Téma: Trestík za špatné chování
Zdravím všechny přítomné.Chtěl bych se na vás obrátit a hlavně na přítomné dámy. Jedná se o to,ze dnes ráno jsem trošku rozhněval svojí božskou manželku a paní. Chtěl jsem ji ráno hezky uspokojit a ona nechtěla. Ja ale naléhal a pak jsem se naštval a byl jsem protivný. Vím,ze bych si za to zasloužil nějaký trestik. A proto se obracím na přítomné dámy,které se vžijí do dané situace a vědí, jak se má bohyně cítila, když jsem otravoval a chtěl bych vás poprosit o radu,jaký trest bych si zasloužil. Ale prosím o něco reálného. Nemám zájem o nějaké pohádky jako tu někdy čteme ohledně zamceni na šílenou a nerealnou dobu atd. Prosím,buďme realisté. Náš vztah je takový, ze někdy zamikame a někdy ne. Teď jsem zamceny na 40 dní jen s odemcenim cca.1týdně na důkladnou hygienu a šup pod zámek. Před tím to bylo na 30 dní s jedním milovanim za odměnu. Těch 40 dní mi končí 27.6. Ma paní je na me strašně hodná. Zamikani u nás probíhá pohodove. V průběhu zamceni se snažím dělat vše co je doma potřeba,aby má láska nemusela. Prosím přítomné dámy,jestli by nám nějak poradili? Zajímalo by me,jak bych podle vás dopad.
Děkuji všem předem.