1

Téma: Klícka a self-bondage - 24 hodin!

Ahojky, zdravím všechny, chtěl bych se podělit o svůj příběh, ve kterém jsem zkusil obohatit svou oblíbenou klícku se špetkou self-bondage.

Je tomu asi tak měsíc, co jsem zde na Cudnosti zakoupil kovový Prisontrainer (pochopitelně nejmenší velikost - k čemu by mi byla velká klec na mého malého a zbytečného ptáka). Prvních pár týdnů jsem si s klíckou hrál a klasicky zjišťoval, co všechno snesu. Po nějaké době jsem ale zatoužil vyzkoušet si něco o trochu záživnějšího.

Nutno podotknout, že nemám (ač stále beznadějně hledám) žádnou klíčnici, či dívku, která by mojí úchylku sdílela. Musel jsem si tedy pomoci sám. Obecně vzato mám dost slabou vůli, což znamená, že jsem si vždycky po několika dnech zašel pro klíček a nějak "racionálně" si odůvodnil, proč bych se měl odemknout. Na internetu jsem však našel kouzelnou věc - digitální časový zámek.

Dlouhou dobu jsem snil o tom pocitu, že svojí zbytečnost zamknu, a nebudu mít kontrolu nad tím, kdy bude opět odemčena.
Mimo jiné už nějakou tu dobu vlastním menší self-bondage sadu, jež obsahuje: roubík s vestavěným penisem směrem dovnitř, vibrátor Kouzelná Hůlka, nafukovací anální kolík, anální šperk a nějaká ta pouta nakonec.

Jako první jsem si zavedl anální kolík, který jsem následně nafoukl do nevídaných rozměrů. Nebolelo to, nacházel se totiž už uvnitř. Byl spíše cítit nebesky nesnesitelný tlak na prostatu a okolí, díky obrovskému objemu, který se uvnitř mě v daný moment nacházel. Nafouknutý kolík nešel vytlačit ani jiným způsobem vyndat bez vyfouknutí. Třásly se mi nohy a nadrženost mi opět radila, že bych si měl sundal pás a pořádně se vyhonit.

Já zvolil ale horší variantu. Magic Wand jsem si přilepil lepicí páskou tak, aby se její vibrující hlava pevně dotýkala mé klícky. Poté jsem si obmotal nohy, aby mi vibrátor nespadl, jak jsem sebou cukal. Do pusy jsem si dal roubík, který mi způsoboval mírné dávení.

Ještě před zaklapnutím pout, jsem si těsně před sebou (na nedosažitelné místo) připravil klíček od pásu. Následně jsem pouta spojil s pevně přidělaným radiátorem. Celé pohromadě to držel zmíněný zámek.

Říkal jsem si, že se na zkoušku zamknu na 24 minut a následně to prodloužím. Netušil jsem však, že čas na zámku byl v HODINÁCH!
Ano, celý den jsem byl v této pozici. Nehybně jsem musel vydržet v pozici, kde jsem měl zapnuté dva opravdu silné vibrátory z nichž jeden zaujímal většinu objemu uvnitř mého análku. Klícka mi byla celý den natolik těsná, že zamčení doprovázel pocit, že mi každým momentem explodují varlata. Nemluvě o tom, že 24 hodin bez jídla i pití je docela záhul. Není to však zdravotně nebezpečné.

Během těchto neskutečných 24 hodin jsem se asi 4x udělal. Z pásu vytekla hmota o "divné" konzistenci a opravdu to moc nepřipomínalo klasický orgasmus.

Ačkoli se jednalo o věc, která nebyla dopředu plánovaná a vím, že se mohlo hodně pokazit, tak dlouhodobou self-bondage doporučuji každému. Pocity bezmoci, které jsem v ten den zažíval, nebyly srovnatelné s ničím, co jsem předtím s pásem cudnosti zažil.

Btw nějaké fotečky bych chtěl po době přidat na svůj blog:
https://chastitysissyplugged.tumblr.com/

2

Re: Klícka a self-bondage - 24 hodin!

Ahoj, tak pokud se tohle opravdu stalo, (jsem od přírody nedůvěřivý), tak to muselo být velmi zajímavé. Hlavně když už bylo jasné že 24 min je 24h.

3

To mě se na začátku jara stala kuriózní nehoda. Paní měla jet v sobotu ráno na návštěvu ke svým rodičům a vrátit se v neděli odpoledne. Já zůstal doma. Ještě než v sobotu ráno odjela, tak zkontrolovala můj pás cudnosti, uzamknutí obojku a dostal jsem za úkol vyčistit polstrování v kleci. Paní musela nechat klec otevřenou, protože má zamykání na číselný kód, který paní nepravidelně a náhodně mění, takže ho neznám. Asi dvě hodiny po odjezdu paní jsem se pustil do práce, samozřejmě nahý, protože oblečení je ve skříni zamknuto a doma chodím pouze nahý, nebo co paní určí. Vlezl jsem do klece a začal ji čistit. Jenže máme doma dva psy a ti se občas škádlí a dovádějí. Čistím klec a psy se opět honí. Když proběhnou okolo klece, tak zavadí o dvířka a ty se zavřou a ihned zaskočil zámek. Ve mne úplně hrklo!!! Já v kleci, klec zamknutá, mobil na nočním stolku v ložnici a paní až do neděle pryč. Vyzkoušel jsem spousty číselných variant na zámku, ale nebylo to nic platné. Později jsem to vzdal. Zkoušel jsem na psy, ať donesou mobil, ale taky bez úspěchu. Nakonec jsem v kleci strávil čas od soboty deseti hodin ráno, do neděle čtyř hodin odpoledne, než přijela paní. Když mě našla bezmocného v kleci a já ji vysvětlil, jak se to stalo, měla děsnou srandu z toho. Řekla, že se osprchuje, převlékne a potom mě pustí. Jenže cestou do ložnice si všimla, že psy si vykonali potřebu na chodbě, v kuchyni. Aby taky ne, když je neměl kdo vyvenčit. To ji rozlobilo a já zůstal další čtyři hodiny v kleci. Po propuštění následoval výprask. Nakonec mi prodloužila uzamknutí v pásu cudnosti o 20 dní.

4

To mlady_subik
A ty jsi dělal potřebu kam ?

5

Přesně tak. Nějak mi to připomíná trumfování příběhů za každou cenu...

6

Taky se mi to nějak nezdá. Ten první příběh je přitažený za vlasy jak faktogradficky (pokud někdo planuje minuty, tak nenastaví číslo 24), tak stylistycky (anální kolík jsem nafoukl nevídaných rozměrů). Řekl bych, že to bude zkrácená verze nějaké povídky.

7

NovaCzech: malou potřebu jsem bohužel vykonat jednou v kleci. Na velkou jsem naštěstí tak nutně nemusel.

8

Tak to nezapomeň poděkovat Paní, že ti to nenechala po sobě slízat. Jo, a odstraňte si to polstrování, v trestné kleci nemá co dělat

9

Slízat jsem to nemusel, na takové věci zase nejsme. To polstrování je tvrdší molitan potažený koženkou.

10

mlady_subik: Nemáš po těch 34 hodinách, během kterých jsi se vymočil pouze jednou, poškozené ledviny nebo močový měchýř? A jak vlastně vypadá klec, která se dá takhle šikovně zabouchnout? A ten číselný zámek je ještě zajímavější, zejména proto, že pro takovéto použití nedává naprosto žádný smysl. Pro jiné účely než jsou tvoje za vlasy přitažené fantazie by totiž stačil obyčejný visací zámek, nebo třeba dvířka klika-koule, s klikou umístěnou zvenku tak, aby byla zevnitř nedosažitelná.

11

Madam.cruel: ne, neměl jsem poškozené ledviny. A pokud se vymočím večer před spaním, potom ráno, tak když nic nepiju, nemusím už potom na toaletu často. Ale vy to asi máte jinak. A jak by byla klika nedosažitelná zevnitř klece a k čemu by byla koule vevnitř klece??? Uzamykání na číselný kód tam máme proto, aby se nemusel používat visací zámek a klíč. Docela jednoduché pochopit

12

mlady_subik napsal:

A pokud se vymočím večer před spaním, potom ráno, tak když nic nepiju, nemusím už potom na toaletu často. Ale vy to asi máte jinak.

Každý zdravý člověk to má jinak, protože jeho ledviny nepřestanou pracovat jen proto, že náhle přestal pít.

mlady_subik napsal:

A jak by byla klika nedosažitelná zevnitř klece a k čemu by byla koule vevnitř klece???

Klika může být nedosažitelná vhodným návrhem klece. Koule je volitelná a usnadňovala by, aby se někdo zavřel do klece sám. Tady jsem měla na mysli spíše samotný mechanismus, kdy lze klec otevřít pouze z jedné strany i bez zámku; typicky se s tím setkáváme právě u dveří klika-koule, proto jsem na to referovala tímto způsobem.

mlady_subik napsal:

Uzamykání na číselný kód tam máme proto, aby se nemusel používat visací zámek a klíč. Docela jednoduché pochopit

Neřekla bych. Když to zrekapituluji tak:

1. Dveře lze zamknout zabouchnoutím. To implikuje vestavěný zámek a vylučuje např. klasický zámek na kolo aj.

2. Vzhledem k tomu, že jsi sám zmínil vyzkoušení několika kombinací z vnitřku klece, znamená to, že kód musel být již ručně nastaven na náhodné hodnoty, nebo musí být opatřen mechanismem, který je po zacvaknutí zresetuje automaticky, což složitost takového zařízení značně zvyšuje.

3. Pokud na kód nevidíš, efektivně se to nijak neliší od mechanismu klika-koule (tedy kromě výrazně vyšší složitosti a ceny). Pokud na něj vidíš, umožňuje to odemčení na dálku (díky sdělení kódu např. přes SMS), ale protože už jsme si vyjasnili, že hovoříme o vestavěném zámku, kód by musel být viditelný (a nastavitelný) z obou stran dveří – typicky by byl viditelný jen z čelní strany. Mechanické zařízení takového typu by bylo značně složité (asi nejjednodušší by bylo použít zrcátko, ale kdyby tam bylo, zmínil bys to ve svém příběhu spolu s tím, kolik kombinací z kolika možných jsi vyzkoušel). U elektronického zařízení pak zase odpadá důvod používat číselný kód, když se otevírají mnohem širší možnosti (např. časovače, dálkové spínání přes Internet aj.).

Ráda se ale podívám na fotografii takové klece.

13

Hmmmmm... Hezky rozebráno. Za mne mohu jen napsat, že madam.cruel dobře ví, o čem píše. Rozhodně bych ji nepodceňoval, má nejrůznější mechanismy  zřejmě v malíku...

14

Také bych rád viděl fotku klece, spíše detail dveří a zámku.

"já jsem například včera zakopl a spadl jsem zrovna na pás cudnosti, ten nevím jak se mi nasadil na penis a zamčel. Smůla je že jsem již dávno Stratil klíče. Tak jsem teď uzamčen na pořád."

Proč se fantazie nepíši do povídek, nejlepší je že se někdo zaregistruje a hned ten den píše fantazie.
Vzpomínám že tu psala myslím dívka že odjíždí na rok do Ameriky a bude celou dobu v total chastity belt, tedy pás cudnosti +podprsenka cudnosti. Je to zajímavá představa ale nesmysl.
Pište třeba méně zajímavé skutečné příběhy co se Vám staly, ale jistě budou pro ostatní více úžasné, protože se opravdu staly.
To je můj názor.Xender

15

Alebo nech sa to hodí do poviedok a vie, že je to max inšpirované pravdou.

16

ChastitySissy jsi jenom pohádkář. Když ti odepíše Paní, tak je ZÁKLAD suba, ne-li slušnost, zprávu alespoň přečíst a poté třeba odmítnout. Tímto způsobem si svou paní těžko najdeš...! Žij si dál ve Fantazpohádkách! Víš kulový!