Lidi, neuvěříte, co se dneska stalo. Prostě jsem měl pech, a to hned dvakrát.
Po dlouhé době jsme byli s partnerkou o víkendu spolu. Dnešek byl hodně volný, ona se ráno zeptala, co budeme dělat. Já zkusil nadhodit, že bychom si mohli zasexovat. A ona že jo, že to by šlo. Určitě už to naše dlouhé zamčení chtěla taky nějak ukončit a tohle byla vhodná záminka.
Jenže jsme na to nevlítli hned, venku bylo hezky, tak jsme jeli do aquaparku. Tam se stala první příhoda. Byli jsme tam na otevíračku a protože máme permanentky, nestáli jsme frontu u kasy, ale šli rovnou. Ve sprchách jsem byl úplně sám, tudíž jsem se moc nehlídal, plavky dole, ze zvyku jsem se sprchoval čelem ke zdi, jenže protože jsem si myslel, že nic nehrozí, tak jsem se otočil a bum, přímo proti mě ženská. Odhadem tak šedesát, zaměstnanec, stála tam s kanystrem s nějakou chemií. Já otevřel pusu, ona se taky zarazila, koukala, kam kouknout musela, a pak jen řekla "Dobrý den."
No dobrý, přežil jsem. Pak oběd, šlofíček, pak slyším z koupelny sprchu a za chvíli je v ložinici, úplně nahá. Tak říkám, "jo, jdeme na to" a ona: "Ne. Já jsem to dostala a jak jsem vstala z postele, tak ze mě vychlíst hektolitr krve."