1

Téma: jsem na to sam

Zdravim vas,
mam menši problem. Koupil jsem si pas cudnosti a jsem na to sam. Jelikož mě nošení pasu strašně vzeušuj a hlavně chci zamezit mymu hroznemu zvyku a to kždodenní masturbaci tak proto chci nosit pas. ALE je tu menší problem, jelikož nejsem zadaný (nemam partnerku) tak mě nemá kdo držet pod zamkem. Tak chci nějakou radu jak se mam sám udržet těba měsic pod zamkem tak  aby mě nic nevedlo se odemknout. Muže to být cokoliv co vás v tuto chvíly napada.
Děkuji.

2

Re: jsem na to sam

Začni třeba tím, že si necháš klíč v práci, pak ho nebudeš mít na dosah tak snadno. Další stupeň je poslat si ho poštou, nejlépe ve čtvrtek odpoledne a nebo v pátek. Pak máš víkend v PC jistý. Pokud jde o držení klíče, pokud nemáš přítelkyni, můžeš ho svěřit i někomu jinému.... Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody...

3

Re: jsem na to sam

Zkusil jsem se zamyslet a něco mám. Jinak souhlas s Choze - ze začátku to chce začít opatrně, jen pár dnů a zkoumat, jak ti to jde. Nechat si klíček přes víkend v práci je skvělý nápad.

Až budeš vědět, o co jde, a opravdu toužit třeba po celém měsíci, chce to nějak zařídit, abys měl klíček u sebe a přitom nebyl k dispozici. Napadlo mne řešení s takovým tím zámkem na číselný kód. Dají se koupit buď se třemi nebo více kolečky. Ty se třemi se nehodí, kód se nedá přenastavit. Kup si se čtyřmi (nebo více) kolečky. Kód nastav náhodně, nekoukej se na prsty. Zámek pak provlékni klíčkem od CB a zámek někam zamkni. Třeba do stodoly u vás doma, nebo v paneláku na balkon, do auta...

Samotné louskání kódu pak zabere nějaký čas a pokud bude zámek zamknutý na nějakém méně přístupném nebo nepohodlném místě (třeba balkón v zimě nebo očko v úrovni očí), jen tak se ke klíčku nedostaneš.