26

Re: Statistika orgasmů

To sub-xpetr
Tak pokud Paní baví tvé výprasky, je to ideální stav. Jen by mě zajímalo, zda jí to takhle oslovilo již na počátku, či tomu musela přijít postupně na chuť. U nás se to slibně vyvíjí a zdá se, že to Paní také baví, byť zatím dostávám spíše za nekvalitní službu, než jen tak pro pobavení

27

U nás to bylo hned od začátku, my jsme náš vztah začali skutečně jako Domina s otrokem. Strašně nás to bavilo a bylo to tak intezivní, že jsme museli časem trochu ubrat. Tím, že jsme měli sice každý nějaké reálné zkušenosti, ale ne z takového typu vztahu, jsme občas zjistili, že ne všechno, co bychom chtěli, se dá reálně praktikovat. Hlavně v tom ohledu, že fantazie jsou jedna věc a reálný život (se všemi těžkostmi, stresy z práce atd.) je trochu o něčem jiném. Ten náš vztah se stále posouvá a jsem rád, že postupně k lepšímu. Pokud tvá Paní nemá vůči fyzickým trestům nějaké předsudky, určitě ji to začne časem bavit. Držím palce, ať se Vám vztah vyvíjí tím správným směrem.

28

To Pavel P:
20:1 to bude asi taky na dlouho ;-) Docela by mě zajímalo, jak dlouho to bude skutečně trvat.

29

zalezi hodne od chuti me Pani, nekdy to jde rychleji nez bych i ja sam chtel to kdyz se podari treba ctyri orgazmy za den, ale jindy se to zase tahne pres mesic. Momentalne mam dva tydny od meho posledniho orgazmu a jsem teprve na 8 vyvrcholenich me Madam a to pristi tyden prijde jeji perioda, takze tam to bude slabsi. Madam toho ma moc v praci, tak nema cas ani chut a je unavena. Samozrejmne nesmim udelat nic za co bych si zaslouzil prodlouzeni.

30

Tak já jsem pořád na čísle 21 a miláčka už jsem posunul na 31 chci jí udělat pořádný náskok.

31

My máme v orgasmech docela hezké skóre: Paní 43, já 0.

32

To máte dobrý, u nás se to nějak zvrtlo, já už mám 32 a miláček 35.

33

44 ;-)

34

Tak mi to neda a napisu aktualizaci. Od toho konce listopadu lonskeho roku u me porad nula.

35

To davidt: Hezká práce ;-). Nevěřil bych tomu, ale dá se to opravdu vydržet. Z vlastní zkušenosti, myslím, že i natrvalo.

36

No ona to zase taková výhra není. Prvotní nadšení vyprchalo, byly nějaké nemoci, únava...teď už je to spíš takové oddalování nevyhnutelného ukončení.

37

Pokud vyprchala ta motivace, pak už je to jen o té povinnosti. V každém případě smekám...

38

Já děkuju za poklonu, ale přeci jen mi to nedá a trochu se rozepíšu, on to podle mého zas tak neuvěřitelný výkon není. Za prvé, není mi sedmnáct, abych myslel jen na to jedno.

Za druhé, já už jsem kdysi psal o tom, že pokud by byl chlap stále zamčený a odemykalo se jen na akci, tak naprosto přirozeně je zamčený minimálně půl roku. Počítejte se mnou:

Rok má 52 týdnů. Z toho 12x menstruací, 12x týden, kdy to partnerka trochu natahuje a škádlí, dejme tomu 2x dva týdny nemoci (pro každého dva), to máte v součtu 28 týdnů, a jste za půl rokem.

No a u nás se to projevilo. Koncem listopady jsem koupil Evotion. Pak mi Xena poradila skvělý vibrátor, ten jsme si dali k Vánocům. Týden skvělých hrátek a hop, už na Silvestra nemoc s horečkami. Pak jsme se v ní vyměnili. Nějaká menstruace, nějaké pracovní vvytížení, víkendy klasicky bez sebe, a ono je najednou začátek června.

Mě ani nevadí ta doba, jako to, že na straně partnerky opět vyprchalo to počáteční nadšení (už asi popáté) a zřejmě už není, jak ho nastartovat.

39

To je fakt, čas letí jako voda. I když některé čekání může být dlouhé. Ale i tak je dobrý, že jsi to vydržel a paní nezkoušel uprosit, dokud nepovolí.  Jinak, můžu se taky zeptat na ten vibrátor?

40

https://vibratory.heureka.cz/toy-joy-ma … cifikace/#

41

Teď přemýšlím, jestli to nemáme my na kluky tedy nakonec krapet jednodušší... Vlastně v té otázce cudnosti tedy daleko nevýhodnější... ;-) Jsem už také ve středním věku a dokáži si s klukem hrát, po dlouhém odpírání mu to udělat a sám jsem prostě po celou dobu (a ne v klidu) uzamčen v páse. Je to fakt zajímavej pocit.

42

Davidt - vlastne pravda, uplne jsem na to zapomel, Xena uz o tomhle nekde psala. Diky.

43

Lidi, neuvěříte, co se dneska stalo. Prostě jsem měl pech, a to hned dvakrát.
Po dlouhé době jsme byli s partnerkou o víkendu spolu. Dnešek byl hodně volný, ona se ráno zeptala, co budeme dělat. Já zkusil nadhodit, že bychom si mohli zasexovat. A ona že jo, že to by šlo. Určitě už to naše dlouhé zamčení chtěla taky nějak ukončit a tohle byla vhodná záminka.

Jenže jsme na to nevlítli hned, venku bylo hezky, tak jsme jeli do aquaparku. Tam se stala první příhoda. Byli jsme tam na otevíračku a protože máme permanentky, nestáli jsme frontu u kasy, ale šli rovnou. Ve sprchách jsem byl úplně sám, tudíž jsem se moc nehlídal, plavky dole, ze zvyku jsem se sprchoval čelem ke zdi, jenže protože jsem si myslel, že nic nehrozí, tak jsem se otočil a bum, přímo proti mě ženská. Odhadem tak šedesát, zaměstnanec, stála tam s kanystrem s nějakou chemií. Já otevřel pusu, ona se taky zarazila, koukala, kam kouknout musela, a pak jen řekla "Dobrý den."

No dobrý, přežil jsem. Pak oběd, šlofíček, pak slyším z koupelny sprchu a za chvíli je v ložinici, úplně nahá. Tak říkám, "jo, jdeme na to" a ona: "Ne. Já jsem to dostala a jak jsem vstala z postele, tak ze mě vychlíst hektolitr krve."

44

Náhoda, nebo promyšlená provokace? Těžko to s jistotou určit. V každém případě to účel splnilo a ty si na vyvrcholení ještě nějaký ten den počkáš... :-P 
Asi je to ode mne vyložená vychcanost. Já si užil víkendu se stejně "úchylnými" přáteli a užil si to po všech stránkách... ;-) :-P Já to štěstí měl. Třeba se to brzy otočí...

45

Zdravím Vás všechny a Davida a Ríšu obzvlášť. Ríšo, ty jsi originál, to víme a opravdu si to dokážeš užít, to je fakt, vzrušovat jiného a sám u toho trpět? Jsi takový switsch při jedné akci najednou ;-)

Davide: Jsem ráda, že se hlavice líbila a byla v akci, jen škoda, že tak málo. Když se do toho přimotají okolnosti, je to na prd, stává se to, vlastní zkušenost z loňska, ale i přes odloučení, pauzu a i dlouhou pauzu,  se dá nastartovat žena vždy, když chce, touží po tom tě provokovat, dráždit, vzrušovat, škádlit. Jenže to prostě opravdu musí být v ní a chtít sama. Moc mě mrzí, že je to pryč. Jak ráda bych ti pomohla...
A co se týká víkendu? UUUUaaauuu a že to dostala? To přece není problém, ba naopak? Já vždy byla o to víc nadržená a chtíč? Maximální. Využila toho a vrhla se na tebe, právě třeba s tou hlavicí nebo jen dráždění následovalo a nebo nic, otočka a spát?