1

Téma: Sklouzávání klícky

Zdravím, zdejší fórum už pročítám nějaký ten pátek, no ale když člověk komunikuje přímo, je to lepší. S přítelkyní objevujeme věci okolo zamykání asi od zimy, takže jsme v tom oba nováčci. Začal mě zamykat příležitostně, zkoušeli jsme den, tři dny, pak po týdnech. No teď mi nastolila zamčený červen, takže se z klece dostanu až v červenci. Moc se nám to líbí, jsou to moc fajn pocity. smile Začali jsme klasicky u CB6000s, poté jsem pořídil kovové kroužky, nejdřív 50mm, pak 45mm, ale typ pásu mi nevyhovoval, tak jsme se začali poohlížet po něčem jiném. Zkusil jsem Spiderwire2, ale ten je moc těžký a navíc mi skřípal kůži mezi kroužkem a penisem.

No teď nosím už delší dobu prisonbird2 s 45mm kroužkem, ten je super, vyhovuje mi. Jediný problém, který mám je, že mi kroužek sjíždí po varlatech a penisu dolů. Ne moc, ale poznat to jde, např. jdu přes den na wc a musím si ho povytáhnout. Další věc je noční erekce, kdy mi kroužek vyjede nahoru, a začne mačkat varlata. S tím jsem ale počítal, spíš čekám, kdy už si na tu noc zvyknu. smile Otázka je, mohl by to vyřešit ještě menší kroužek?

Díky moc, vím že jste tady fajn komunita, tak prosím o radu.

2

Re: Sklouzávání klícky

Vítej mezi námi i se svou přítelkyní klíčnicí.

Je to tak jak píšeš, takhle by to být nemělo a vyřeší to menší kroužek. Ale může se taky stát, že už pro tebe bude moc malý. Když ho zkusíš, nejdřív ho měj přes den, abys měl kontrolu, jestli se ti neodkrvuje šourek.

Kdyby to tak dopadlo, nezbyde ti než zkusit jinou klícku s jinými kroužky. Skvělé jsou kroužky ke klíckám Holytrainer nebo pro tebe spíš Prisontrainer. Jsou anatomicky tvarované ještě líp než kroužky k Prisonbirdu.

Nebo potom Evotion, ten má kroužky "obyčejné" kruhové, ale zato jsou kolem dokola příjemně zaoblené a jsou pořádně masivní, takže ty taky drží klícku tam, kde má být, a ta ti pak při správně zvolené velikosti nesklouzává.

3

No tak, uvidíme, zkusím 40mm kroužek a snad to pomůže, klícka je jinak v pohodě a sedí mi. Kdyžtak jak říkáš, budu muset řešit nějakou jinou klec, protože přítelkyni to fakt baví, není se čemu divit. smile

Trošku bojuji i s mazáním, nejdřív jsem zkoušel olivový olej, jak tu někdo psal, teď mám ten obyč modrý dětský olej, ale ten se postupem času vstřebá a za noc musím mazat třeba třikrát... Nechci, ať se mi kůže pod varlaty odře a nepříjemně pálí...

4

To mívám i já, používám na to klasickou lékařskou vazelínu. Ta se snad ani nevstřebává nebo jenom hodně pomalu. Ale už se to mazání tady probíralo hodně, určitě jsi to taky četl.

https://forum.cudnost.cz/topic/1279/cim-mazat/

Prosím, tam i dál pište na tohle téma, ať se to dobře hledá. Sem už znova ne, díky.

5

Tak vazelína koupena, konečně něco, co funguje na 100% a ostatním můžu jen doporučit. Horší to bylo s 40mm kroužkem, po nasazení se mi bohužel přestal prokrvovat šourek, měl jsem ho studený jak nevím co a navíc se mi už nechtěl zmenšit tak, abych ho mohl dát do klícky. :-( Takže následovala asi půlhodinová operace s vyndáním varlat a penisu z kroužku, přítelkyně už měla strach, že budeme volat hasiče :-D

Takže zase jsem na 45mm, uvidím po nějakém čase, pokud to fakt bude k nevydržení, tak to budu muset řešit...