1

Téma: Model T

Zdravim. Nosi tu niekto pas cudnosti model T? Ake su vase skusenosti? Ako dlho sa da v nom vydrzat?

2

Re: Model T

Ahoj, já mám T-steel s klíckou na penis umístěnou dovnitř a mé poznatky jsou rozporuplné. Pokud Ti pás dobře sedne na tělo, pak spolehlivě plní svou funkci. Mně se to však plně nepodařilo, neboť jsem takové tintítko s pasem 82 cm. I tak bylo problematické se dostat k penisu a konstrukce dobře držela. Neměl jsem s ní problém při spaní, jen za chůze trochu dřela stehna o kov. Nic však drastického. Největší problém však byl s gumou, která lemuje kov a "brzdí" jeho negativní vliv na kůži. Ta často vlivem chůze ve spodní části sjíždí. Tomu jsem zamezil oblepením páskou. Je dobré si "obalit" kyčle takovou užší pěnovou vrstvou. Především v tomto místě je tělo citlivější. Já ho na sobě měl nepřetržitě 4 nebo 5 dní. Dá se to. Ale musíš si na něj zvykat.

3

Rozmyslam nad nim... Mozem poprosit link odkial ste ho kupovali?    S obvodom pasu tiez budem mat podobny problem.  V niektorom vlakne jeden pan rad il prilepit gumovy lem sekundovym lepidlom.  Vdaka.

4

Link už přesně nevím. Nejsem také doma, ale na dovolené v Chorvatsku. Rada s přilepením gumy vteřinovým lepidlem se mi také donesla. Snad to funguje. Já osobně pás sem tam i půjčuji, tak že ho nechci fixovat jen na sebe.

5

Ahoj,
už roky nosím PC Neosteel, někdy Carrara.
Je-li dobře naměřeno, pak se dá nosit dlouhodobě a s patřičným efektem…
Mrkni se na tento odkaz na diskusi o PC typu "T":
https://forum.cudnost.cz/topic/1375/pas-kolem-boku/