. :-))