1

Téma: Captor - kratší nebo delší?

Ahoj všem,
prosím o radu. Vážně přemýšlím o pořízení plastového Captoru, jen nevím, zda zvolit kratší nebo delší verzi. Jen pro upřesnění uvádím, že mám při ztopoření cca 18cm.
Předem díky za každý názor.

2

Re: Captor - kratší nebo delší?

Přijde na to a máš nějaké zkušenosti? já mám tedy jenom 17cm ve ztopořeném stavu, ale zjistil jsem, že dlouhé klícky jsou na mně příliš dlouhé.. Důležitější je velikost když je úplně měký a i tak bch asi doporučil volit o trošku kratší model.

3

Přesně tak. Velikost penisu ve ztopořeném stavu je snad dobrý jen pro vzbuzení závisti, či informaci jako takovou. Důležitá je však opravdu míra ve stavu klidovém, neboť v takovém stavu se penis uzamyká. Do stavu ztopořeného ve vší kráse se prostě skrz tu klícku neuvede... A zda ti tohle zamezení bude vyhovovat, je jen otázkou vyzkoušení a masochistického zaměření.

4

Jen jste mě utvrdili v rozhodnutí jít do kratší verze. Za to díky. Jen doufám, že ranní erekce budou snesitelné.

5

NovaCzech: Mám taky kratší verzi. Je to pohodlné a pod ničím to není vidět. Erekce jsou úplně v pohodě. Ono to tu erekci moc neumožní, ale i s tou nepovedenou se dá snesitelně vydržet i v noci.

6

Jen by mě zajímalo, jak je to v případě kratší verze s močením. Obávám se, že to ve stoje příliš nepůjde

7

Já pro jistotu v kleci močím vždy v sedě. Ono je to opravdu praktičtější...

8

NovaCzech: Ve stoje to opravdu nejde.

9

Musím oponovat protože ze své zkušenosti jak z HT tak z CAPTOREM močím ve stoje zcela v pohodě jen je důležité mít otvor správně proti močové trubici. Chlapi hlavně pozor při močení venku ne jen proti větru ale i proti slunci močení nedoporučuji kovoví pás hází prasátka a už mně to prozradilo chlap na stavbě čuměl ale nekomentoval tak dobrý.

10

To je pravda. Pokud je ústí močové trubice přímo v díře pásu a je žalud obnažen, dá se močit při určité opatrnosti i ve stoje.