1

Téma: Určete délku uzamčení mého přítele v pásu

Ahoj, dobrý den,

rozhodla jsem se, že vyzkouším menší sociální experiment. Dám Vám možnost, aby jste rozhodli délku uzamčení mého přítele v pásu a to tím způsobem, kolik příspěvků bude na tomto tématu. Určím jen několik pravidel a to tato:

1. Jeden příspěvek = jeden den uzamčení.
2. Jeden uživatel může sem vložit několik příspěvků = několik dní uzamčení v páse, ale pod podmínkou, že za ním budou další dva příspěvky od jiných uživatelů, jinak nebude počítán.
3. Každý desátý příspěvek = rozdráždění přítele a poté znovu uzamčení do pásu (bez orgasmu).

Myslím si, že toto by pro začátek stačilo. Jsem zvědavá, jak o tom rozhodnete.

2

Re: Určete délku uzamčení mého přítele v pásu

mnoho úspěchů a štastných chvil přeji v pásu smile

3

to zni jako zabavna hra:) ale chce to komentovat;)

4

Člověk je tvor přející, ale tady je málo lidí. No ale pro začátek by to šlo. Pak doporučuju Tumblr nebo pak se tu válí odkaz na takovou vyloženou ruletu, ale k té je potřeba trezor na číselnou kombinaci...

5

Ahoj Klíčnice Andílku,
nechci ti do toho kecat, ale jeden den za příspěvek je trochu málo. Já nosím pás pořád a zyvkl jsem si. Jeden den je moc málo! Jsem taky přející!
A ví tvůj přítel, že se o délku jeho zamčení "hraje" na téhle stránce?
Subík

6

Ja taky nosim pas cudnstikazdodeni, porad, a fakt jde o to si jen zvyknout a pak to je uplne v pohode, spis by bylo lepsi co příspěvek to jedno drazdeni ale bez odemknuti, protože když se penis v pasu cudnosti ma snahu stavet tak to bejva většinou bolestive

7

Heh, ja tiež pridávam jeden deň.....nech si to pekne užije smile

8

Ahoj,

určitě o tom ví...taky mi to příjde málo, jen jeden den, ale zatím tak nějak začínáme, takže mě napadlo, že na rozjezd to nebude špatné. Jinak děkuji za příspěvky.

9

Ahoj, přidávám se...! Mimochodem, edging rozhodně doporučuji!! Každopádně mu spoutej před sundáním klece ruce, nejlíp za tělem. Můj miláček už to ví, a tak si mne nejdřív pěkně takhle pojistí. Když mě poprvé po dvou týdnech poprvé osvobodila, párkrát skoro nechala se udělat, doslova jsem prosil o orgasmus, ale byla tak milá, že mi ho nedopřála. Zaledovala mi ho a zase asi na dva týdny zamknula. Od jisté doby na mě zkouší i sounding a Aneros v análu... Vše můžu doporučit! Hlavně nezapomeň ho občas potrápit. Třeba mu čas od času pěkně pohlaď varlata, ať ví, že ti na něm záleží...

10

Zatím jen osm dnů, to snese i začátečník, tak přidám taky jeden. Good luck.

11

Co se týče poutání rukou za zády, tak to je samozřejmost, už mám na to svou taktiku. On by to nejspíše nevydržel, kdybych mu do toho dělala naschvály, jako třeba producírovala se v nějakém tom oblečku. A hladím ho každou chvíli. Sama nevím proč, ale dost mě rajcuje, když vidím, jak je můj přítel nadržený a já mu nedopřeji orgasmus.

12

No ták lidi prosím nepřehánějte to!!!
S mím příspěvkem to bude už 12dní!!!
Nechci aby se to tu vyšplhalo až za nový rok...

13

no dobře je dráždit v sexy kostymku , producírovat se před nim a při tom občas mi jazykem přes cbcko liznout zaluda

14

Buď chlap!!! Ja som hneď na prvýkrát vydržal 14 dní a aj bez PC smile

15

Ahoj. Držím palce, vydržet se dá cokoliv. Já jsem taky uživatel, nosím CB6000S a střídám ho s UCB-8000 a nosím ho téměř nepřetržitě. Momentálně jsem zamčený už 45den bez orgazmu. Jen si to pěkně užij.

16

Ahoj, mám Stelltube a po týdnu zamčení mě Paní udělá v pásů jen drážděním varlat vibrátorem.

17

Já jsem dnes 11 den uzamčen ve Spiderwire2, sepsal jsem s přítelkyní smlouvu, že to vydržím do 10.12.2013! Zatím mne potrápila jen jednou a to včera.Odemkla mne a trápila ručně, i sám jsem se musel sám ručně potrápit.Pak došlo i na sex, ale bez orgazmu.

Přeji mnoho dnů v pásu cudnosti. Tohle asi bude nejkomunikativnější článek smile)))

18

Jak jsem rikal, jsme prejici lide :-D Nicmene ja js ted zamceny 6. den a od vcerejska bez klicu s vyhledem odemceni az nejdriv pristi tyden, coz bude muj rekord. Tak se, "milacku" pochlap. Btw, Andilku, jaky oblecky pouzivas na drazdeni?

19

No vypadá to na dlouho. big_smile

20

Oblečků mám docela dost, několik druhů silonkových punčochů, podvazkový pás, asi 5 druhů korzetů a podobně...myslím, že vybrat si mám z čeho smile nějaká kombinace se vždycky najde smile Nejlepší je, že ho dokáže rozpálit už jen obyčejný obleček (černé spodní prádlo s černým podvazkovým pásem a černými punčochy). A když si k tomu vezmu nějaký ten korzet a nějakou hračku do ruky, tak to teprve stojí za to ;-)

21

Heh heh. Někdy zkus jen položit mu nohy v punčochách na zamčený penis. Bude kňourat a prosit.

22

.....ehm....len sladká závisť......

23

http://www.tube8.com/fetish/tease-and-d … r/8315141/ to je to pravé...!

24

Pokud dobře počítám, zatím se v tomhle tématu započítává všechno, takže i s tímhle příspěvkem by za předpokladu uzamčení 30.11. mohl Miláček ven 23.11. Ale můj návrh je, pojďme mu dopřát Štědrý den při pohledu na partnerku v červených punčochách zamčenému. Jsme my to ale přející mrchy, co? ;-)

25

Teď mě napadlo, že bych vám mohla popsat do hraní po těch 10 dnech.

1. dráždění: Začala jsem tím, že jsem mu dala želízka na ruce za zády a dali jsme si koupel a věřte, že dole jsem ho myla velice důkladně :-). Pak jsem ho zchladila studenou sprchou a nasadila mu pás a sundala želízka, aby mě krásně umyl záda a všude jinde na těle. Po koupeli mě usušil a potom i sebe a musel jít okamžitě na křeslo, kde jsem si ho přivázala a věřte, že to byla jeho nejdelší hodinka...

2. dráždění: To probíhalo tak, že jsem si miláčka krásně uvázala k posteli, kterou jsme spolu nedávnou kupovali, takovou, aby se na ní dal pěkně uvázat člověk do X. Jak tam tak krásně ležel a téměř se nemohl ani malinko hnout a já stála nad ním v červenočerném korzetu, který velice zvýrazňoval mé poprsí, k tomu jsem měla kalhotky francouzkého střihu, které patří ke korzetu. Dále jsem na sobě měla samodržící punčochy a měla jsem černé kozačky ke kolenům. Chvíli jsem ho nechala ať si mě prohlíží a pak sem stáhla kalhotky, sedla si mu na pusu a dále asi víte co bylo...Pak šel dolu pás, okamžitě byl v pozoru a tak šla dolu předkožka a já si pohrávala na sucho pěkně na žaludu a seděla mu na hrudi a připadala si jako na býkovi jak se celou dobu u toho vrtěl. No nevím jak dlouho mě to tak bavilo, ale jen vím, že od začátku do úplného konce to trvalo dvě hodiny. Na konci sem šla do mražáku pro led a pěkně si počkala na opadnutí erekce a dala mu ho do jeho intimního šperku.

Jak se tak dívám tady na ty příspěvky, tak na můj svátek si asi budu užívat jen já. On to už asi nestihne big_smile Ale mohla bych mu přichystat nějaké pěkné Vánoční překvápko smile