1

Téma: Dlouhodobé uzamčení

ahoj, mam problem s dlouhodobym uzamcenim. Pri pouzivani plastovych a kovovych klicek dochazelo brzy k odreninam a lehkym otlaceninam. Ted ma silikonovy cb6000s, ktery mi asi sedi nejlepe, ale pominui roblem s tim, ze klicka vyjizdi z vodicich krajnich tycek, tak po zhruba 6ti hodinach uz maji varlata tmavsi barvu (modra nejsou) a stejne tak penis. Pouzivam nejvetsi krouzek. Rad bych byl dlouhodobe zamceny, ale nerad bych si zpusobil zdravotni rizika. Meli by jste pro me nejakou radu? Diky.

2

Re: Dlouhodobé uzamčení

Ty lehké odřeniny jsou normální a časem nebudou. Je to totéž, jako když jsi kdysi začal nosit hodinky. Schválně se na to místo podívej - nejspíš tam máš trochu hladší kůži a buď žádné nebo menší chlupy.
Nebo to srovnej se sezením na kole. Po první jízdě máš otlačený zadek od sedla. Po měsíci pravidelného ježdění už žádný problém nemáš.

3

A doporucujes zkouset kazdy den na chvilku, nebo na delsi dobu (treba 8h) a pak vynechat par dni?

4

Takhle se nemůžeš ptát, protože každý jsme to měli na začátku jinak, což zároveň znamená, že jsme si nezkusili monoho různých stylů. Třeba u mě to bylo tak, že první skoro rok by fakt úvod - pár hodin nasazení a klícka musela dolů, protože vzrušení a tlak přesahovaly všechny meze. Pak několik měsíců pauza, pak přišla chuť to znovu zkusit, ale tentokrát to bylo buď a nebo - buď vydržím předem neoznámenou dobu, nebo končíme úplně. No a nezbylo mi než zvládnout dva měsíce, se všemi klady a zápory.

Pokud mám něco poradit, tak si nasaď nějakou příjemnou klícku, i za cenu menší bezpečnosti, a buď v ní měsíc. Ono si všechno sedne, zvykne, a pak můžeš postupně zmenšovat rozměry a být více omezený.

5

Promin za ten dotaz smile. Co myslis tim prijemnou klicku na ukor mensi bezpecnosti? Prijde mi, ze prijemnejsi=bezpecnejsi ne naopak

6

Tím myslím vhodný výběr kroužku a distančního dílku. Třeba i kdyby ses cítil na kroužek 40 mm, tak si stejně nasaď 45mm, i za tu cenu, že ti třeba někdy během sezení, když hodíš nohu přes nohu, vyjede varle. Jde o to, aby si kůže zvykla na stálou přítomnost kovu nebo plastu.

Třeba co je taky normální, že první týden, možná i dva, se klícka hodně špiní sedřenou kůží. Pak se penis jakoby vyhladí a už je to v pohodě.

7

Diky za rady.
Nejvic me trapi silikonovy krouzek, ktery se sice bezvadne nasazuje, ale jsou od nej brzy odreniny (jak se hybe ta guma) a pak jak klicka sjizdi z vodicich tycek.

8

Jestli myslíš ten měkký silikon, tak to je celé na nic, to je hračka, to nemůžeš nosit dlouhodobě.
Kup si tady v e-shopu plastový Evotion. To je dost vymakaná klícka, nikde neskřípe, netlačí, na té si zvykneš.

9

Nosím klícku druhým rokem a zvyk jsem si na ní tak, že bez ní si připadám neúplný. Musíš trénovat a zvykneš si ty i kamarád dole. Začátky jsou vždycky těžší,  ale jak ti radí davidt, pořádnou klícku a vydržet.

10

Ja som si všimol po 6 týždňoch nosenia kovovej klietky krv a hnis medzi krúžkom a klietkou (na varlatach). Vyčistil som si to a pod tým bola odretá koža. Predpokladám teda, že to bude naozaj tak ako píše davidt, že si telo proste zvyká na nový šperk a koža sa časom obrní a zhrubne. Ďakujem davidt, priznám sa, že som sa trochu zľakol, že budem musieť povedať Lady, že musíme s našou novoj vášňou žiaľ skončiť :-). Určite ale všetko dobre dopadne ;-)