Téma: Captor - kratší nebo delší?
Ahoj všem,
prosím o radu. Vážně přemýšlím o pořízení plastového Captoru, jen nevím, zda zvolit kratší nebo delší verzi. Jen pro upřesnění uvádím, že mám při ztopoření cca 18cm.
Předem díky za každý názor.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Captor - kratší nebo delší?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj všem,
prosím o radu. Vážně přemýšlím o pořízení plastového Captoru, jen nevím, zda zvolit kratší nebo delší verzi. Jen pro upřesnění uvádím, že mám při ztopoření cca 18cm.
Předem díky za každý názor.
Přijde na to a máš nějaké zkušenosti? já mám tedy jenom 17cm ve ztopořeném stavu, ale zjistil jsem, že dlouhé klícky jsou na mně příliš dlouhé.. Důležitější je velikost když je úplně měký a i tak bch asi doporučil volit o trošku kratší model.
Přesně tak. Velikost penisu ve ztopořeném stavu je snad dobrý jen pro vzbuzení závisti, či informaci jako takovou. Důležitá je však opravdu míra ve stavu klidovém, neboť v takovém stavu se penis uzamyká. Do stavu ztopořeného ve vší kráse se prostě skrz tu klícku neuvede... A zda ti tohle zamezení bude vyhovovat, je jen otázkou vyzkoušení a masochistického zaměření.
Jen jste mě utvrdili v rozhodnutí jít do kratší verze. Za to díky. Jen doufám, že ranní erekce budou snesitelné.
NovaCzech: Mám taky kratší verzi. Je to pohodlné a pod ničím to není vidět. Erekce jsou úplně v pohodě. Ono to tu erekci moc neumožní, ale i s tou nepovedenou se dá snesitelně vydržet i v noci.
Jen by mě zajímalo, jak je to v případě kratší verze s močením. Obávám se, že to ve stoje příliš nepůjde
Já pro jistotu v kleci močím vždy v sedě. Ono je to opravdu praktičtější...
NovaCzech: Ve stoje to opravdu nejde.
Musím oponovat protože ze své zkušenosti jak z HT tak z CAPTOREM močím ve stoje zcela v pohodě jen je důležité mít otvor správně proti močové trubici. Chlapi hlavně pozor při močení venku ne jen proti větru ale i proti slunci močení nedoporučuji kovoví pás hází prasátka a už mně to prozradilo chlap na stavbě čuměl ale nekomentoval tak dobrý.
To je pravda. Pokud je ústí močové trubice přímo v díře pásu a je žalud obnažen, dá se močit při určité opatrnosti i ve stoje.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Captor - kratší nebo delší?
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB